arkadaslar o kadar moralim bozuk ki ne zamandir esimle bir problemim yoktu. eltim soylemedigim seyleri ortaligi karistirmak icin kaynanama ben soylemis gibi soyluyor, kaynanam esimi aramis karin benim hakkimda laf etmis diye.Esimde beni ariyor soyledinmi diye soruyor dur ben eve geliyorum yaninda arayacagim dedim .5 senedir eltimin yalanlari yuzunden hep ayni sorun biktim aradim kaynanami bana ne laflar saydi senin evinde kabuklu yumurta yenmez, kıllı surat ( ben evimede kendime de cok onem veririm) git daha iyisini bul ogluna dedim ama beni hic konusturmadi saydi saydi kapandi telefon.Bu kacinci eltimin lafi yuzunden yasadigim kendimden gecmisim aglamaktan sonra ciktim evden annemlere geldim.Esim arkamdan gitme dedi ama geldim.BU insanlar uzakta da olsalar rahat vermeyecekler bana ki biraz once eltimin yalan soyledigi yine cikti ortaya.Bir daha yuz yuze bakamam bu insanla bana akil verin ne olur ( karisik oldu kusura bakmayin telefondan yaziyorum)
onlarda laf coktur pis diyor kendi capindabu ne demek anlamadım? kabuksuz yumurta olmaz ki zaten :26:
onlarda laf coktur pis diyor kendi capinda
bu ne demek anlamadım? kabuksuz yumurta olmaz ki zaten :26:
Ben herşeyi anladımda,kıllı surat nedir ya?
Benim yüzümdede tüylenme vardı bir zamanlar,(lazerle artık yok)iyi ben böyle bir laf yememişim şimdiye kadar..
Ne laflar var bu kaynana milletinde anacığım..
5 yıldır hala eltının iftira atma huyunu öğrenemediler mi?
nasıl bir çeneye sahip olduğunu anlamadılar mı?
belkıde işlerine gelmiyordur, yoksa her türlü insan insanın az çok karakterını anlar bilir
mesela biri laf taşıyordur onun yanında her şey konuşulmaz, mesela biri yalancıdır her dediğinine inanılmaz.
Üzüldüm durumunuza.arkadaslar o kadar moralim bozuk ki ne zamandir esimle bir problemim yoktu. eltim soylemedigim seyleri ortaligi karistirmak icin kaynanama ben soylemis gibi soyluyor, kaynanam esimi aramis karin benim hakkimda laf etmis diye.Esimde beni ariyor soyledinmi diye soruyor dur ben eve geliyorum yaninda arayacagim dedim .5 senedir eltimin yalanlari yuzunden hep ayni sorun biktim aradim kaynanami bana ne laflar saydi senin evinde kabuklu yumurta yenmez, kıllı surat ( ben evimede kendime de cok onem veririm) git daha iyisini bul ogluna dedim ama beni hic konusturmadi saydi saydi kapandi telefon.Bu kacinci eltimin lafi yuzunden yasadigim kendimden gecmisim aglamaktan sonra ciktim evden annemlere geldim.Esim arkamdan gitme dedi ama geldim.BU insanlar uzakta da olsalar rahat vermeyecekler bana ki biraz once eltimin yalan soyledigi yine cikti ortaya.Bir daha yuz yuze bakamam bu insanla bana akil verin ne olur ( karisik oldu kusura bakmayin telefondan yaziyorum)
Üzüldüm durumunuza.
Eltinizle görüşmeseniz hiç. Aile arasında bir kez konuşun , açıkça söyleyin hazır yalanıda ortaya çıkmışken yüzleşin seninle görüşmek istemiyorum artık diye belirtin. Kayınvalidenizde duysun onada kırıldığınızı belirtin. Mümkün oldukça uzak durun , sizinle görüşemezse böyle rahat atıp tutamaz herhalde.
arkadaslar o kadar moralim bozuk ki ne zamandir esimle bir problemim yoktu. Eltim soylemedigim seyleri ortaligi karistirmak icin kaynanama ben soylemis gibi soyluyor, kaynanam esimi aramis karin benim hakkimda laf etmis diye.esimde beni ariyor soyledinmi diye soruyor dur ben eve geliyorum yaninda arayacagim dedim .5 senedir eltimin yalanlari yuzunden hep ayni sorun biktim aradim kaynanami bana ne laflar saydi senin evinde kabuklu yumurta yenmez, kıllı surat ( ben evimede kendime de cok onem veririm) git daha iyisini bul ogluna dedim ama beni hic konusturmadi saydi saydi kapandi telefon.bu kacinci eltimin lafi yuzunden yasadigim kendimden gecmisim aglamaktan sonra ciktim evden annemlere geldim.esim arkamdan gitme dedi ama geldim.bu insanlar uzakta da olsalar rahat vermeyecekler bana ki biraz once eltimin yalan soyledigi yine cikti ortaya.bir daha yuz yuze bakamam bu insanla bana akil verin ne olur ( karisik oldu kusura bakmayin telefondan yaziyorum)
arkadaslar o kadar moralim bozuk ki ne zamandir esimle bir problemim yoktu. eltim soylemedigim seyleri ortaligi karistirmak icin kaynanama ben soylemis gibi soyluyor, kaynanam esimi aramis karin benim hakkimda laf etmis diye.Esimde beni ariyor soyledinmi diye soruyor dur ben eve geliyorum yaninda arayacagim dedim .5 senedir eltimin yalanlari yuzunden hep ayni sorun biktim aradim kaynanami bana ne laflar saydi senin evinde kabuklu yumurta yenmez, kıllı surat ( ben evimede kendime de cok onem veririm) git daha iyisini bul ogluna dedim ama beni hic konusturmadi saydi saydi kapandi telefon.Bu kacinci eltimin lafi yuzunden yasadigim kendimden gecmisim aglamaktan sonra ciktim evden annemlere geldim.Esim arkamdan gitme dedi ama geldim.BU insanlar uzakta da olsalar rahat vermeyecekler bana ki biraz once eltimin yalan soyledigi yine cikti ortaya.Bir daha yuz yuze bakamam bu insanla bana akil verin ne olur ( karisik oldu kusura bakmayin telefondan yaziyorum)
benim eltim de aynı fitne fücurun başı kayınvalidemle aramı da o bozuyor eşim de sağolsun hiç bizaman beni savunmaz onbeş senede değişen birşey olmadı çocukda olunca oturuyosun yapacak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?