• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim yüzünden kocamdan şiddet gördüm ne yapmalıyım

dedim ki bi el kızı için şu çocuğun annesine Nasıl kıyıyorsun kadınlığıma saygı duymuyor bari anne olarak biraz saygı duysa
Boyle adamlarin hayatta en son esi gelir. Sorsan nazi esine gectiginden ole yapiyordur.
Yapma. Adami hasta olarak gör
Hareketlerine dikkat et. sozlü tartismaya asla girme. Sana siddet belki daha kotü olarak geri teper.
Hemen araya aile buyuklerini araya sok. Olmadi bosan.
Ayri anne baba. Biri ölü biri hapiste anne babadan iyidir

Lutfen soyle. Dinledigi birileri varmi esinin. Onlari araya koy.
Ve bu adami sinirlendirme onunla oldugun kaldigin muddetce lutfen, cocuga bile zarar verebilir sende kendine dikkat et.
Cocugun icin suyuna git ve araya onun dinledigi insanlari koy
Bu ciddi bir konu dedigim gibi kendinede en basta cocugunada dikat et
Teşekkür ederim .Yavrucuk şuan masum masum uyuyor herşeyden habersiz o da benim gibi ezilmez inşallah bi erkeğin karşısında.Zaten polisler koluna girip karakola ifade almaya götürmüş o sırada bunu iş arkadaşları görmüş rencide olmuş

Teşekkür ederim .Yavrucuk şuan masum masum uyuyor herşeyden habersiz o da benim gibi ezilmez inşallah bi erkeğin karşısında.Zaten polisler koluna girip karakola ifade almaya götürmüş o sırada bunu iş arkadaşları görmüş rencide olmuş
Umarim hatasini anlar diyecem ama, genelde boyleleri asla kendilerinde hata görmez.
Cocugunun baskasinin karsisinda ezilmesini gormek istemiyorsan. Sen ezilmiyeceksin.
Onuda ezdirmiyeceksin.
Cocugunun bunu yasamaya, sanada bunu yasatmaya hakki yok o adamin. Araci girsin konussun onla. Duzelmezse bitir. O cocuga yazik etme. Kendinede

Valla gider o eltinin saçlarını eline verirdim o kocayı da şikayet ederdim o kadar !!!

Eşinizin kardeşini arayın, senin eşin (elti) yüzünden böyle böyle oldu deyin. Ailesine de söyleyin.

Bebeğinizi bahane etmeyin. Bebeğiniz bile annesinin yumruk yemesindense ayrılmanızı tercih eder. İnsana Bi bahane lazım oluyor değil mi. Şiddet görmeyi hak etmiyorsunuz. Keşke şikayetçi olsaydınız.

Bebeğinizi bahane etmeyin. Bebeğiniz bile annesinin yumruk yemesindense ayrılmanızı tercih eder. İnsana Bi bahane lazım oluyor değil mi. Şiddet görmeyi hak etmiyorsunuz. Keşke şikayetçi olsaydınız.
Şikayetçi olmadım ama şiddet söz konusu olduğu için kamu davası olarak süreç işleyecek ve ceza alacak bu ona ders olsun zaten fiilen bitti benim evliliğim ikincisi olursa kanunen de bitti benim için

Polisi aradınız madem şikayetçi olucaktınız!
1 kere döven her zamn döver.
İlk vurdugunda gözünü korkutacaksınız kı bırdaha yapmaya korkacak.
Allah yardımcınız olsun lütfen dayaga göz yummayın.

Yahu arkadaşım baban vermak istememiş seni adam senle her an boşanmak istemiş ne diye çocuk yapıyorsun.
Bazılarının verdiği akılada bittim sus otur canım aman kocandır hem döver hem söver ne olucak :KK12:
Babam beni kimseye vermek istemezdi paylaşamazdı.Benimözel bir durumum var çocuk sahibi olmam bi mucize gibi bişeydi her ne olursa olsun bana ait bi varlığım olsun istedim

Polisi aradınız madem şikayetçi olucaktınız!
1 kere döven her zamn döver.
İlk vurdugunda gözünü korkutacaksınız kı bırdaha yapmaya korkacak.
Allah yardımcınız olsun lütfen dayaga göz yummayın.
Doğru söylüyorsunuz şikayetçi olsaydım uzaklaştırma alacaktı bunu henüz yapamam yaşadığım şehirde kimsem yok yapayalnızım ve çalışmıyorum şuan bebeğimin ihtiyaçlarını tek başıma karşılayamam

Doğru söylüyorsunuz şikayetçi olsaydım uzaklaştırma alacaktı bunu henüz yapamam yaşadığım şehirde kimsem yok yapayalnızım ve çalışmıyorum şuan bebeğimin ihtiyaçlarını tek başıma karşılayamam
Al işte herzaman bunu dıyorum. Her kadının bir ekonomik özgürlüğü olmalı.
Yoksa yok bebeğim var , yok kimsem yok deyip dayaga göz yumuyor.
Kusura bakma bu düşünceyle daha çok hakarete maruz kalırsın.
Keşke evliliğini biraz oturtup çocuk düşünseydın. 3 yıldır neden çocuk yapmıyorsun diyenler al işte bu yuzden!
İlk önce kendıme bir gelecek sağlıyacam kı sonra çocuğuma bakabileyim. Yoksa herkes çocuk yapıyor.

Al işte herzaman bunu dıyorum. Her kadının bir ekonomik özgürlüğü olmalı.
Yoksa yok bebeğim var , yok kimsem yok deyip dayaga göz yumuyor.
Kusura bakma bu düşünceyle daha çok hakarete maruz kalırsın.
Keşke evliliğini biraz oturtup çocuk düşünseydın. 3 yıldır neden çocuk yapmıyorsun diyenler al işte bu yuzden!
İlk önce kendıme bir gelecek sağlıyacam kı sonra çocuğuma bakabileyim. Yoksa herkes çocuk yapıyor.
Eleştiri yaparken lütfen dozuna dikkat ediniz sen daha çok dayak yersin diyorsun benim ekonomik özgürlüğüm var memurum sadece şuan maaş alamıyorum ücretsiz izindeyim kimsem yok değil var fakat benim ailemin haberi olursa bu olay çok kötü sonuçlanacak dayağı yiyip oturmuş değilim şuan sadece sağlıklı bir karar vermek için kendime Zaman tanıyorum

bu arada eltime olayın fotoğrafını gönderdim yaptığın şey için rahat mısın huzurumuzu bozdun dedim

Eleştiri yaparken lütfen dozuna dikkat ediniz sen daha çok dayak yersin diyorsun benim ekonomik özgürlüğüm var memurum sadece şuan maaş alamıyorum ücretsiz izindeyim kimsem yok değil var fakat benim ailemin haberi olursa bu olay çok kötü sonuçlanacak dayağı yiyip oturmuş değilim şuan sadece sağlıklı bir karar vermek için kendime Zaman tanıyorum
Kendın bana kimsem yok , param yok dedin uydurmadım heralde.
Evet kadınlarımız sustugu surece hep dayak yicekler.

yani sen kocanada ben parçalanmış ailede büyüdüm
çocugumuzda öyle olmasın vs dersen kocanın yanında
daha çok dayak yersin
ama eltinde eşinde insanlıkdan nasibini almamış

Back
X