• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltim ve kaynım'la arama mesafe koymak ve görüşmemek istiyorum

Tamam ama sizi bu düşünceye iten ne kaynananın kayınbabanın gõrümcenin eltin hakkında gelmiyor gitmiyor çocuğu göremiyoz sevemiyoz diye senin yanında kendilerini haklı gösterip ötmeleri, senin üzerinde öyle bir etki bırakmışlar ki sen bile 2 sefer görümüşsün bir daha görüşmek istemiyorsun eltinle.Yarın sizin de çocuğunuz olunca eşimon ailesi çocuğunuzu sizden bile kıskandıklarında belki o zaman anlarsınız eltinizi çocuğuyla neden gelmediğini.
Ben ilk tanismaya gittigimde istemedigi belliy
Bence rahatsiz etmeyin belkide sizin bilmediginiz esinizinde farkinda olmadigi bisey olmustur eltide mesafe koyuyo olabilir mesela ben kaynimi cok severdim halada severim ama eskisi gibi degil cunku daha bi haftalik gelinken hemde ramazanin ilk gunu orucluyuz sabahin korunde arayip napiyosunuz oruclumusunuz diye sordu evet abi orucluyuz biz hemen pesine iyi ozaman ben size kahvaltiya geliyorum dedi oturdu karsimizda kahvalti etti halada anasi evde olmadigi zaman pazar gunleri erkenden gelir sormak yok direkt iki dk ya ordayim der bi pazarlari var musaitlermi demek yok hatta bikeresinde markete Ben gittim geldim esim kapiyi acti adama bi hareket yaptim ayip yani kari koca arasinda olcak bisey ayakkabilarida kapida degildi sonra bi baktim icerde oturuyo artik gordumu gormedimi bilemem .
Hatta bi kac kerede arkadasini alip yemege geldi cat kapi esimi dahi arayip haber vermeden .bende simdi istemiyorum gelmelerini niye anlattim belki boyle bisey olmamistir ama gelip gitmedigine gore demekki bastan cok gidip bunalttilar mesafe koyuyo oda yada soguk bi insandir olabilir saygi gostermek lazim zarari yoksa.

ben ilk tanışmaya gittiğimde işten çıkıp da gittim. işten geldiğimi bildiği için de sadece çay vermesi garibime gitmişti. amacım karnımı doyurmak değil, insanlar tuhaf bir açıdan yaklaşmış, karnını doyurmaya mı gittin diye de, ben tuhaf ve değersiz hissettim. kim gelirse gelsin evime en azından bir kek yaparım ben.. alışık değildim garipsedim.
ilk intibada ısınamadım. anlaşılabilecek bi tip gibi durmadı. benim eşim hep tek başına yaşamış. abimgile belki 1 belki 2 kez gittim o da babamgille dedi.. nişanımda da görümceme, geçmiş olsun bu oğlunuzu da kaybettiniz demiş. evlenen erkeklerin kendi ailelerini reddetmelerimi gerekiyor. şahsen ben görümcelerimde kötü niyet görmedim. ellerinden gelenin fazlasını çok da ince düşünerek yapıyorlar. eltim biraz ali kıran baş kesen gibi davranıyor. uzaktan kumandayla eşinin tuşlarına basar gibi hareket etmesi hoşuna gidiyor. bunda helallik bi durum yok yani. eşim alalarına kötü davransa ben kızarım önce. eşimin ablaları çoluğa çocuğa karışmış iyi niyetli insanlar.
eşimin uzaktan akrabaları bile gittiniz mi abisigile diye soruyor. insanlar neden bu kadar önemsiyor onlara gidip gelmemizi anlamıyorum. hatta sorun yok demi diyorlar. ben sorunumuz yok gideriz denk gelemedik diye geçiştiriyorum.
eltim gidip gelmiyo diye biliyorum ama belki de gidiyordur akrabalara ki onlar hep bana bunu soruyor. . bu arada eltim hiç bi bayram da kimseye gitmezmiş sadece lendi ailesine. eşini tek başına gönderirmiş kayınbabamgile ki bunu eleştirmiyorum ve saygı duyuyorum gerçekten belki de yaşanmışlık vardır bilmediğim, ama bizim nişandan sonraki kurban bayramında büyük görümceme gitmiş. düğün hakkında bilgi almış. ben gelemem açıkhava olacak kınayada gelmiycem demiş. görümcem bana çocuk hasta yanlış anlama hem gelirse eşi rahat hareket edemez gelmesin canını sıkma dedi. bende yok gelmemesine sevindim abla. çocuk hasta olur bahanesi olurum dedim.
benim derdim şu.. bu tarz pislik konulardan uzak durmak istiyorum. ortak bi mevzuda bir araya geliriz amenna. hoşgeldin iyi akşamlar olur.. ama tutup da evine gitmek ve evime davet etmek istemiyorum. eşim de bu mümkün değil tabiki sık gitmiycez ama davet edelim diyor. sevmediğim insanlara tahammülü öğrenmeliyim. sivri dilliyim biraz ve alttan alma olayını beceremiyorum. haklıyken haksız konuma düşmek de var. bu sorunu eşimle halletmeliyim. bu benim çizgim. kendisinin abisigile gitme hakkı sonuna kadar var. ama bensiz. beni bulaştırmasın.

