- 7 Ocak 2017
- 971
- 29.984
- 438
- Konu Sahibi misspink35
-
belli ki kız dert edinmiş ki yazmıs fırçalamak niyeNeyin empatisini yapalım ?
Araba konusunda kız haklı, çünkü düğünde nişanlısının +1'i vasfıyla takılıyor ve çift olarak durmaları gerek. Sizde o gün yanınızda size yardımcı olacak 1 kişi istemekte haklısınız ama başka araba şansınız yoksa eltiyi hazırlayın o yardımcı olacak kişi olması için. Canım sen erken gel kuaföre burdan gidelim diyin. Yanına düz ayakkabı almayı unutma çekime beraber gideriz, gelin arabası süslenince yollarda çok dolanmasın seni almak için, malum önüne atlayıp şöföre zorluk çıkartıyorlar diyin. Öyle yani, gelin arabasına binen tüm angaryaları üstlenir, alıştırın şimdiden
belli ki kız dert edinmiş ki yazmıs fırçalamak niye
Bende bu yuzden hak verdim konu sahibine , gelin arabasina binecek kisi geline yakin biri olmali , binerkrn inerken etegini tutacak ona yardimci olacak duvak isi var falan ben de yabanci birini istemezdim yanimda
Valla her iki dugunumde de en yakinlarim bindi arabaya bende baya haslamistim hatta onlari yardim edin soyle yapin boyle yapin diyr :))
Ahhaaa cok guzel anlatmissin nedense o isi ben cok severim , en yakin arkadaslarimin hep yaninda oldum tum surec boyunca , geline moral verip surekli etraftakileri azarlayan tipimdir ben cok seviyorum valla bu isiBen çocukken heves ederdim düğünlerde gelinin en yakınındaki kız olayına, böyle hep çok ciddi bir ifadeyle ordan oraya koşturulur, gelinin odasına girip çıkılır, salona gelinle beraber gelinir filan ya. Sonra bir baktım sırf amelelikmiş, o gelinin eteğini taşımak başlı başına bir olay zaten, az kaldırsan yürüyemiyor çok kaldırsan biryerleri gözüküyor. Gelin doğal olarak en iyi kuaförle, makyözü aldığın için saçın başın 'gelinin yancısı' saçı oluyor. Ben elti olsam otobüsle giderim yine o işleri çekmem de, kız geriliyordur belki akrabaların içine tek çıkmaktan diye düşündüm.
Şunu bir de ben alıntı yapayım da görsünler. Şaka gibi yani.... Nişanlım araba kullanacaksa bende elbette o araba içinde olucam. Madem beğenmiyor o zaman başka araba bulacaklar. Şimdiden elti kavgası başlamış. Allah vere de saç baş girmeseler birbirilerine düğün vakti..Arabayi kaynin surecekse onun yaninda eltinin olmasindan daha dogal ne olabilir
Şunu bir de ben alıntı yapayım da görsünler. Şaka gibi yani.... Nişanlım araba kullanacaksa bende elbette o araba içinde olucam. Madem beğenmiyor o zaman başka araba bulacaklar. Şimdiden elti kavgası başlamış. Allah vere de saç baş girmeseler birbirilerine düğün vakti..
Aynen. Biz araba kiraladık kimsenin bir şeyine tamah etmedik. Hayır madem milletin osunu busunu kullanıyorsun yanında çıkan bonusa da laf söylemeye ne kadar hakkın var?Şunu bir de ben alıntı yapayım da görsünler. Şaka gibi yani.... Nişanlım araba kullanacaksa bende elbette o araba içinde olucam. Madem beğenmiyor o zaman başka araba bulacaklar. Şimdiden elti kavgası başlamış. Allah vere de saç baş girmeseler birbirilerine düğün vakti..
