• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim =yılan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Büyü olsa bu kadar rahat kurtulamazdı, o iş şaka değil oyun değil. Kolayca ağzına alıyolar çok şaşırıyorum bak ayağına dolanır yakana yapışır, deli kaynana değil silkeleyip atamazsın,bu kadar küçümseme ya bu işi.
Neyi eksik oğlumun bir dolapmi babasının evinde var ama huzur yok orda benim yanımda mutlu babasının yapamadığını yapıyor ama dediğim gibi ben geç aldım eşyaları iki tane eşya mı çocuğu mutlu eder sevgimi

İki tane eşya beni mutlu edecek olsaydı ben evin içini eşya ile doldururdum sizin evlilik sandığıniz eşya ona buna gösteriş olsun diye alınan şeyler yeterince eşya var ama ben yeni evlenmişim yeni eşya istedim biraz zaman geçti ama aldım çok şükür eşya değil huzur istedim onu sağlayınca eşya aldım ben
Zehra eşya da insanı mutlu eder.
Bırak şu saçma savunmaları artık.
evlilik dedigin müssesede 20 yıllık deneyimim mevcut.
Kocamı şu kadar körü körüne savunmadım.
Bak 20 yıldır bırak dayak yemeyi, tek tokatını yemedim.
Küfürünü bile yemedim.
Aldatılmadım da.
Ama bana karşı bazı yapmış oldugu hatalar için bile içinden geçtim.
Eşya dedigin mutlu etmez saçmalıklarını da yeni yetmeler bile yemiyor artık evlerini döşemeden girmiyorlar kapıdan içeri.
Bırak şu savunmayı

Mecbur duruyor.
Kendi de yazdı ana yok, baba yok.
Adam senelerce agzını yüzünü kırmış.
oğlunun dolabını kırmış, iki sene çocugun eşyaları yerlerde kalmış.
Valla bu kadını okutmamış olabilirler, egitimsizdir anlarım ama bu kadar gönüllü cahilliğe meraklı olunmasını anlamıyorum.
Çaresizlik nedir bende biliyorum ama bu kadarına boyun eğmek mecburiyet değil gönüllü olmak
Git merdiven sil bulaşık yıka az ye ama dayak yeme çocuğunu buna şahit ettirme

Küfürünü bile yemedim.
Aldatılmadım da.
Eşya dedigin mutlu etmez saçmalıklarını da yeni yetmeler bile yemiyor artık evlerini döşemeden girmiyorlar kapıdan içeri.
Bırak şu savunmayı
Yepyeni lojman kız, beyaz bi de. Evimi alana kadar oyalar. Yaptığım temizlikten bişey anlar oldum, ne demek eşya mutlu etmiyor?

Büyüsüz oluyor mu dayak tokat işi, hani kaynana yapıyordu dayak büyüsünü? Siz vur diyince vurabiliyor mu kocanız? Neyse en azından çocuğun biri düzgün yaşıyor. Babaannesi sahip çıkmış bakıyormuş. Sizin yanınıza gelse sabah akşam fight cl
Eşimin oğlu ilk evlendiğimiz sene hiç bir bilgisi yoktu ders programı yaptım uydu oda teşekkür aldı ilk dönem ikinci dönem babane ikna etti buda gitti şimdi ne teşekkür ne bir şey hayatı nerde biter sizde benim oğlum taktir alıyor mesela çocuğuma laf ettirmem onun eşyadan çok ilgiye sevgiye ihtiyacı var onu da veriyoruz bir tane çocuk var zaten evde Gül gibi bakıyorum sizi ilgilendirmez bu konular artık herkes haddini aşmaya başladı gerçekten bir Kelime diyorum yanına bin tane katıyorsunuz gülüyorum artık gerçekten acıdım size

