- 28 Ocak 2009
- 506
- 432
- 303
- Konu Sahibi Luis Alberto
-
Evet çok doğru ben de böyle yapmayı dusundüşünü başka bı çarem yokkOlumlu Tarafından bakın çok nadirde olsa kız kardes gibi anlaşan eltilerde var . Bşy olsa hemen en yakınınız Yanınızda .
Ama aramız bozulur diye korkuyorsanız Israrla o zaman mesafeyi korumak en mantıklısı .
Insanca davranın ama çokta içli dışlı olmayın.
Teşekkür ederim içimi ferahlattinizBiz amcamlarla 12 yıl aynı apartmanda oturduk.
Yengemle annem de çok iyi anlaşırlar hala.
Biz hasta olduk, yengem anneme yardım etti, yengem hamileydi annem yemeklerini yaptı.
Karşılıklı insanlık varsa hiç bir şey olmaz, iyi bile olur.
Çok yüz göz olmanıza gerek yok.
Birbirinize müdahale etmeden, birbirinizin yanında olun yeter.
İnşallah vardır sagolunBu kadar korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, rahat olun vardır bunda da bir hayır..
Evet ikimiz de çalışıyoruz..ektim biraz kendi halinde mantıklı düşünecek yapıda degil.Siz veya eltiniz çalışıyorsa bi nebze daha katlanılabilir.
Ama her durumda, ne kadar mesafede koysanız biraz zorlanacaksınız, eminim eltiniz de durumdan en az sizin kadar rahatsızdır zaten.Sizin eşler biraz başına buyruk anlaşılan.
ben de sanırım bundan çekiniyorum. diğer eltimle samimimiyiz ve sık görüşüyoruz. ama o bize her geldiğinde bunları da çağırmam gerekmiyor diye düşünüyorum. AMA AKLIMA GELİR İŞTENe sorun olabilir ki kendi halinde eltiyle aranızda?
Ben de istemezdim, bir yere gezmeye gitsek onlara da mı teklif etmeliydik, misafir gelse çağırmalı mıyım diye içim içimi yer, yemese bile bi aklıma gelir.
Hep annemin izleri.
Başka ne gibi sorun çıkabilir tahmin edemedim.
TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK DOĞRUSana tek bir tavsiyem olacak.Özel hayatından bahsetme.Mesafeli olursan hiçbir problem yaşamazsın ama ne zaman içli dışlı olursan o zaman geçmiş olsun.
Kendi halinde diye tabir edilen insanlar çok konuşmazlar, başkalarına karışmazlar. Sizde mesafeli olursanız korkacak bir durum yok gibi görünüyor.Evet ikimiz de çalışıyoruz..ektim biraz kendi halinde mantıklı düşünecek yapıda degil.
Eltinizde çok vıcık vıcık biri değilse sizde biraz soğuk ve mesafeli olursunuz olur biter. Eşiniz ilk zamanlar çok içiçe olmak isteyebilir hiç oralı olmayın hareketleriniz ile bunu belli edin. Sakın her gün görüşmeye başlamayın nasıl başlarsa öyle devam eder. Bu konuda taviz vermeyinEvet maalesef aklıma gelmeyen başıma gelecek . (Öncelikle evimizi yeni aldık 2 ay oldu. Çok seviyorum.)Kaynımın tayini bulunduğumuz şehre çıktı. O da ev alacaktı. Ve bizim bulunduğumuz yerden istedikleri için bize yakın eve baktılar. Ama eşim sağolsun çok uyarmama rağmen kaynıma oturduğumuz binada boş olan daireyi almasını salık verdi sürekli. Resmen kafasına işledi. Onlar da hem daha güzel ve uygun ev bulamadığından hem de eşimin ısrarlı tavırlarından aynı binadan almaya karar verdi. Banka kredisine başvurdular ve olay kesinleşti. Öncesinde ben almasınlar diye evle ilgili onlara olumsuz yorum yaptım ama keşke "açıkça aramız bozulursa diye korkuyorum" deseydim. Amma velakin çok dilimin ucuna gelse de Allah mı dedirtmedi kader mi nedir diyemedim işte. Belki dedim bunda da vardır bir hayır. Allah bizim göremediğimiz şeyleri bilir ve görür dedim. İçimi böyle rahatlatmaya çalışıyorum işte. Ama bi taraftan korkuyorum da.. Önlem olarak çok içli dışlı kalmamaya çalışıcam sanırım. Bi de eltim genelde bana göre şekil alan birisi. Konuşursam konuşur yoksa bişey demez. Kendi halinde. Aranızda bu durumda olanlar yada bu durmu yaşamış olanlar varmı?
