- 19 Mayıs 2020
- 48.272
- 217.413
- 598
Yaparsın sen, kocasız kalmak fayansta uyumaktan daha kötü. Hem bunlar ufak tefek taşlardı yolda yürürken tez unuttun.İki sene boyunca değil ya evde eşya yok yerde fayansta uyuyoruz değil mi öyle anladınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaparsın sen, kocasız kalmak fayansta uyumaktan daha kötü. Hem bunlar ufak tefek taşlardı yolda yürürken tez unuttun.İki sene boyunca değil ya evde eşya yok yerde fayansta uyuyoruz değil mi öyle anladınız
O kadar istiyorsan sen ver devlete baksın benim için boş laf yapma işine bak hadiBu
seferkine devlet bakar artık, sorun değildir
aha işte bu mesajın.
Niye yalan söylüyorsunuz yahu kocaman kadınsıniz
“Şüphesiz biz onları ibret olsun diye yarattık.” (Bakara 103)En son ne zaman hediye aldınız ne zaman çiçek alındı size ayda kaç kere yemeğe gidiyorsunuz ayda bir çiçeğim geliyor saksıda al dedim artık kalıcı olsun hafta sonları dışarda yemek yeriz burda bir sıkıntı varmı yani annesi yüzünden bir dönem çektim diye bir ömür hayatı niye zehir edeyimki
Uzak dur cok basit babanin kizi degil neye üzülüyon ? Ben mesela kaynim dahil herkesi silmisimMerhabalar hanımlar ilk defa ailevi bir konu açtım artık gece gece kendimi üzmekten size danışmak istiyorum kimse yanlış anlamasın bari siz anlayın beni Eltim kıskanıyor,kiskaniyurmuş ta ben bugün anladım evet önceden anlardım ama zoruma gitmezdi ve şimdi biri bana dese düşmanın o yılanı gösteririm o derece nefret ediyorum nasıl davranmam gerek zaten ona karşı 2 aydır mesafaleyim kendisi yengeme söylemiş neden Red ediyur beni sürekli diye duyduma göre mutlu oldum demmeki fark etmiş ama hala devam ediyur sinsiliğine sırf ben kaynanamla konuşmuyorum kendisi konusyur onların arkasında bir sürü laf sokuyur ama yüzlerine başka sürekli eşimin iyi olduğunu işte şanslı olduğumu söylüyor bana akıl veriyur yuvama karşı işte eşinin hatrina konus kaynanala gel köye kaynamada aram bozuk sürekli sikayet ediyrud eşime beni diye küstük işte ama Eltim çocuğunu eşini bırakıp kayinima kaçtı ailesi Red etti onu şimdi bana hep şey diyur sen şanslısin baban var abin var herkes korkuyur sizden sürekli dört gözlü hayatıma bende sanırdım iyi biri ama değilmiş yemin ederim ki kaynanam gitti kovdu onu kaynanam evime geldi dedi benim sıram bitti bakmayacam ama hep orda hep memelekete kayinlarimin gözüne giriyur eşim de dahil ama kimse onu bilmiyur sadece eltiler tanıyor onu şimdide köyde yine yalakalık annemde babamda kızdı bana mesafe koy konuşma o ortalığı karisityru diye siz olsanız ne yaparsınız zaten uzak duruyorum ama istiyorum ki eşim gerçek yüzünü görsün![]()
Orayı geçtik ama ya.O kadar istiyorsan sen ver devlete baksın benim için boş laf yapma işine bak hadi
Şakasıniz bir kere vurdu sadece neden sürekli dayak yiyip eziyet gördüğümü iddia ediyorsunuz
Yazık acınacak durumdasınız, sevgi saygı nedir bilmeden dayakları yemiş oturmuşsunuz bir de kendi yazdığınızı inkar ediyorsunuz. Milletin komşu olmak istemeyeceği ayıdan hallice kekoya ölüp bitiyorsunuz. Çocuklarınız kaç kere gördü sizi dayak yerken diye soruyoruz ama nedense buna cevap yok. Artık masumlar elin herifinden nasıl korktuysa mağarada yaşar gibi yerden alıp giymiş çıkarmış giysilerini. Kadının gözü evlat da görmemiş. Bu çocuklardan değerli mi bu hanzo?onların yüzünden çok dayak yedim
Kendi çocuğuna bisiklet, laptop, seninkine yatak bazası neyine yetmiyor.Bu yatak bazasina çamaşır konuyor yani hep yerde kalmadı ya