yanlız eltine helal olsun diyorum seferin adamlarını susturan kadınları hep erkeklere mi kadınlar köle olcak aferin valla

bu çok uç ve acımasızca bi düşünce.. seferin adamları diye bişey yok. eşin ailesi var. 20-30 yıl o bayan eşinin hayatında yoktu ve ablalaları annesi ve babası koşturdu eşinin peşinden. eşinin ailesine düşman etmek nasıl bi bencillik. onu aileden kıskanmak nasıl bi psikopatlık. benim erkek kardeşim var bana da eşime de yanlışı oldu ama o benim kardeşim canım ciğerim nasıl vazgeçerim nasıl kırarım incitirim bi konuda sürekli..

eşimin ablalarıyla iyi anlaşamayabilirdim fesat fitne de olabilirlerdi, bu benim eşimin beni ezmesini ve eşimin ablalarından nefret etmesini gerektirmez. ben nefret edebilirdim bu durumda ama eşimden nefret etmesini bekleyemezdim.

aynı durumda eşimin abisine saygısız davranmadım. garibime giden, kızdığım çok nokta oldu ama eşime git abinin suratına mı tükür diyeceğim. böyle bişey mümkün değil. sevmem olur biter.

söylediğim gibi kadın( elti) gidip gelmeyi sevmiyor ve bu da benim işime geliyor. ne o bana dokunsun ne ben ona.. arasınlar gelelim mi desinler musaitsek buyrun da derim ama ben arayım evime davet edeyim bişeyler hazırlayım ve ağırlayım zorundalığına girmek istemiyorum. bunalıyorum daralıyorum. elti sonuçta dış kapının dış mandalı..

Onlar zaten size mesafe koymuş. Bence siz derdinizi eşinizle halledin.eşiniz koyulan mesafeyi idrak etmeli..

eşim çok ketumdur cımbızla ağzından laf alırsın. eltim hakkında konuşmayı hele hiç sevmez. sadece bir ara tartıştıklarını küs durdupunu sonra elitimin aramasıyla barıştığını söyledi. ( çocuğu neden uzak tutuyosun bizim de hakkımız sevmek diye tartışmılar)bana nişanda abim ne taktı sana diye sordu hiç bişey dedim. neden sordun dedim öylesine dedi.
sonra başkasından öğrendim nişanda eşim abisine 2 bilezik takmış ama düğünde de aynı bilezikleri tekrar takmış..
bana dediler ki kaynının durumu iyi değil düğünde takar ama diye. düğünde de çok ince bir bilezik geldi. bunu sorun etmedim. eşimde bunu sorun ederim diye krktuğundan belki de anlatmadı. durumunu anlıyorum.
eltim çalışmıyor ve maddi durumları iyi değil, insanlar çalış diye baskı yapıyorlarmış. o da bana ben çocuğuma bakıyorum en iyi iş bu dedi. bende haklısın dedim.
elti kelimesi güzel durmuyor zaten. ama ikimizde dışardan aileye giren insanlarız. çok güzel arkadaş da olabilirdik. sıkı fıkı olmadan da sevebilirdik. tam tersi oldu.

