Eltim :(

Kayinvalideniz bir dugunum daha var diyip istediklerinizi yapmiyormus belki de eltiniz bu yuzden elini cabuk tutmustur.cunku biraz daha beklerse kayinvalideniz evlenmek istediklerinde daha yeni dugun yaptik biraz daha bekleyin diyebilir.ayrica tabiki eltiniz mustakbel esiyle ayni arabada olmak isteyecektir ne var ki bunda siz olsaniz da ayni seyi yapardiniz

Hem eltiniz arabaya bile binmesin istiyorsunuz hem de vay nasil ceyizime gelmez diyorsunuz.hatta eltim evlenmesin once ben evlenicem demeye kadar varmissiniz.oldu baska

ama siz de çok fenaysmışsınız yani :))) bak ben mesela uslu uslu gelin oldum, haaa o sıcakta evde biraz sorun çıkardm ama sakin sakin oldu bitti :)))

Her istediğinizi yapamıyorlarsa, onlarında her istediklerini yapamıyorlar. Sonuçta iki erkek kardeş aynı zamanda evleniyor, bu devirde evlenen herkes kendi başına yapıyor aileler destek olamaz bu hayat pahalılığında, durumları cok iyi değilse.
Eğer gelin arabasında eltinizi istemiyor iseniz neden eşiniz erkek kardeşinin arabasını gelin arabası yapıyorsunuz. Kiralayın bir araba eşiniz kullansın sizde öne kurulun almayın kimseyi arabaya.
Eltiniz kına, çeyiz vs gelmiyorsa sizinde gayet gitmeme hakkınız var. Sizde gitmeyin.

+1

bana sen değil de eltin kıskanç geldi.
herkes iş resmiyete dökülsün derken 3 sene bekleyip tam da senin peşinden nişana düğüne hazırlanması ilginç yani.

kınaya çeyize bile nişanlısının yalvarmasıyla gelen, araba mevzusunda öne atlayan elti bence pek iyi niyetli değildir.

sen hamile kalınca o da kalır, bekle ve gör :)

arkadaşların dediği gibi sen onu boşver, anın tadını çıkarmaya bak.
eksikler sonra da alınır, cicim aylarının keyfini sürmeye bak.

Elti hanım haklı araba nişanlısınınsa o da gelebilir, ben de binmek isterdim. Ama sen de haklısın en özel günümde en yakınım olmalı yanımda iki üç kez gördüğüm bir insan değil. Şahsen rahat olamazdım. O yüzden yapılacak en mantıklı şey başka bir araba bulmak. Bu sefer de neden benim arabam gelin arabası olmadı beni istemiyorlar diye sorun çıkabilir. Peki şöyle yapsan arka koltuk üç kişilik zaten bi arkadaşında eşin ve senle arkada otursun. Biraz sıkışık olur ama en azından için rahat olur. Biz en yakın arkadaşımın düğününde arka koltukta üç kişi oturmuştuk kızlar olarak. Damatla arkadaşı da öndeydi.

Eltimin düğününde arabasına ben binmiştim. Yorumları okuyunca garip hissettim. Sinir olmuş mudur acaba:) Gerçi o da diğer eltimizinkine binmişti. Hiç düşünmemiştim üstüne. Ama burda nişanlısı arabayı süreceği için bana normal geldi eltinin arabaya binmesi.

Bu kadar sıkışacaklardı onlarınkini biraz erteleyebilirlerdi ortada onların sözü bile yokken sadece sevgiliyken birden evlenmek için atılmaları çok garip.iş müstakbel kv ve kpde biterdi ama artık onların günleri de alınmış.Senin ve mustakbel eşinin maddi gücü varsa ailesinin aldığıyla/almadığıyla kısıtlamasaydın kendini.Böyle dırdır edeceklerine hiç yapmasınlar.Eltine nasıl davranacağını en iyi sen bilirsin.Kendini ezdirme saygı çerçevesinde ve sonra yüzyüze bakılacağını da unutma.

Oncelikle aileler evlatlarini evlendirmek zorunda degiller.
Evlatlarının nisanlilari ne istiyorsa almak zorunda degiller.
Hatta bu gelin kizlarin bir sey istemesi kadar çirkin bir sey yok bence.
Oglunu sevmissin, evleniyorsun. Aile olacaksin. Ama yok ev, yok altin, yok esya, yok bohca derken anne babalarin da şirazesi kayıyor Iste.

Hımm. Ikincisi soyle bir dusunelim. Su an buraya soyle bir konu da acabilirdiniz: "nişanlım abisinin düğününde kendi arabasını gelin arabası olarak saglayacak ama elti adayim beni arabada istemiyor. Ben nisanlimdan ayri mi gidecegim düğüne? Cok sacma degil mi?"
Biraz empati.

Araba kaynının ve arabayı da kaynın sürecekse nişanlısı binmeyecek de kim binecek acaba

Altına imzamı atıyorum.
Benim elti düğününde illa beni istemişti arabada bende gitmiştim. İkimizde manyak mıyız neyiz?

Eltin haklı bırak bu cool havaları
Mesaj atmış insanlık etmiş
Niye beğenmiyor musun cevaba mı tenezzür etmiyorsun
İstemiyorsan cevap olarak yazsaydın bana mesaj atma cevap vermek istemiyorum diye
Okudumda cevap yazmadımda ayıp etmişsin
O da sana iyi etmiş kv şikayet etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…