- 5 Ekim 2015
- 53
- 32
- 38
- 35
merhabalar ben 1.5 yıllık evli bir bayanım 5 aylık da bir kızım var.Eltim ta nişanlılığımdan beri beni çekemez.Ben idare ederim tatsızlık olmasın diye uyum sağlamaya çalışırım.Bugün akşam yemeğini hazırladım bebeğim de kucağımda eşimle beraber yemek yiyoruz Eltim aradı yine ortalığı karıştırdı.Eşime tel açtı bir nevi iftira attı eşimde o kadar ezik cevapladı ki sanki gören suçlu der.Ben de eşim teli kapattıktan sonra eşime dedim ki kendine bana laf söyletiyorsun bak bu kadın çok tehlikeli bütün aileyi birbirine katar dedim.O da napayım yani senin yüzünden kardeşimle birbirimize mi girelim dedi.İyi ben bir hiçim demekki illa elti annene kötü bişey yapınca mı tepki vereceksin dedim i.diyemiyor musun ki yenge daha üslüplu konuş diye o sırada sol kulağıma bi yumruk yedim çocuğa bişey olcak diye çok korktum yavrum bastı çığlığı kaçtım ordan o mutfak masasını tabakları hepsini yerle bir etti sonra da geldi Boğaz'ıma sarıldı beni ölümle tehdit edip evden çıktı gitti can güvenliğim olmadığı için 155 i aradım ifade verdim ama şikayetçi olmadım ders olsun ona diye şimdi sizce ne yapmalıyım siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız yavruma bakıp bakıp ağlıyorum