• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim yüzünden kocamdan şiddet gördüm ne yapmalıyım

samarammm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
53
32
38
35
merhabalar ben 1.5 yıllık evli bir bayanım 5 aylık da bir kızım var.Eltim ta nişanlılığımdan beri beni çekemez.Ben idare ederim tatsızlık olmasın diye uyum sağlamaya çalışırım.Bugün akşam yemeğini hazırladım bebeğim de kucağımda eşimle beraber yemek yiyoruz Eltim aradı yine ortalığı karıştırdı.Eşime tel açtı bir nevi iftira attı eşimde o kadar ezik cevapladı ki sanki gören suçlu der.Ben de eşim teli kapattıktan sonra eşime dedim ki kendine bana laf söyletiyorsun bak bu kadın çok tehlikeli bütün aileyi birbirine katar dedim.O da napayım yani senin yüzünden kardeşimle birbirimize mi girelim dedi.İyi ben bir hiçim demekki illa elti annene kötü bişey yapınca mı tepki vereceksin dedim i.diyemiyor musun ki yenge daha üslüplu konuş diye o sırada sol kulağıma bi yumruk yedim çocuğa bişey olcak diye çok korktum yavrum bastı çığlığı kaçtım ordan o mutfak masasını tabakları hepsini yerle bir etti sonra da geldi Boğaz'ıma sarıldı beni ölümle tehdit edip evden çıktı gitti can güvenliğim olmadığı için 155 i aradım ifade verdim ama şikayetçi olmadım ders olsun ona diye şimdi sizce ne yapmalıyım siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız yavruma bakıp bakıp ağlıyorum

Ay bebegin bunları yasamaya ne hakki var! Eltin ne hakla eşini ariyor ne söylüyor da bu hale geliyorsunuz?

Kv ve kp eltiniz hakkinda ne düşünüyor? Aile büyükleri olarak onlarla konussaniz? niye ararki elti ne söyler senin eşine anlamadim.
Diger mesajida yanlis yazmisim bebeginin korkup aglamasina cok üzüldüm. Esin eğer siddete meyilli biriyse onun bunun lafiyla evindeki huzuru kacirip sana saldirip bebegini aglatacak biriyse o bebege de kendine de yazik etme ayril.
Cok kolay bunu söylemek senin sartlarini aileni de bilmek lazim bunun için tabi.

Mutfağı hiç toplamadan eşinizin ailesini çağırıp durumu gösterseydiniz, olayları anlatsaydınız

Boğaz'ıma sarıldı beni ölümle tehdit edip evden çıktı gitti can güvenliğim olmadığı için 155 i aradım ifade verdim ama şikayetçi olmadım ders olsun ona diye şimdi sizce ne yapmalıyım

Neden sikayetci olmadiniz?
Polise ifade vermeniz ona ne gibi bir ders olabilir..

Neden sikayetci olmadiniz?
Polise ifade vermeniz ona ne gibi bir ders olabilir..
Sadece bebeğimi düşünerek şikayetçi olmadım ben şikayet edersem biz ayrılırız ben parçalanmış bir ailede büyüdüm onun da aynı şeyi yaşamasını istemiyorum

Kv ve kp eltiniz hakkinda ne düşünüyor? Aile büyükleri olarak onlarla konussaniz? niye ararki elti ne söyler senin eşine anlamadim.
Diger mesajida yanlis yazmisim bebeginin korkup aglamasina cok üzüldüm. Esin eğer siddete meyilli biriyse onun bunun lafiyla evindeki huzuru kacirip sana saldirip bebegini aglatacak biriyse o bebege de kendine de yazik etme ayril.
Cok kolay bunu söylemek senin sartlarini aileni de bilmek lazim bunun için tabi.
İnanın çok düşündüm ayrılmayı hala da düşünüyorum kendisi hamileyken de beni bırakmaya kalktı da ailesi bana sahip çıktı sesini kesti oturdu

Mutfağı hiç toplamadan eşinizin ailesini çağırıp durumu gösterseydiniz, olayları anlatsaydınız
Ailesi uzakta maalesef gelirlerse de olay çok büyüyecek beni babam hiç vermek istememişti zaten bebeğim olmasa hiçbir şeyi gözüm görmez

ağır gitmişsiniz eşinize. konuşma tarzınız gel beni döv dermiş gibi ki olmuş. yapcak birşey yok sessiz kalmaktan başka. olay yatıştığında sakin kafayla konuşursunuz. eltinizle görüşmezsiniz kadeşine de siz gitmezsiniz olur biter.

