Eltim ve cicilikleri(!)

En iyisi kendin almak zaten.Ama beşik ,çocuk büyüdükten sonra fazlalık olarak görülüyor evde ,koymaya yer sıkıntısı oluyor.
Dede mevta oldu .Dede de uzun ömürlüydü (100 den fazlaydı vefat ettiğinde),ben de erken evlendim (19 yaşında )
Konu dışından banlanmayalım sonra Burada keselim

Benim eltim de benzerini yapmıştı. Benimki biraz farklıydı aylarca şikayetlendiği beşik, oyun halısı, sterilizatör gibi memnun kalmadığı eşyalarını vermek istedi ama vermek istediğini söylerken de benimki ilk torun ya bana alındı şimdi sana alınmaz diyerek saçmalığın ötesine geçmişti :) Ben başta şu model daha kullanışlı 2.yi de düşünüyorum desem de özellikle kayınvalidemlerin yanında ısrarcı oldu baktım olmuyor tamam alırım demeyip hıı hıı diyip geçiçtirdim, zamanla da teker teker ya siz şunu vermek istemiştiniz saolun ama ben şunu çok beğenmiştim saolsun falanca da almak istedi aldılar dedim. Hakikaten ben değil hep başkası aldı ama kendim alacak olsam da alıp annem/arkadaşım aldı diye yakın birinin hediyesi olarak gösterecektim. Saçma lafları dinlemekten iyidir.. Kendin al, kafan rahat etsin bence..

Kendiniz yeni alın. Çok çirkin davranmış eltiniz. Eşiniz ayıp olur diyorda size söylenen yapılan da ayıp. Hiç kimse size vermek zorunda değil zaten sizin de bir isteğiniz olmamış. niye bir öyle bir böyle konuşuyorlar. Çok bozulurlarsa ailem hediye almış dersin.

Allah allah eşiniz ayıp mi olur dedi böyle bisey var mi ya almayacağım de bu kadar

Otomatik sallanan beşiği verseydi emanet eşya olmayacak mıydı?

Asla alma. Ayıp olursa da olsun iki gün sonra kafana kakılınca sana daha beter ayıp olacak. İstediğin gibi al sorarsa da biz aldık gerek yok de

Bunları böyle sorun etmek yerine, birine açıklama yapmak zorunda hissetmek yerine, bunu gördğm çok içime sindi uygunkende almak istedim. Kısa ve öz.. Basit mevzuları önce bizim basit görmemiz gerekiyor ki, karşı tarafa da onu hissetirebilelim..

Evet diyecekse boşver al bir tane annem almış dersin bir kötü beşiği yıllarca başına kakacaksa

Evde koyacak yeri yok. O sebepten sana veriyor işi bitincede geri isteyecek tabiki.

Almayın tabi ki. Ben başla model beğendim diyebilirsiniz

Neden pahalı diye vermek istemesin ki zaten kullanıp geri vereceksiniz. Ayrıca olsun öbürünü versin ne olacak yani. Yeni almaktansa onu kullanmak daha iyi anne yanı beşikler zaten kısa süreli kullanılıyor boşa para vermektense. Niye minnet olacakmış ama istemiyorsanız sağolun biz alıcaz dersiniz alırsınız yenisini.

Beşik küçükse , Park yatak al. Eğer park yatak cınsınde bişeyse, puset şeklinde yatak al... ikisinide kullanırsın .

eltinizin vereceği beşiği almayın derim ben. kendiniz alın durumunuz müsaitse.

Kendiniz alabilecek durumdaymıssınız alın , eşinizde ayıp olur dediğinde ; zaten geri istedi emanet eşya bende kırılırsa yenisini almak gerek o yüzden biz yenisini alalım hem (düşünüyorsanız) ileride yeniden lazım olur deyin. Ama eltininkini almayın kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…