Bence eltinize gitmeyin.Ben de esimin ailesiyle gorusmem eskiden bana yasattiklarindan dolayi o yuzden yeni tanistigim uzaktan akrabalarina bile sogugum hep.Yani onlarla ilgili degildi tavrim.Eltinizi tanimiyorum,yargilayamam ama bildigim tek birsey var o da eger simdiden onune gecmezseniz,esinize ayak uydurup giderseniz sonradan degisti olursunuz.Suclu olursunuz.Benim esim de gorusmez akrabalariyla.Herkes esin gondermiyor biz farkindayiz diyormus esime:olamaz:Halbuki yok oyle birsey.Ben en basta katlandim tum yapilanlara simdi suclu oldum.Her turlu sorun yasayacaksiniz.Bari dediginiz olsun.Simdiki aklim olsa en bastan kimseyle gorusmezdim zaten.Cok haklisiniz bence gitmemekte.

Bence eltinize gitmeyin.Ben de esimin ailesiyle gorusmem eskiden bana yasattiklarindan dolayi o yuzden yeni tanistigim uzaktan akrabalarina bile sogugum hep.Yani onlarla ilgili degildi tavrim.Eltinizi tanimiyorum,yargilayamam ama bildigim tek birsey var o da eger simdiden onune gecmezseniz,esinize ayak uydurup giderseniz sonradan degisti olursunuz.Suclu olursunuz.Benim esim de gorusmez akrabalariyla.Herkes esin gondermiyor biz farkindayiz diyormus esime:olamaz:Halbuki yok oyle birsey.Ben en basta katlandim tum yapilanlara simdi suclu oldum.Her turlu sorun yasayacaksiniz.Bari dediginiz olsun.Simdiki aklim olsa en bastan kimseyle gorusmezdim zaten.Cok haklisiniz bence gitmemekte.

evet mesafeli olmak her zaman iyidir.
alan razı veren razıysa dışardakilerin lafı dırdırı niye.. iyiyiz bi sıkıntı yok. görüşüyoruz hı hı evet deyip geçilir.
eşim bekarken tek yaşadığı ve akrabalar hep yakınında olduğu için gidip gelirmiş yemeğe çaya.. şimdi ama evliyiz, ikimizde çalışıyoruz. evin işi gücü.. ve daha yeni evliyiz ona ragmen hemen hemen hergün telefon niye gelmiyosunuz nerdesiniz gelin demeler.. çok yorucu.. eşime bunu söylemeye çalıştım. ben alışık değilim bu kadar gidip geemelere evimin işi gücü var yorgunum.. nasıl alıştırırsak öyle gider diyorum.. bu seferde sen evlendin değiştin derler diyor. o da telde diyor abi artık evlendik eskisi gibi olmaz hep gelemem diyor ama gülerek yine bekliyorlar gidip gelmeyi.. bir de ben sınavlara çalışcam daha bismillah hiç başlayamadım bu sebeplerle...

mesafeli olmak dozunda görüşmek sıkı fıkı olmamak en iyisi.. anlayışa hoşgörüye bağlı.. ama eşime dedim, kim ne düşünürse düşünsün. nişanlıyken gdip geldim tanışmalar içindi.. artık bizde hayır demesini bilelim.. çok yoruluyorum.