Yepyeni lojman kız, beyaz bi de. Evimi alana kadar oyalar. Yaptığım temizlikten bişey anlar oldum, ne demek eşya mutlu etmiyor?
Hem de öyle ediyor ki.
Eşya aldım diye mutsuz olan mı var ayol ?
Oluyorsa da geçicidir dhshdfhfh
Pahalı diye mutsuz oluyordur ama bir haftaya o da geçiyor, kendimden biliyorum hshsh

Evet marifet benim oğlumun babası evli kadın verdirmiyor para falan yaz tatilinde babasıdır özlüyor diye izin veriyorum girmesine kadın mutfağı kitlermiş yemek almasin diye gün boyu ama eşim öyle yapmıyor bende oytle yapmıyorum vijdanim rahat Allah hesap sormaz
En çok çocuklara üzüldüm yardım o çocuklara yardım etsin ne diyeyim

Çaresizlik nedir bende biliyorum ama bu kadarına boyun eğmek mecburiyet değil gönüllü olmak
Git merdiven sil bulaşık yıka az ye ama dayak yeme çocuğunu buna şahit ettirme
Neye şahit oluyor oğlum etüt merkezine gönderiyor adam babası yapmaz eğitim en başta gelir evde kavga yok görüldü yok neyin peşindesiniz yalan söylüyorum sanıyorsunuz bütün konu bu ben çoğuma daha bir Tokat değil sesimi yükseltmem niye bırakayım ki kocamı durduk yere

Neye şahit oluyor oğlum etüt merkezine gönderiyor adam babası yapmaz eğitim en başta gelir evde kavga yok görüldü yok neyin peşindesiniz yalan söylüyorum sanıyorsunuz bütün konu bu ben çoğuma daha bir Tokat değil sesimi yükseltmem niye bırakayım ki kocamı durduk yere
Etüt merkezine gönderip öyle mi dövüyordu seni zehra ?
Az sonra bu adam bilmem ne firmasının ceosu diyeceksin diye ödüm kopuyor.

Küfürünü bile yemedim.
Aldatılmadım da.
Bırak şu savunmayı
Ben 19 yıl evli kaldım eşya mutlu etseydi boşanmazdim adam gerçekten almak istedi ben iptal ettirdim tokum eşyaya çünkü hepsini gördüm geçirdim

Eşimin oğlu ilk evlendiğimiz sene hiç bir bilgisi yoktu ders programı yaptım uydu oda teşekkür aldı ilk dönem ikinci dönem babane ikna etti buda gitti şimdi ne teşekkür ne bir şey hayatı nerde biter sizde benim oğlum taktir alıyor mesela çocuğuma laf ettirmem onun eşyadan çok ilgiye sevgiye ihtiyacı var onu da veriyoruz bir tane çocuk var zaten evde Gül gibi bakıyorum sizi ilgilendirmez bu konular artık herkes haddini aşmaya başladı gerçekten bir Kelime diyorum yanına bin tane katıyorsunuz gülüyorum artık gerçekten acıdım size
Diğer çocuğa da merhamet edebilseydiniz keşke hafta sonları bile olsa baba oğul birşeyler paylasabilse herşey para değil ki

Yine bir üyeyi daha eşine yeniden aşık ettik görüyorsunuz. Kadın kadın böyle yurdu olmalı.
Size kalsa durup dururken eşimi boşayacam valla kaynanam gibi oldunuz boşanda boşan benim sıkıntım yok ki şuan kendi aramızda hiç kavgamiz olmadı sadece ailesinin yüzünden kavga ettik geçti gitti yani ama ailesinin yüzünden çektim hakkım asla helal olmaz yani cicim aylarında kavga etmekten başka bir şey yapmadık şimdi aile yok biz iyiyiz hiç bir zaman da etki edemezler artık

Anneligime asla laf ettirmem mükemmel bir eğitim aldılar sayemde çok iyi yetişkin oldular hatta üniversitede oğlum babaya güvenip çocuk yapmam ben kendim yetiyorum herşeyine benim için çocuk mükemmel bir nimettir ben çok seviyorum çocukları ama boş konuşanları hiç sevmem
Emojiler var ya anladıniz siz 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X