Eltim çok değişik biri anlatılmaz insanlar vardır ya onlardan sadece beddua ediyorum bana yaşattıklarının daha beterini o yaşasın diye
Kocan daha tehlikeli. Yuvanin dagilmasini cocugum icin istemiyorum diyorsun.
Bu adam olumle tehtit etmis. Bir adim otesi oldürmek ozaman sen mezara baba hapse cocuk ne olacak.
Bide bu siddet bi defaya mahsus degil cocugu boyle bir ortamda buyutmeye ne hakkin var.

ağır gitmişsiniz eşinize. konuşma tarzınız gel beni döv dermiş gibi ki olmuş. yapcak birşey yok sessiz kalmaktan başka. olay yatıştığında sakin kafayla konuşursunuz. eltinizle görüşmezsiniz kadeşine de siz gitmezsiniz olur biter.
Eşim ve ben ikimizde sinirli sayılırız ama o benden kaç kat sinirli çok küfür etti bana nasıl alttan alınır ki içim öfke dolu ta nişanlılığımızdan beri bana yapmadığı iftira kalmadı evlendiğimiz gün boşanalım dedi bana

Yaklasiminiz gercekten cok yanliş.

Kocan daha tehlikeli. Yuvanin dagilmasini cocugum icin istemiyorum diyorsun.
Bu adam olumle tehtit etmis. Bir adim otesi oldürmek ozaman sen mezara baba hapse cocuk ne olacak.
Bide bu siddet bi defaya mahsus degil cocugu boyle bir ortamda buyutmeye ne hakkin var.
Aileme söylesem mi diye düşünmüyorum değil

Eminim çok büyük ders olmuştur.
Bir dahakine sadece sizin bedeninize çalışır, tabak çanakla gürültü çıkarıp delil bırakmaz!
Tövbe yarabbim, canınız mı kıymetli değil, size bonus hak mı veriliyor dünyaya gelirken?
Aklım almıyor!

Aileme söylesem mi diye düşünmüyorum değil
Lutfen soyle. Dinledigi birileri varmi esinin. Onlari araya koy.
Ve bu adami sinirlendirme onunla oldugun kaldigin muddetce lutfen, cocuga bile zarar verebilir sende kendine dikkat et.
Cocugun icin suyuna git ve araya onun dinledigi insanlari koy
Bu ciddi bir konu dedigim gibi kendinede en basta cocugunada dikat et

Eminim çok büyük ders olmuştur.
Bir dahakine sadece sizin bedeninize çalışır, tabak çanakla gürültü çıkarıp delil bırakmaz!
Tövbe yarabbim, canınız mı kıymetli değil, size bonus hak mı veriliyor dünyaya gelirken?
Aklım almıyor!
Niye eltime uygun bir dille ailemize bu tür konuları sokmamasınlar gerektiğini söylemiyorsun dedim kadınla muhatap olmam doğru değil diyor ee abine söyle dedim abimi biliyorum şimdi söylesem kavga eder diyor ee biz neyiz dedim herkesi düşünüyorsun da sıra bana gelince mi düşünmüyorsun

siz bağırınız o bağırsın sonrada anlaşmaya çalışın olmaz. o küfür etmiş ben bu kadar miktar yaptım o bu kadar miktar bağırduı? gibi şeyer kendinizi beynen rahat hissetmeniz içindir aslolan ilişkinizin zora girmesi ki bir evladınız var. o yüzden hiçbirşey olmamış gibi davranmanız da yarar var.eşinizin ailesiyle bu sorunu çözün. eşinizin kardeşine onun eşinin bir daha evinizi aramamsını huzurumuzu bozmamasını söyleyin daha sonra eşinizin annesini yada babasını arayın eltinizin yaptığından yuvanızın ne hale geldiğini anlatın ama eltinizi suçlamadan sadece yaptığını anlatın yorum katmayın eşiniz yapamıyorsa siz yapın.her şey sakinleştiğinde eşinizle ilişkinizin boyutunu değiştirin. o biraz daha sahiplenemsi lazımken sizin de biraz daha saygı göstermeniz lazım ilişkide.

Back
X