yenisini alin derim. besige bisey olsa laf eder durur bu kadin caniniz sıkılır. ayip olmasin diye de kardesim hediye almis vs gibi bahane soyleyin gitsinKızlar benim hamilelikten önce eltim size otomatik sallanan beşiğimizi hediye edecekmiş eşim ama ben o çok pahalı olmaz diye dalga geçtim dedi... Ben güldüm geçtim. Sonra hamile olduğumu öğrenince ilk anlattığı şeyi unutmuş sanırım, abin size anne yanı küçük beşiği verecek sen büyüt sonra ben tekrar alırım senden dedi. (Halbuki kaynım geri istemeksizin otomatik sallanan beşiği verecekti pahalı diye eltim vazgeçirmiş hem kötüsünü verecek hemde daha vermeden geri istedi. Durumumuz yok değil yani vermek zorunda değiller) Tepki veremedim sağolsun dedim... Sonra sürekli ne zaman alırsınız falan dedi bende doğuma yakın dedim dalga geçtim kapattım konuyu. Ben istemiyorum ama eşim vericez dediyseler yenisini almak ayıp olur dedi. Benim hoşuma gitmiyor emanet eşya ve bu insan gelip gidip '' işte beşiğide biz verdik'' diyebilecek birisi... Minnet etmek istemiyorum. Sizce almalı mıyım??
Ben derdinizi anlamadim acikcasi cunku iki farkli seyden bahsediyorsunuz. Siz emanet mal almaktan rahatsiz degilsiniz bence, sadece eltiniz pahali olani verecek ve temelli sizin olacak diye umuyordunuz ana oyle olmadi ve buna bozuldunuz:) Bence asil kizginliginiz buna:)
Bence gidin kendinize yenisini alin ne siz uzulursunuz ne de onlar.
Ben derdinizi anlamadim acikcasi cunku iki farkli seyden bahsediyorsunuz. Siz emanet mal almaktan rahatsiz degilsiniz bence, sadece eltiniz pahali olani verecek ve temelli sizin olacak diye umuyordunuz ana oyle olmadi ve buna bozuldunuz:) Bence asil kizginliginiz buna:)
Bence gidin kendinize yenisini alin ne siz uzulursunuz ne de onlar.
Ilk bebegim kullanilmis urun almak istemiyorum de kendim ona hore herseyi i duzenliycem heves ediyorm deKızlar benim hamilelikten önce eltim size otomatik sallanan beşiğimizi hediye edecekmiş eşim ama ben o çok pahalı olmaz diye dalga geçtim dedi... Ben güldüm geçtim. Sonra hamile olduğumu öğrenince ilk anlattığı şeyi unutmuş sanırım, abin size anne yanı küçük beşiği verecek sen büyüt sonra ben tekrar alırım senden dedi. (Halbuki kaynım geri istemeksizin otomatik sallanan beşiği verecekti pahalı diye eltim vazgeçirmiş hem kötüsünü verecek hemde daha vermeden geri istedi. Durumumuz yok değil yani vermek zorunda değiller) Tepki veremedim sağolsun dedim... Sonra sürekli ne zaman alırsınız falan dedi bende doğuma yakın dedim dalga geçtim kapattım konuyu. Ben istemiyorum ama eşim vericez dediyseler yenisini almak ayıp olur dedi. Benim hoşuma gitmiyor emanet eşya ve bu insan gelip gidip '' işte beşiğide biz verdik'' diyebilecek birisi... Minnet etmek istemiyorum. Sizce almalı mıyım??
Otomatik sallanan beşiği verseydi emanet eşya olmayacak mıydı?
Ilk bebegim kullanilmis urun almak istemiyorum de kendim ona hore herseyi i duzenliycem heves ediyorm de
Canımsın ya :)Kızlar benim hamilelikten önce eltim size otomatik sallanan beşiğimizi hediye edecekmiş eşim ama ben o çok pahalı olmaz diye dalga geçtim dedi... Ben güldüm geçtim. Sonra hamile olduğumu öğrenince ilk anlattığı şeyi unutmuş sanırım, abin size anne yanı küçük beşiği verecek sen büyüt sonra ben tekrar alırım senden dedi. (Halbuki kaynım geri istemeksizin otomatik sallanan beşiği verecekti pahalı diye eltim vazgeçirmiş hem kötüsünü verecek hemde daha vermeden geri istedi. Durumumuz yok değil yani vermek zorunda değiller) Tepki veremedim sağolsun dedim... Sonra sürekli ne zaman alırsınız falan dedi bende doğuma yakın dedim dalga geçtim kapattım konuyu. Ben istemiyorum ama eşim vericez dediyseler yenisini almak ayıp olur dedi. Benim hoşuma gitmiyor emanet eşya ve bu insan gelip gidip '' işte beşiğide biz verdik'' diyebilecek birisi... Minnet etmek istemiyorum. Sizce almalı mıyım??
Almayin. Iade edince kotu kullanmissiniz ben boyle vermedim diyebilir. Bir de surekli ne zaman cocugu baska yere yatiracaksin besigi iade edeceksin de diyebilirKızlar benim hamilelikten önce eltim size otomatik sallanan beşiğimizi hediye edecekmiş eşim ama ben o çok pahalı olmaz diye dalga geçtim dedi... Ben güldüm geçtim. Sonra hamile olduğumu öğrenince ilk anlattığı şeyi unutmuş sanırım, abin size anne yanı küçük beşiği verecek sen büyüt sonra ben tekrar alırım senden dedi. (Halbuki kaynım geri istemeksizin otomatik sallanan beşiği verecekti pahalı diye eltim vazgeçirmiş hem kötüsünü verecek hemde daha vermeden geri istedi. Durumumuz yok değil yani vermek zorunda değiller) Tepki veremedim sağolsun dedim... Sonra sürekli ne zaman alırsınız falan dedi bende doğuma yakın dedim dalga geçtim kapattım konuyu. Ben istemiyorum ama eşim vericez dediyseler yenisini almak ayıp olur dedi. Benim hoşuma gitmiyor emanet eşya ve bu insan gelip gidip '' işte beşiğide biz verdik'' diyebilecek birisi... Minnet etmek istemiyorum. Sizce almalı mıyım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?