• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim...

terelelli34

Popüler Üye
Pro Üye
5 Nisan 2016
7.539
15.803
248
35
Merhaba arkadaslar,
Biraz uzun olabilir. Simdi ben yenisiteye tasindim ben 5. katta eltim 3.katta oturuyoruz. Gece buraya esintili bir yagmur yagdi. Ucbalkonun ucude camur yagmus gibi olmus. Sabahin korunde eltim beni aramis
'Artik biktim her yere pislik atiyorsun.Balkonlar pislik icinde yeter benimde iki cocugum var seninde" diye bir suru saydirdi.
Tartisiriz hic birsey olmamis gibi devam ederiz.Kardes gibiyiz bir nevi. Kalbini kirmak istemem ama bu son oldu ve kalbini kirdim.
"ben yapmadim dedigim halde bursuru sey soyledin yeter artik"deyip yuzune kapattim.
Sizce ben mi haksizim o mu?
Sabah beri kafama taktim. Fikrinizi soylermisiniz

5. katta eltim 3.katta oturuyoruz.

Hadi yağmuru çamuru geçtim; arada bi kat daha var, niçin direkt sizden biliyor?
Haklısınız, hiç sallamayın. Özrünü dilesin. O kadar samimi, kardeş gibiyseniz sizin de kalbinizin kırılıp kırılmadığını düşünsün bi zahmet. Ayıp etmiş.

Sizde sayın ben 5. Kattayım velev ki attınız çer çöp ya 3. Kattan önce 4. Kata düşer bu kadın neden sizden buluyo benim balkonda öyle deseydiniz siz sürekli çöp mü atıyısunuz böyle bi izlenim bırakmıssınız

E o boş katın balkonlarının pisliğidir o. Kimse temizleyip bakmıyorsa, oradan iniyordur o pislik diğer zamanlarda da. İnsan akıl edemez mi bunu? :/
Yok suclayacak yaa sesim cikmiyor benimde yanliz annesi yok kafaya cok takiyor herseyi ben bilirim havalarinda

Yok suclayacak yaa sesim cikmiyor benimde yanliz annesi yok kafaya cok takiyor herseyi ben bilirim havalarinda

E o zaman samimiyetiniz ona göre olsun artık, ezdirmeyin kendinizi her şeye öyle. Haklısınız da yani, en azından insan sorar, direkt kafasında suçluyu bulmuş pat pat söylemiş geçmiş. Çok takılmayın, koyun ağırlığınızı.

Sizde sayın ben 5. Kattayım velev ki attınız çer çöp ya 3. Kattan önce 4. Kata düşer bu kadın neden sizden buluyo benim balkonda öyle deseydiniz siz sürekli çöp mü atıyısunuz böyle bi izlenim bırakmıssınız
Bwnim buyuk oglum bir kere kalem acmis. Atmis asagiya ondan sonra benden biliyor herhalde ki ben bez bile silkelemem camdan. Biraz fesat dusunceler camur biriktirmiyorum evde nasil camur atayim oraya

E o zaman samimiyetiniz ona göre olsun artık, ezdirmeyin kendinizi her şeye öyle. Haklısınız da yani, en azından insan sorar, direkt kafasında suçluyu bulmuş pat pat söylemiş geçmiş. Çok takılmayın, koyun ağırlığınızı.
Golidip gelmiyorum sigara kulu atilmis bizim evde kimse icmiyor esim de balkondan atmaz kul tabagi balkonda masadadir onu bile bize bulsu kendileri atiyor suclu biz:bicak:

Işte bunu anlatmaya çalışıyorum.
Kardeş gibi olsaydınız ne kv ne de bi başkası aranıza giremezdi.
Bi yerden sonra patlak veriyorlar.
Yaa benim soyle bir huyum var kirmak istemiyorum hic kimseyi bu huyumdanda nefret ediyorum. Keske boyle olmasaydim. Esim inelim diyor git kardesini gor gel ben gitmicem diyorum

Golidip gelmiyorum sigara kulu atilmis bizim evde kimse icmiyor esim de balkondan atmaz kul tabagi balkonda masadadir onu bile bize bulsu kendileri atiyor suclu biz:bicak:

Anlamadım tam; sizin balkonda mı küllük, onların balkonda mı?
Sizde kimse içmiyorsa, kendi külleridir yani de eğer sizin balkonda küllük duruyorsa gelen-giden içiyorsa vb, rüzgarla iner aşağı kül. Islak peçete koyun içine.

Anlamadım tam; sizin balkonda mı küllük, onların balkonda mı?
Sizde kimse içmiyorsa, kendi külleridir yani de eğer sizin balkonda küllük duruyorsa gelen-giden içiyorsa vb, rüzgarla iner aşağı kül. Islak peçete koyun içine.
Canim biraz karisik yazmisim pardon onlar iciyor ama bizde gelen giden iciyor kardesim falan, diyorki kul atmissiniz biktim bilmem ne

Canim biraz karisik yazmisim pardon onlar iciyor ama bizde gelen giden iciyor kardesim falan, diyorki kul atmissiniz biktim bilmem ne

Küllük balkonda duruyorsa öylece, onun külü iner işte. Siz bilerek atmazsınız elbette ama dikkatten kaçtığı için rüzgarla indikçe, demek kadına artık gına gelmiş, dolmuş. Dediğim gibi, içileceğinde içine ıslak peçete koyun, sonra toplar atıverirsiniz tam kurumadan. Böylece kül savrulmaz.

Küllük balkonda duruyorsa öylece, onun külü iner işte. Siz bilerek atmazsınız elbette ama dikkatten kaçtığı için rüzgarla indikçe, demek kadına artık gına gelmiş, dolmuş. Dediğim gibi, içileceğinde içine ıslak peçete koyun, sonra toplar atıverirsiniz tam kurumadan. Böylece kül savrulmaz.
Oyle yapiyorum zaten tatlim kendi kulleri o ben orda birakmamki kulu kucuk gidip doker elini surer diye biz atmisiz gibi gosteriyor bir nevi bahane ariyor gibi

Back
X