- Konu Sahibi KirilmaNoktasi
eltim kimseye gelip gitmeyen biriymiş. görümcelerimle arası da pek iyi değil. çocuğunu kimseye sevdirmek istemeyen bir kişi.. sıcaklık hissi vermiyor ben de sevmedim, eşim daha önce yeğeni için tartışmış.. çocuğu sevmek istiyoruz izin ver diye.. kimseye de gelip gitmezmiş. biz sevgiliyken beni evine çağırmıştı. sadece çay ikram etti çok garibime gitti. belki de ben standartları yüksek tuttum. yani ağırlama benim için öenmlidir. kimsenin önüne sadece çay koyamam.. onun da beni sevmediği aşikar. burda denildiği gibi dış kapının dış mandalı ama benim içimden hiç onu bir daha gçrmek gelmiyor. burada eltisiyle hiç kavga etmediği halde gelip gitmeyen var mı. eşim daha ilk kez dün dedi, abimgile de gidelim bi ara diye. ikimizde çlışıyoruz. sadece haftasonlarımız uygun oluyor. ben de abinin eşiyle karşılaşmak istemiyırum sen git yegenini sev bize de getir ama beni götürme dedim. tartıştık. ben eşsiz gitmem diyor. eşimin bir sürü akrabası var hepsine gittim hatta çoğu bana da geldi sıkıntı yok ama abisine gitmemek için ne yapmam lazım. zaten kadın da gelip gitmeyi sevmiyor. kimseye ne bayramda ne sayranda gidermiş bi tek benim nişanıma geldi.. bir de evine davet etti. düğüne de 15 dk ugramış ben görmedim. açıkhavada olduğundan çocuk hasta deyip gitmiş.
o da istemiyordur eminim gelip gitmeyi..
bakışlarını konuşmasını tavrını beğenmedim.
abisini de aynı şekilde.
biz nişanlıyken eşimin abisini aramıştım. ailem yemeğe davet etmişti damat tarafını.. bana dediği cümle; eşime sormalıyım bizde evin reisi hanımdır. o ne derse o olur abisi tamam mı dedi.. ve tabiki gelmediler.
sanırım bu sözleri söylerken de eşi yanındaydı.. abisi, eşinin sevilmediğinin farkında ve her fırsatta, benim karıcığım naraları atıyor. yapay duruyor. alakasız yerlerde saçma cümleler kuruyor..
tek isteğim eşinden ve ondan uzak durmak.. gelip gitmek istemiyorum. eşim de yengesini sevmiyor. ama yeğenim var abim var gidicez diyor
o da istemiyordur eminim gelip gitmeyi..
bakışlarını konuşmasını tavrını beğenmedim.
abisini de aynı şekilde.
biz nişanlıyken eşimin abisini aramıştım. ailem yemeğe davet etmişti damat tarafını.. bana dediği cümle; eşime sormalıyım bizde evin reisi hanımdır. o ne derse o olur abisi tamam mı dedi.. ve tabiki gelmediler.
sanırım bu sözleri söylerken de eşi yanındaydı.. abisi, eşinin sevilmediğinin farkında ve her fırsatta, benim karıcığım naraları atıyor. yapay duruyor. alakasız yerlerde saçma cümleler kuruyor..
tek isteğim eşinden ve ondan uzak durmak.. gelip gitmek istemiyorum. eşim de yengesini sevmiyor. ama yeğenim var abim var gidicez diyor