eltim ve kaynımla aynı apartman hayatı :(

Bennn :)))
Yeni evlencez ev tuttuk dayadik dosedik gorumcemlerin tayini cikti bulundugumuz sehre. O hafta da bizim binadan bir daire bosaldi. Kvler deli gibi ev bakti gorumceme ama iclerine sinen bulamadilar. Biz tuttugumuz binada bos yer oldugunu soylemedik ama kv bir gun tesaduf gordu hemen atladilar gorumceme tutalım diye. Sonra gorumcem beni aradi sizin binadaki daireyi tutmak istiyoruz ama bir mahsuru var mi diye ben de tabiki mecburen yok dedim ama cok korktum ne yalan soyleyim cunku gorumcemi tanimiyordum sadece nisana geldiginde 2 gun gormustum. Ama hic korktugum gibi olmadi cunku gorumcem cok soguk bir insandi oyle gelmeyi gitmeyi sevmez. Biz zilina basmadan o hic basmadi ve birbirimize telefon acmadan musait misin diye sormadan hic gitmedik. Ben sicak kanliyimdir ben komsularla kahvelere caylara gittim ama o kimseye karismadi. Diger komsularimi gorumcemden daha cok gordum yani :) ama bubaramizda hic sorun olmadi. Sonra zaten kendisi ev aldi tasindi gecen sene.

E
Ben eşinizin ısrarlı tavırlarına anlam veremedim

su an ayni derdi o da yasiyor olabilir ve konuyu soyle acabilir buraya,

- esimin abisi israrla onlarin apt'na tasinmamiz icin esimi doldurdu. eltimle ne olacagiz, ya surekli gorusmek zorunda kalirsak?

aynayi camdan ayiran tek ozellik arkasina surulen sir denilen maddedir. hulasa ayni noktadaki insanlarin korkulari karsiliklidir.

msuterih olun. ne uc adim ileri, ne bes adim geri yapmayin. kendiniz gb kaldikca durust ve gercek bir iliskiniz olur. Luis Alberto

niye sikinti olsun ki. herkes kendini bilir, sürekli kapı çalıp gelinip gidilmezse, saygili olunursa vs. sürekli gorusulmedikten sonra hicbirsey olmaz...

Eltiniz kaynananız değil sonuçta size ne yapabilir ki. İşinize gelmezse kapınızı kapatır evinizde oturursunuz. Bence çok büyütecek birşey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…