Ben de bunu anlamıyorum.
Belli ki elti istemiyor sizi de eşinizi de.
Eşinizin yeğenim de yeğenim diye tutturması ne komik.
2 yaşındaki bebe amcayı görse ne görmese ne?
İstenmeyen,sevilmeyen yerde bulunup moral bozmak çok hoşuna gidiyor adamın nedir?
Bu ayni oglumun evi dusuncesi gibi. bizim kanimizdan o bizim torunumuz yegenimiz vs sahiplenmesi...

eşinde çok yüzsüz müş , seni istemeyen kadının evinde ne işin var
1 kere git ve giderkende söyle bu son gidişim bir daha tekrar olmasın çünkü istenmediğimiz yere gidiyoruz de

eltim kimseye gelip gitmeyen biriymiş. görümcelerimle arası da pek iyi değil. çocuğunu kimseye sevdirmek istemeyen bir kişi.. sıcaklık hissi vermiyor ben de sevmedim, eşim daha önce yeğeni için tartışmış.. çocuğu sevmek istiyoruz izin ver diye.. kimseye de gelip gitmezmiş. biz sevgiliyken beni evine çağırmıştı. sadece çay ikram etti çok garibime gitti. belki de ben standartları yüksek tuttum. yani ağırlama benim için öenmlidir. kimsenin önüne sadece çay koyamam.. onun da beni sevmediği aşikar. burda denildiği gibi dış kapının dış mandalı ama benim içimden hiç onu bir daha gçrmek gelmiyor. burada eltisiyle hiç kavga etmediği halde gelip gitmeyen var mı. eşim daha ilk kez dün dedi, abimgile de gidelim bi ara diye. ikimizde çlışıyoruz. sadece haftasonlarımız uygun oluyor. ben de abinin eşiyle karşılaşmak istemiyırum sen git yegenini sev bize de getir ama beni götürme dedim. tartıştık. ben eşsiz gitmem diyor. eşimin bir sürü akrabası var hepsine gittim hatta çoğu bana da geldi sıkıntı yok ama abisine gitmemek için ne yapmam lazım. zaten kadın da gelip gitmeyi sevmiyor. kimseye ne bayramda ne sayranda gidermiş bi tek benim nişanıma geldi.. bir de evine davet etti. düğüne de 15 dk ugramış ben görmedim. açıkhavada olduğundan çocuk hasta deyip gitmiş.
o da istemiyordur eminim gelip gitmeyi..
bakışlarını konuşmasını tavrını beğenmedim.
abisini de aynı şekilde.
biz nişanlıyken eşimin abisini aramıştım. ailem yemeğe davet etmişti damat tarafını.. bana dediği cümle; eşime sormalıyım bizde evin reisi hanımdır. o ne derse o olur abisi tamam mı dedi.. ve tabiki gelmediler.
sanırım bu sözleri söylerken de eşi yanındaydı.. abisi, eşinin sevilmediğinin farkında ve her fırsatta, benim karıcığım naraları atıyor. yapay duruyor. alakasız yerlerde saçma cümleler kuruyor..
tek isteğim eşinden ve ondan uzak durmak.. gelip gitmek istemiyorum. eşim de yengesini sevmiyor. ama yeğenim var abim var gidicez diyor:KK43:

Bence onları siz davet edin.

Kusura bakmayın ama siz yapışık ilişkileri seviyorsunuz diye herkes sevmek zorunda değil.Mesela benim eltim hafta da 3 gün kaynanamın evine giderler kaynımla bebeğiyle,ama ben ayda bir defa oğlumla kocamla giderim kaynanama.Çünkü ben ilk gelinim daha eltinin e si yokken kaynanam kayınbabam görümcem bana bir sürü laf söyleyip beni bezdirdiler.Sonra oğlum oldu oğlumu benden kıskandılar kendileri doğurmuş gibi davrandılar neler çektim neler hala çekiyorum. O yüzden bende eşimin ailesinden kimsenin evine gitmek yüzlerini görmek dahi istemiyorum onlar yüzünden kaç defa eşimle boşanma noktasına geldik evimizin huzurunu bozdular niye gitmek isteyim tekrar üzülmek için mi.Ama eltim geldi ona çok iyi davranıyorlar el üstünde tutuyorlar. Eltim de benim için senin düşündüklerini düşünüyordur bu kız niye seyrek geliyor niye sık gelmiyor diyordur.Ama o gelmeden önce neler yaşadığımı bilmiyor konuşması kolay tabi. Eltimi de doldurdular bana karşı eltim de saçma sapan konuşmaya başladı bana.Kaynanama kayinbabama anneciğim babacığım diyen bir gelindim ben.Ama oğullarını benden kıskanıp,benim ailemle görüşmeme karışıp,çocuğumu benden kıskanıp en sonunda benim mesafeli hale gelmeme sebep oldular.Benden size bir tavsiye eltinizi anlamaya çalışın,belki kızcağız eşinin ailesiyle siz gelmeden önce çok sorunlar yaşamış çok çile çekmiş olabilir ondan bu hale gelmiştir kız kendini geri çekmiştir.