Yeterince açıklama yaptım ben şunu anladım eşim şimdi gelse bana iki Tokat atta kendime geleyim derim Allah sizin gibi insanlarla muhatap etmesin gerçekten psikolojik sıkıntılari olan buraya geliyor çünkü sosyal hayatta kimseyle arkadaşlik edemez kimseyle geçinemezsiniz ancak burda ona buna laf sokup rahatlarsinizOrayı geçtik ama
Cocuk her kiyafet alacaginda bazayi mi kaldiriyor?Bu yatak bazasina çamaşır konuyor yani hep yerde kalmadı ya
Gerçekten sizler için söylenmiş bir söz“Şüphesiz biz onları ibret olsun diye yarattık.” (Bakara 103)
Zehra yeminle diyorum şu iğdiş edilmiş hayatının renkli olduguna inandırma çabana suan öyle üzüldüm ki.Yeterince açıklama yaptım ben şunu anladım eşim şimdi gelse bana iki Tokat atta kendime geleyim derim Allah sizin gibi insanlarla muhatap etmesin gerçekten psikolojik sıkıntılari olan buraya geliyor çünkü sosyal hayatta kimseyle arkadaşlik edemez kimseyle geçinemezsiniz ancak burda ona buna laf sokup rahatlarsiniz![]()
Büyü olsa bu kadar rahat kurtulamazdı, o iş şaka değil oyun değil. Kolayca ağzına alıyolar çok şaşırıyorum bak ayağına dolanır yakana yapışır, deli kaynana değil silkeleyip atamazsın,bu kadar küçümseme ya bu işi.Zehra bak savunma.
Yeminle diyorum bak ogluna benim buradan içim burkuldu
Savunma şu ayıyı !
Savunma ya !
Savununca ne oluyor ?
Vurmuş bu it sana, elleri kırılsın.
Ailece sana o.... demişler, dilleri kopsun.
Lakin sen tutup hala bunların büyüden olduguna inanma ya
Ne büyüsü ?
Neyin büyüsü ?
Bırakın artık şu safsatalara inanmayı.
Şu ülkede her kötüye büyü yapılıyor anasını satayım.
Bu büyü yapan hocalar bir de ülkenin düzelmesi için el birliği ile düze çıkma büyüsü yapsalar ya ?
Ama yok !
İlle kenarda köşede duran insan kırıntısına büyü yapacaklar.
Bak zehra.
Yaşadıgın hayat hayat değil.
İçeriden sana gül bahçesi gibi geliyor olabilir ama dışarıdan görünen kocaman bir ziyan edilmiş hayat.
Bu ayıya bir çocuk daha yapma, sıkma ayağına.
Hala doymadin yani dayak yemelereeşim şimdi gelse bana iki Tokat atta kendime geleyim derim
Anasına büyücü de, istemediğin kadar atar merak etme.Yeterince açıklama yaptım ben şunu anladım eşim şimdi gelse bana iki Tokat atta kendime geleyim derim Allah sizin gibi insanlarla muhatap etmesin gerçekten psikolojik sıkıntılari olan buraya geliyor çünkü sosyal hayatta kimseyle arkadaşlik edemez kimseyle geçinemezsiniz ancak burda ona buna laf sokup rahatlarsiniz![]()
Eşya para ile doluyor, oğlundan size sıra mı gelmiş? Anca işte.İki tane eşya beni mutlu edecek olsaydı ben evin içini eşya ile doldururdum sizin evlilik sandığıniz eşya ona buna gösteriş olsun diye alınan şeyler yeterince eşya var ama ben yeni evlenmişim yeni eşya istedim biraz zaman geçti ama aldım çok şükür eşya değil huzur istedim onu sağlayınca eşya aldım ben
Büyüsüz oluyor mu dayak tokat işi, hani kaynana yapıyordu dayak büyüsünü? Siz vur diyince vurabiliyor mu kocanız? Neyse en azından çocuğun biri düzgün yaşıyor. Babaannesi sahip çıkmış bakıyormuş. Sizin yanınıza gelse sabah akşam fight club.Yeterince açıklama yaptım ben şunu anladım eşim şimdi gelse bana iki Tokat atta kendime geleyim derim Allah sizin gibi insanlarla muhatap etmesin gerçekten psikolojik sıkıntılari olan buraya geliyor çünkü sosyal hayatta kimseyle arkadaşlik edemez kimseyle geçinemezsiniz ancak burda ona buna laf sokup rahatlarsiniz![]()