Biz ayni apartmanda oturuyoruz. Herkesin kapisi ayri sonucta. Aksamlar beraber takiliriz oyun oynariz disari cikariz biz iyi geciniyoruz eltimle zaten cocukluktan tanisikligimiz da var belki bizim + yonumuz bu ama siz seviyenizi ve cizgilerinizi korudugunuz surece sorun olmayacaktir.Evet maalesef aklıma gelmeyen başıma gelecek . (Öncelikle evimizi yeni aldık 2 ay oldu. Çok seviyorum.)Kaynımın tayini bulunduğumuz şehre çıktı. O da ev alacaktı. Ve bizim bulunduğumuz yerden istedikleri için bize yakın eve baktılar. Ama eşim sağolsun çok uyarmama rağmen kaynıma oturduğumuz binada boş olan daireyi almasını salık verdi sürekli. Resmen kafasına işledi. Onlar da hem daha güzel ve uygun ev bulamadığından hem de eşimin ısrarlı tavırlarından aynı binadan almaya karar verdi. Banka kredisine başvurdular ve olay kesinleşti. Öncesinde ben almasınlar diye evle ilgili onlara olumsuz yorum yaptım ama keşke "açıkça aramız bozulursa diye korkuyorum" deseydim. Amma velakin çok dilimin ucuna gelse de Allah mı dedirtmedi kader mi nedir diyemedim işte. Belki dedim bunda da vardır bir hayır. Allah bizim göremediğimiz şeyleri bilir ve görür dedim. İçimi böyle rahatlatmaya çalışıyorum işte. Ama bi taraftan korkuyorum da.. Önlem olarak çok içli dışlı kalmamaya çalışıcam sanırım. Bi de eltim genelde bana göre şekil alan birisi. Konuşursam konuşur yoksa bişey demez. Kendi halinde. Aranızda bu durumda olanlar yada bu durmu yaşamış olanlar varmı?
Şöyle söyleyim size annem iki gorumcesi ve iki eltisiyle aynı apartmanda oturuyor yaklaşık 10 senedir, üstelik iki eltisiyle aynı katta görümceler başka katlarda. Ve inanır mısınız hiçbir sorun yaşamadık başlarda bizde korktuk acaba rahatsız olur muyuz huzursuzluk olur mu falan diye ama şimdi o kadar alıştı ki herkes birbirine annemlerin başka yerden çok daha güzel bir ev alma imkanları olmasına rağmen gitmiyorlar bir yere.. eltiniz rahatsızlık verecek bir insan değil anladığım kadarıyla.. canınız sıkıldığında kapısını çalacağıniz biri olur bence korkmaniza gerek yok. Size tavsiyem nasıl alıştırırsanız öyle gider cok uzak mesafeli durmayın ama çok da mıç mıç olmayın en baştan. Önce izleyin bakın karakterlerini iyice anlayın ondan sonra belki siz de çok memnun olacaksınız bu durumdan. Olmusla ölmüşe çare yok derler artık evi almışlar gözünüzü korkutmayin hiç gereksiz gerginlikler çıkarmayın bekleyin sadece..Evet maalesef aklıma gelmeyen başıma gelecek . (Öncelikle evimizi yeni aldık 2 ay oldu. Çok seviyorum.)Kaynımın tayini bulunduğumuz şehre çıktı. O da ev alacaktı. Ve bizim bulunduğumuz yerden istedikleri için bize yakın eve baktılar. Ama eşim sağolsun çok uyarmama rağmen kaynıma oturduğumuz binada boş olan daireyi almasını salık verdi sürekli. Resmen kafasına işledi. Onlar da hem daha güzel ve uygun ev bulamadığından hem de eşimin ısrarlı tavırlarından aynı binadan almaya karar verdi. Banka kredisine başvurdular ve olay kesinleşti. Öncesinde ben almasınlar diye evle ilgili onlara olumsuz yorum yaptım ama keşke "açıkça aramız bozulursa diye korkuyorum" deseydim. Amma velakin çok dilimin ucuna gelse de Allah mı dedirtmedi kader mi nedir diyemedim işte. Belki dedim bunda da vardır bir hayır. Allah bizim göremediğimiz şeyleri bilir ve görür dedim. İçimi böyle rahatlatmaya çalışıyorum işte. Ama bi taraftan korkuyorum da.. Önlem olarak çok içli dışlı kalmamaya çalışıcam sanırım. Bi de eltim genelde bana göre şekil alan birisi. Konuşursam konuşur yoksa bişey demez. Kendi halinde. Aranızda bu durumda olanlar yada bu durmu yaşamış olanlar varmı?
InsaAllah bozulmaz. Ama israrci biri deglse ki oyle anladim aradaki mesafeyi korursunuz bence. Burda önnmli erkeklrn tutumu. Sürekli beraber olmak için sizlere baskı yaparlards burda sorun çıkabilirEvet maalesef aklıma gelmeyen başıma gelecek . (Öncelikle evimizi yeni aldık 2 ay oldu. Çok seviyorum.)Kaynımın tayini bulunduğumuz şehre çıktı. O da ev alacaktı. Ve bizim bulunduğumuz yerden istedikleri için bize yakın eve baktılar. Ama eşim sağolsun çok uyarmama rağmen kaynıma oturduğumuz binada boş olan daireyi almasını salık verdi sürekli. Resmen kafasına işledi. Onlar da hem daha güzel ve uygun ev bulamadığından hem de eşimin ısrarlı tavırlarından aynı binadan almaya karar verdi. Banka kredisine başvurdular ve olay kesinleşti. Öncesinde ben almasınlar diye evle ilgili onlara olumsuz yorum yaptım ama keşke "açıkça aramız bozulursa diye korkuyorum" deseydim. Amma velakin çok dilimin ucuna gelse de Allah mı dedirtmedi kader mi nedir diyemedim işte. Belki dedim bunda da vardır bir hayır. Allah bizim göremediğimiz şeyleri bilir ve görür dedim. İçimi böyle rahatlatmaya çalışıyorum işte. Ama bi taraftan korkuyorum da.. Önlem olarak çok içli dışlı kalmamaya çalışıcam sanırım. Bi de eltim genelde bana göre şekil alan birisi. Konuşursam konuşur yoksa bişey demez. Kendi halinde. Aranızda bu durumda olanlar yada bu durmu yaşamış olanlar varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?