Konu sahibi senin elinde buradaymış. :D

İçim şişti

Eltinizi ne kadar önemsemişsiniz

Ne olmuş bi çay verdiyse
O da onun ikramıdır
Herkes kek çırpmak zorunda değil

Siz iyi geçinmek istemiyorsunuz bence

Eşinizi de bunaltmayın valla bn bile bunaldım

Abisi yerine neden eltinizi aramadınız. Bence abi belki de "Beni değil, eltini aramalısın" demek istedi. Ben şahsen bunu anladım.

Konu sahibi senin elinde buradaymış. :KK70:

bende farkettim.. de gerek yok sürtüşmeye.. :KK48:..

benim sorunum eşimi kırmadan sakin kalmayı başararak beni o tarz ortamlara sokmasını sağlamak.. çünkü girersem ve sürtüşürsem.. eşimle de sürtüşürüz abisine ablasına bişey diyemem ama abisinin eşine sen bi orda dur derim.. bi kaç kez konu açmıştı saçman salak( ilk tanıştığımda) ben çocukla oynayıp muhattap olmamayı tercih etmiştim. bu da onu kızdırmıştı..

İçim şişti

Eltinizi ne kadar önemsemişsiniz

Ne olmuş bi çay verdiyse
O da onun ikramıdır
Herkes kek çırpmak zorunda değil

Siz iyi geçinmek istemiyorsunuz bence

Eşinizi de bunaltmayın valla bn bile bunaldım

iyi geçinemeyeceğimizi düşündüğüm birileriyle zamanımı harcamak istemiyorum. işin sarpa sarmasına korkuyorum.
o kişi hakkında çok bilgi sahibi değilim hatta benden büyük mü bile bilmiyorum.
eltimi önemsemiyorum. eşimi ve geleceğimizde önemsiz onan bir konunun bizi yıpratmaması.. bu konu hakkında konuşmanın bile gereksiz olduğunu eşime kibar şekilde anlatamıyorum.

ona da hak veriyorum. abisiyle görüşmek eşiyle abisigile gitmek ve davet etmek istiyor. ama abisinin eşi aynı frekansta değil. ben istenmediğim bir yere gitmek istemem. abisiyle farklı şekilde de görüşebilir.
katlanmak zorunda kalacağım kişi eşimin hiç bişeyi yani bi kan bağı bi emeği hiç bişeyi yokki..
bu açıdan bakıyorum. zaten abisigil de gelip gitme niyetinde değil bu da benim işime geliyor. bütün bunlara rağmen neden adamları rahatsz ediyim ve çağırıyım.

böyle mutluyuz biz uzakta.. hiç habersiz.. iki yabancı gibi.. ( eltimle)

Sadece eltiniz diye sizle görüşmek istemeyen birine yegeni bahane edip görüşmeye çalışmak nedir anlamıyorum.birakin kendi haline.esinizede souleyin gitmeyin gelmeyin aramayin sormayin.sizle görüşmek isteyen sizi arar bulur görüşür.saçma sapan samimiyet isteyen erkek ailelerinden olmayin lütfen

