• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim...

Orman ve inşaat varsa toz olması normal yağmur yağınca o tozlar çamur olmuş doğal olarak ki zaten yağmur yağınca balkonlar batar doğal olarak.Sanırım sizin asıl mesele sigara külünden başlamış kültabla değil de kavanoz koyun onun yada bir kola şişesini kesin içine su doldurun yarısı kadar dolu olsun o zaman aşağı uçmaz rüzgarda kültablanın içine ıslak peçetede koysan sabaha kadar kurur için de ve aşağı katlara uçar ama su dolu şişe suyunu hemen çekmez.
Canim birakmiyorum balkonda kul tablasi bahane ariyor akli sira iste ama agzinin payini aldi sesi cikmadi daha

Canim birakmiyorum balkonda kul tablasi bahane ariyor akli sira iste ama agzinin payini aldi sesi cikmadi daha
Boş verin takmaya değmez dün benim bulunduğum şehirede yağmur yağdı ve üstelik rüzgar balkonlar pencereler çamur doldu doğal birşeyi çok abartmış hani halı,sofra birşey silkelesen haklı olurdu eltin ama bu durumda haksız tabi yağmur ve çamur konusunda üstelik inşaat ve orman varmış oradan geliyordur o tozlar.

toprak yagıyor 3 gundur
hergun balkon yıkıyorum sırf camur kenarları sıldım bezı atmak zorunda kaldım les gıbıydı

sıze cok kaba davranmıs eger gercekden balkondan pıslık atmıyorsanız adım atmayın

Boş verin takmaya değmez dün benim bulunduğum şehirede yağmur yağdı ve üstelik rüzgar balkonlar pencereler çamur doldu doğal birşeyi çok abartmış hani halı,sofra birşey silkelesen haklı olurdu eltin ama bu durumda haksız tabi yağmur ve çamur konusunda üstelik inşaat ve orman varmış oradan geliyordur o tozlar.
Aynen oyle hani kalp.kirmayi sevmiyorum ama abarttida abartti. Birde diyorki gelip evine dokucem gelim alip dokeyim dedim kapattim. Neslihan her zaman haksiz bakalim nereye kadar susucam buyuk bir patlama yaparim bu gidisle

toprak yagıyor 3 gundur
hergun balkon yıkıyorum sırf camur kenarları sıldım bezı atmak zorunda kaldım les gıbıydı

sıze cok kaba davranmıs eger gercekden balkondan pıslık atmıyorsanız adım atmayın
Gitmiyorum zaten gitmemde ayda bir en fazla oda gereksizmis. Benim balkonlarda ayni canim

Bence bu kadın sizi bi sebeple kıskanıyor ondan ilk bulduğu fırsatta böyle yapmış. Kardeş gibiyiz demeyin kardeşler bile bazen kıskanıyor birbirini

Canim aradaki sayfalarda cevap yazdim ama okumamissin sanirim. Bina yeni opdugu bizim oldumuz tarafta sadece ben ve eltim var o yuzden oyle diyormus. Ama silkelesem evet yaptim ozrumu dilerim ama anlamiyor ben yapmadim dedikce biktim artik her yer toz diyor. Bide toplayip evine dokcem diyor terbiyesiz
sende ayse bak ben yapmadım diyorsam yapmadım yarın bana bakarken utanacağın sözler söyleme kalbımı kırma benım de.

Merhaba arkadaslar,
Biraz uzun olabilir. Simdi ben yenisiteye tasindim ben 5. katta eltim 3.katta oturuyoruz. Gece buraya esintili bir yagmur yagdi. Ucbalkonun ucude camur yagmus gibi olmus. Sabahin korunde eltim beni aramis
'Artik biktim her yere pislik atiyorsun.Balkonlar pislik icinde yeter benimde iki cocugum var seninde" diye bir suru saydirdi.
Tartisiriz hic birsey olmamis gibi devam ederiz.Kardes gibiyiz bir nevi. Kalbini kirmak istemem ama bu son oldu ve kalbini kirdim.
"ben yapmadim dedigim halde bursuru sey soyledin yeter artik"deyip yuzune kapattim.
Sizce ben mi haksizim o mu?
Sabah beri kafama taktim. Fikrinizi soylermisiniz
4. Kat boş mu
Eltiniz normal değil bence

sende ayse bak ben yapmadım diyorsam yapmadım yarın bana bakarken utanacağın sözler söyleme kalbımı kırma benım de.
Bugun gelmis yine aynisini soyluyor esimde biz balkona bile cikmadik nediyon sen yaa diye kizdi esini aramis hemen esimde kardesim kadin arasina girilmez ama neslihan daha balkona bile cikmadi ben sahidim dedi. Kaynim tamam demjs kapatmis

Bugun gelmis yine aynisini soyluyor esimde biz balkona bile cikmadik nediyon sen yaa diye kizdi esini aramis hemen esimde kardesim kadin arasina girilmez ama neslihan daha balkona bile cikmadi ben sahidim dedi. Kaynim tamam demjs kapatmis
ortalığı niye bu kadar ayağa kaldırmışsa senin elti de bi değişikmiş. yağmur yağınca etraf dağılır zaten

Ara bir kat daha varken neden sizi aradığının mantığını çözemedim ayrıca yağmurla gelen çamur yaprak vs dir yani balkondan atılan şey ile bir olmaz hangi mantıkla sizi aramış. Rüzgarda yağmurda olmuş onlar balkondan atılacak şeyler mi diyemediniz mi?

Ara bir kat daha varken neden sizi aradığının mantığını çözemedim ayrıca yağmurla gelen çamur yaprak vs dir yani balkondan atılan şey ile bir olmaz hangi mantıkla sizi aramış. Rüzgarda yağmurda olmuş onlar balkondan atılacak şeyler mi diyemediniz mi?
Anlamiyor arkadas iste dik kafali dedigim dedik bir insan hherseyi ben bilirimlerden agzinin payini aldi oturdu camur bizden gelmis 4.kat bis baska kimse yok buzim tarafta

Eltin birdaha aynı şeyi yaparsa ona deki
Artık balkonun nasıl pislik içindeyse 2 damla su değince çamura dönüyor benim üstüme suç atarak eksikliğini kapama de yüzüne kapat

Anlamiyor arkadas iste dik kafali dedigim dedik bir insan hherseyi ben bilirimlerden agzinin payini aldi oturdu camur bizden gelmis 4.kat bis baska kimse yok buzim tarafta
Balkonunu düzenli yıkayıp silmezse zaten toz olur sonrada yağmur yağınca çamur olur kendi düzenli yıkıyor mu eger yıkıyorsa inşaat tozu geliyordur zaten yağmurda batar balkonlar,eger yine söylerse bu sefer gerçekten çamur ve toprak at :halay:

Balkonunu düzenli yıkayıp silmezse zaten toz olur sonrada yağmur yağınca çamur olur kendi düzenli yıkıyor mu eger yıkıyorsa inşaat tozu geliyordur zaten yağmurda batar balkonlar,eger yine söylerse bu sefer gerçekten çamur ve toprak at :halay:
Evet oyle yapayim kurekle toprak atayim bari hakedeyim bari gogsumu gere gere evet yaptim diyim:KK70:hic dikkat etmedim yikiyormu diye daha dogrusu gitmiyorum evine balkonunu gormedim

Back
X