Altı üstü bir gelinlik ucu tutulacak çok da büyük bir mesele haline gelmemeli... Arkada eşim yanımda oldu önde eşimin kuzeni ve amcası. Binerken halası etegimi ilistirdi inerken de o aldı beni. Çok büyük sorunlar değil bunlar. Ben bundan bahsetmeye çalışıyorum.Bende tam tersi dusunuyorum , kocamin kardesi evlense ve bizim araba gelin arabasi yapilsa , esim sende bin dese bile binmem ben
Gelin kimi istiyorsa , kim ona yardimci olacaksa o binsin derim ben niye kaynimin esinin gelinligini tutuyum inmesine binmesine yardim ediyim bence bana yakismaz o , gelin kiminle rahat edecekse o olmali arabada
Çok mühim bir mesele değil , düğün günü kendisi de anlayacak bunu. Olsun bir etek tutsun belki o fırsat, aralarında iyi, güzel başlangıçlar olur.Aynen. Biz araba kiraladık kimsenin bir şeyine tamah etmedik. Hayır madem milletin osunu busunu kullanıyorsun yanında çıkan bonusa da laf söylemeye ne kadar hakkın var?
Haa ben binmem arabaya. Hem arabayı kullandırıp hem de aman gelinliğin eteğinden tutayım mı diye strese giremem kim yardım edecekse o binsin de bu durumda beni kim düğün salonuna götürecek öff kaldık kvnin eline yine
Ah canım ya hepsi bahane benimde görümcemin düğünü olmuştu yaklaşık 10 ay önce çeşit çeşit hesaplar yapılmış düğünden bir ay önce kaynanam eşime getiren kardeşine getirdi kimse sana birşey takmaz falan dedi düğün günü almış cebe atmış onların taraftan geleni bizimde hiç aklımıza gelmemişti öyle dediğinde hiç garipsememiştik hayırlısı ya benim gördüklerim onlardan soğuttu beni elinden geliyorsa en iyisini yapmışlar gibi muamele yap onları utandıt ben yapamadım ama bunu yapmak isterdimMeraba ben 5 aylik nişanliyim eylul de düğünüm var.
Benim derdim eltim. Eltim ve nişanlimin abisi 3 senedir sevgiliydiler aralarinda yüzük yoktu. Ne zaman ki biz nisanlandik onlar da 1 ay sonra nişan yapti ve benden 1 ay sonra da dügünleri olacak onun yüzünden kayinvalidem bi düğünum daha var diye çogu istedigimi almadi. Nişanlimin dedesi ve babaannesi bile bunlar sizi mi bekledi bu zamana kadar cok nişan yapalim dedik plmaz demislerdi diyorlar. Neden boyle yaptilar anlayamadim. Ayrica benim kinam memlekette dügün yadadigimiz yerde olacak. Eltim hem ceyiz alimina hemde kinama gelmeyecekmiş. Sonra kaynim ayip olur diye zorla ikna etmis. Bizim arabarla degilde otobusle bi kac saat onceden gelecekmis. Ve son olarakta gelin arabasina eltim de binecekmis çünkü araba nişanlamin abisinin arabasi olacak onu tek bırakamazmiş yaninda olmak istiyormuş bu yuzden kayinvalidem ile tartistik. Sizce ben bu durumlara nasil tepki vereyim kina da ona nasil davranayim ben onun çeyiz alimina gideyim mi. Biraz uzun oldu yorumlariniz için simdiden teşekkurler.
Tabi ki cok buyuk sorun degil ama bana gore ozel bir mesele bu ki ben dugunlere cok deger veren , hayati boyunca hic gelinlik hayali kurmayan bir insanim meselaAltı üstü bir gelinlik ucu tutulacak çok da büyük bir mesele haline gelmemeli... Arkada eşim yanımda oldu önde eşimin kuzeni ve amcası. Binerken halası etegimi ilistirdi inerken de o aldı beni. Çok büyük sorunlar değil bunlar. Ben bundan bahsetmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?