Abisi yerine neden eltinizi aramadınız. Bence abi belki de "Beni değil, eltini aramalısın" demek istedi. Ben şahsen bunu anladım.

eltimin bende numarası yok. hiç bir şekilde iletişime geçeceğimiz ortak bi uygulamada yok. abisini aradım nişanlıyken, yemeğe davet ettim. genel bir aile yemeği( kız tarafı erkek tarfını davet ediyor) zaten eşimde onlar gelmez ama sen görevini yap demişti. bu arada eşimin ailesini yemeğe kayınbiraderim getirdi çünkü tek araba onda var. ama çıkmadı yukarı.
ben gelmeyeceklerini bile bile aradım zaten. dediğim gibi benim hiç bi sürtüşmem olmadı. ama abisi, benim eşimdir evin reisi o ne derse o olur deyince bende o zaman sorun eşinize musait olursanız bekleriz dedim o kadar.

konu benim eltimi çekememem yada onun beni çekememesi değil. o benim hakkımda neler biliyor bilmem. ben çok az şey biliyorum. ama sevilmediğinin farkında. kızgın ve yırtıcı bir hali var. bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın.

bu kişi benim görümcem yada kayınvalidem olsa üzülürdüm belki de çeker konuşurdum ama bu şahısın akraba dereceliği için kendi bilir demekten başka çarem yok. biz iyi anlaşmak zorunda değiliz.

maddi durumdan yada farklı sebeplerden de kimseyi kabul etmeyen biri olabilir ki bu durumda çok haklıdır. benim kızgınlığım ve sorunum eşimin böyle bi durumda farklı düşünmesi, ve biz senin annenlere gidiyoruz ama ben hiç bi zaman hayır demiyorum demesi. benim eltim ve annem kıyaslanabilir mi?

eltimin bende numarası yok. hiç bir şekilde iletişime geçeceğimiz ortak bi uygulamada yok. abisini aradım nişanlıyken, yemeğe davet ettim. genel bir aile yemeği( kız tarafı erkek tarfını davet ediyor) zaten eşimde onlar gelmez ama sen görevini yap demişti. bu arada eşimin ailesini yemeğe kayınbiraderim getirdi çünkü tek araba onda var. ama çıkmadı yukarı.
ben gelmeyeceklerini bile bile aradım zaten. dediğim gibi benim hiç bi sürtüşmem olmadı. ama abisi, benim eşimdir evin reisi o ne derse o olur deyince bende o zaman sorun eşinize musait olursanız bekleriz dedim o kadar.

konu benim eltimi çekememem yada onun beni çekememesi değil. o benim hakkımda neler biliyor bilmem. ben çok az şey biliyorum. ama sevilmediğinin farkında. kızgın ve yırtıcı bir hali var. bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın.

bu kişi benim görümcem yada kayınvalidem olsa üzülürdüm belki de çeker konuşurdum ama bu şahısın akraba dereceliği için kendi bilir demekten başka çarem yok. biz iyi anlaşmak zorunda değiliz.

maddi durumdan yada farklı sebeplerden de kimseyi kabul etmeyen biri olabilir ki bu durumda çok haklıdır. benim kızgınlığım ve sorunum eşimin böyle bi durumda farklı düşünmesi, ve biz senin annenlere gidiyoruz ama ben hiç bi zaman hayır demiyorum demesi. benim eltim ve annem kıyaslanabilir mi?
ne sıklıkta görüşebileceksiniz ki zaten?
eltin de abi de sizi misafir etmekten pek hoşnut değil anladığım.
sanırım bayramdan bayrama olur kısa ziyaretler.
bu kadarını da tolore edebilirsin eşin için.
size çağırdığınızda da gelmeyecekleri ortada.
kendi kendine büyütüyorsun bence mevzuyu.

