Eltim :(

misspink35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
2
2
1
29
Meraba ben 5 aylik nişanliyim eylul de düğünüm var.
Benim derdim eltim. Eltim ve nişanlimin abisi 3 senedir sevgiliydiler aralarinda yüzük yoktu. Ne zaman ki biz nisanlandik onlar da 1 ay sonra nişan yapti ve benden 1 ay sonra da dügünleri olacak onun yüzünden kayinvalidem bi düğünum daha var diye çogu istedigimi almadi. Nişanlimin dedesi ve babaannesi bile bunlar sizi mi bekledi bu zamana kadar cok nişan yapalim dedik plmaz demislerdi diyorlar. Neden boyle yaptilar anlayamadim. Ayrica benim kinam memlekette dügün yadadigimiz yerde olacak. Eltim hem ceyiz alimina hemde kinama gelmeyecekmiş. Sonra kaynim ayip olur diye zorla ikna etmis. Bizim arabarla degilde otobusle bi kac saat onceden gelecekmis. Ve son olarakta gelin arabasina eltim de binecekmis çünkü araba nişanlamin abisinin arabasi olacak onu tek bırakamazmiş yaninda olmak istiyormuş bu yuzden kayinvalidem ile tartistik. Sizce ben bu durumlara nasil tepki vereyim kina da ona nasil davranayim ben onun çeyiz alimina gideyim mi. Biraz uzun oldu yorumlariniz için simdiden teşekkurler.

Kimse size bişey yapmak zorunda değil varsa alınır yoksa siz alırsınız. Hani kimsenin görevi değil size bişeyler almak. Ha aileniz alır eder ona bişey demem. Nişanlısnın arabası ise, binsin bişey olmaz. İkisi öne biner siz de eşiniz ile arkaya binersiniz. Ben hep derim bana yapılana asla aynı şekilde karşılık vermem. Benim imkanım varsa düğün nişan kına çeyiz alımı hepsine giderim . O utansın.

Ben zaten fazlasini istemedim kayinvalidem sürekli gözüme soktu iki dügünüm var diye o ýüzden biraz kısıtlı oldu herseyim

Ben zaten fazlasini istemedim kayinvalidem sürekli gözüme soktu iki dügünüm var diye o ýüzden biraz kısıtlı oldu herseyim
Ben olsam istemezdim istemedim de. Eşimle beraber yaptık herşeyi olduğu kadar. Mal mülk yapılır alınır. Önemli olan mutlu olabilmek...

5 aylik sevgililer bile nişanlanıyor biz de nisanlanlanalım demislerdir belkiÜstünüze alınmayın öyle denk gelmiştir kayinvalidenize aldiramadiklarinizi da kendi aileniz alsın.Arabaya binmek için falan kavga etmeniz de çok yakışıksız öyle şeyler yapmadan kendinizi doldurmadan sakin sakin evlenin ışte.Ne abartıyosunuz bazı şeyleri

Daha resmen elti bile olmamissiniz.
İkiniz de aynı zamanlarda aynı süreçleri yaşadığınız için bir kıskanma durumu olabilir, doğal.

Ama nisansa nisan, düğünse düğün..
İsteyen istediği zaman evlenir. Bu zamanda ev kurmak kolay değil; İki kardes var madem ardarda evlenecek herkes biraz fedakarlık yapacak. Bi şeyler de eksik olsun, çalışın kendiniz alın sonra. Daha yolun başında böyle seylerle doldurmayın kendinizi.

Alınmaya yer arıyorsunuz gibi geldi. Siz evlenince size özenmiş hadi biz de evlenmiş olabilirler. İşi gücü olduğu için kına ve çeyize gelemeyecek olabilir, neticede düğününüze gelecek. Arabaya tabi ki binecek nişanlısının arabası oluyor, o da nişanlı yani aileden. Biraz rahat olun ve insanlara alınmaya değil, iyi geçinmeye yer arayın.

burda hep olumsuz yorum yapan bir taufa var herseye olumsuz yorum yapiyor hic empati yok

M misspink35 Evlenirken hiçkimseden hiçbirsey istemedim. Herşeyi eşim ve ben kendi istediğimiz gibi yaptık. Aileler tabi ki çocuklarına destek olmak durumunda ama güçleri yettiğince. Böyle ufak tefek konulara takılmayın.. Önemli olan sağlık ve mutluluk. Mutluluğunuzu zorlaştırmayın..

Sen niye onun ceyiz alimina gideceksin? O seninkine niye gelsin?

Araba konusunda... begenmiyorsan araba kiralarsin sorun çözülür.

Siz düğün yapacaksiniz diye kiz kurusunmu evde...?

Ya biz burda elti , görümce , kvdeye dikkat edin diyoruz ya bence ondan konu sahibi titiz davranıyor .
Ben olsam elti konusunda hic tepki vermem
sonuçta benden sonra onun düğünüyse o benim elime düşer , yani son gülen siz olacaksınız ,
bırakın da o zaman izleyerek tadini çıkarın .
Daha evlenmeden elticilik oynamayin zira evlenince zaten en hakikisinden oynayacaksınız .

Senin çeyiz alımına gelmesin neden bukadar önemsiyorsun ? Sense onunkini gitme çok mu önemli. AYRICA kalabalık gitmek şartı boyle şeylere. Sonra evlenince eşimle yanlız kalamadık oluyor.İnsanlara bu kadar paye verme.Sende onların işine karışma.
Gelin arabası kayninin olacaksa elinin arabaya binmesi çok doğal .
Hiç sevmem böyle vıcık vıcık ilişkileri.

Araba konusunda kız haklı, çünkü düğünde nişanlısının +1'i vasfıyla takılıyor ve çift olarak durmaları gerek. Sizde o gün yanınızda size yardımcı olacak 1 kişi istemekte haklısınız ama başka araba şansınız yoksa eltiyi hazırlayın o yardımcı olacak kişi olması için. Canım sen erken gel kuaföre burdan gidelim diyin. Yanına düz ayakkabı almayı unutma çekime beraber gideriz, gelin arabası süslenince yollarda çok dolanmasın seni almak için, malum önüne atlayıp şöföre zorluk çıkartıyorlar diyin. Öyle yani, gelin arabasına binen tüm angaryaları üstlenir, alıştırın şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…