Eltim...

'Artik biktim her yere pislik atiyorsun.Balkonlar pislik icinde yeter benimde iki cocugum var seninde" diye bir suru saydirdi.
Ben burda biraz da çekememezlik görüyorum.
Kaç defa balkonu pislik oldu ilk defada bu kadar laf sayılmaz bir su dökersin geçer kalp kırmaya deger mi
Bir de çocuk bende de sende de var demiş yani bakamıyorsun tavrı takınmış mesafe güzeldir.

Ay bu nedir? Evinizi ayırın. Ben böyle birine direk eşimi salardım gerizekalı kendini ne sanıyorsa! Herkes haddini bilsin. Ayrıca eltiyle aynı binada oturmak ne alaka?

Niye eltinizle bu kadar yakın oturuyorsunuz ki şahsen ben akrabalar ile aynı mahallede bile oturmayı doğru bulmuyorum

Ay bu nedir? Evinizi ayırın. Ben böyle birine direk eşimi salardım gerizekalı kendini ne sanıyorsa! Herkes haddini bilsin. Ayrıca eltiyle aynı binada oturmak ne alaka?
Oyle bir sansim yok malesef esime bayanlar arasindaki seyi soylemem cok buyuk birsey olmadigi surece

kasiniyor 5. kattan bit de atmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…