Sadece eltiniz diye sizle görüşmek istemeyen birine yegeni bahane edip görüşmeye çalışmak nedir anlamıyorum.birakin kendi haline.esinizede souleyin gitmeyin gelmeyin aramayin sormayin.sizle görüşmek isteyen sizi arar bulur görüşür.saçma sapan samimiyet isteyen erkek ailelerinden olmayin lütfen

işte benim tepkimin aynısı.. teşekkürler.. sevsin yegenini hatta sevelim izin verirse alalım parka götürelim.. ama annesi istemiyor.. zamanında da bunun için tartışmış eşim. abisi de hiç müdahil olmamış. ablalarının çocuklarıyla hergün görüşüyoruz görüntülü, resimlerle.. demekki abisinin bebeğinin bu kadar uzak durması onu üzüyor.

bu benim sorunum değil, ben görüşmelerine asla bişey demem.. ama eşimin istediği şekilde görüşmeyi kabul edemiyorum.

ne sıklıkta görüşebileceksiniz ki zaten?
eltin de abi de sizi misafir etmekten pek hoşnut değil anladığım.
sanırım bayramdan bayrama olur kısa ziyaretler.
bu kadarını da tolore edebilirsin eşin için.
size çağırdığınızda da gelmeyecekleri ortada.
kendi kendine büyütüyorsun bence mevzuyu.

eşim biz çağıralım gelmezlerse gelmezler dedi.
bende gelmeyeceklerini biliyorum. yoruluyorum. hem oldu ki gelirlerse ortam buz gibi ben gerilmek istemiyorum dedim.
bayramda kimseye gidip gelmediği için sıkıntı yok. kayınbabamlara sadece abisi geliyormuş. karşılaşma ihtimalimiz çok düşük yani.

onlar nişandan önce tanışmak için çağırdılar. eşim abimgil yemeğe davet etti demişti. ama yemek değil çay vardı sadece. burda halen pasta börek bekleme yazanlar olmuş da. kültür ve görgüyle alakalı sanırım bu. sorunumuz bana pasta börek yapmadı diye değil, kişilik farklılığından kaynaklanıyor.

benim tolere edebileceğim şey şu; musaitseniz gelelim mi derlerse onları ağırlamak.
ama arayıp size gelelim mi demek yada bize gelsenize deyip kendiliğinden davet etmeyi tolere edemiyorum.

bu konuda neden haksız olduğumu düşünmüyorum blemedim. eşime haksızlık etmek istemiyorum. bu konuda düşünceleri öğrenmek istedim.

eşim biz çağıralım gelmezlerse gelmezler dedi.
bende gelmeyeceklerini biliyorum. yoruluyorum. hem oldu ki gelirlerse ortam buz gibi ben gerilmek istemiyorum dedim.
bayramda kimseye gidip gelmediği için sıkıntı yok. kayınbabamlara sadece abisi geliyormuş. karşılaşma ihtimalimiz çok düşük yani.

onlar nişandan önce tanışmak için çağırdılar. eşim abimgil yemeğe davet etti demişti. ama yemek değil çay vardı sadece. burda halen pasta börek bekleme yazanlar olmuş da. kültür ve görgüyle alakalı sanırım bu. sorunumuz bana pasta börek yapmadı diye değil, kişilik farklılığından kaynaklanıyor.

benim tolere edebileceğim şey şu; musaitseniz gelelim mi derlerse onları ağırlamak.
ama arayıp size gelelim mi demek yada bize gelsenize deyip kendiliğinden davet etmeyi tolere edemiyorum.

bu konuda neden haksız olduğumu düşünmüyorum blemedim. eşime haksızlık etmek istemiyorum. bu konuda düşünceleri öğrenmek istedim.
işte bunu ne sıklıkta yapacaksınız demek istediğim bu:))
muhtemelen hemen hemen hiç olmayacak.
çağıracaksınız ama gelmeyecekler.
müsaitseniz gelelim mi deme olasılıkları da çok düşük.
bayramlar da sorun değilmiş.
ee ne kaldı geriye.
sizin çat kapı gitmeniz kalıyor bir tek.
eşin gitmek istiyor mu sürekli?

Back
X