- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi terelelli34
Kapattirsin balkonunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok biz gercekten oyleydik. Araya kv girdi bir ara ondan sonra diksan derece donuverdi
Ben burda biraz da çekememezlik görüyorum.'Artik biktim her yere pislik atiyorsun.Balkonlar pislik icinde yeter benimde iki cocugum var seninde" diye bir suru saydirdi.
Tebrik ederim ilk oldum180 yerine 360 derece diyeni çok duydum da 90 dereceyi ilk defa duyuyorum![]()
Kendi kendini tebrik etmede de sıralamaya girdinizTebrik ederim ilk oldum
Buyuk ihtimalElti hasta herhalde![]()
Evimiz yeni yapildi kp den kaldi oturmak zorunda oldugum icin satamiyorum kp nin uzerine ev keske satsaNiye eltinizle bu kadar yakın oturuyorsunuz ki şahsen ben akrabalar ile aynı mahallede bile oturmayı doğru bulmuyorum
Benden baska kimse yok bizim taraftaki katlarda atmadim atmamda lavaboya silkelerom sofra bezini halimida supururum. Silkelesen ona soylerim bisey varsa al diyeDaha once atmissin oda seni gormus. Die dusunuyorum yoksa nie seni direk suclasin bi ust katini suclar
Oyle bir sansim yok malesef esime bayanlar arasindaki seyi soylemem cok buyuk birsey olmadigi sureceAy bu nedir? Evinizi ayırın. Ben böyle birine direk eşimi salardım gerizekalı kendini ne sanıyorsa! Herkes haddini bilsin. Ayrıca eltiyle aynı binada oturmak ne alaka?
Yok benle ugrasmayi tercih ediyor galibaKapattirsin balkonunu
elmadilimi evet dalga geciyorsuniz anca soruma cevap verin bizim elti degisik demekki doksan derece donuyo
kasiniyor 5. kattan bit de atmissinMerhaba arkadaslar,
Biraz uzun olabilir. Simdi ben yenisiteye tasindim ben 5. katta eltim 3.katta oturuyoruz. Gece buraya esintili bir yagmur yagdi. Ucbalkonun ucude camur yagmus gibi olmus. Sabahin korunde eltim beni aramis
'Artik biktim her yere pislik atiyorsun.Balkonlar pislik icinde yeter benimde iki cocugum var seninde" diye bir suru saydirdi.
Tartisiriz hic birsey olmamis gibi devam ederiz.Kardes gibiyiz bir nevi. Kalbini kirmak istemem ama bu son oldu ve kalbini kirdim.
"ben yapmadim dedigim halde bursuru sey soyledin yeter artik"deyip yuzune kapattim.
Sizce ben mi haksizim o mu?
Sabah beri kafama taktim. Fikrinizi soylermisiniz
Her yere yazacaksin diye birsey yok arkadasim yazma o haldeNe cevap verelim? Taşının desek yok taşınamıyoruz diyorsunuz. Görüşmeyin desek, yok bi kardeş gibiyiz diyeceksiniz.
Kasimaya adam bulsun kendine valla tartismayi sevmiyorum kalbini kirdirdi banakasiniyor 5. kattan bit de atmissin
Herkes senin istediğin cevabı verecek diye birşey yok arkadaşım, konu açma o halde.Her yere yazacaksin diye birsey yok arkadasim yazma o halde