Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4 Yıllık sevgilimin ailesi ile aynı mahallede oturduğumuz halde hiç evlerine gitmedim,annesini de hepi topu 2 defa gördüm
Ne gerek var fazladan muhabbete.Zamanı gelince mecburen olacak şimdiden olayı germeye gerek yok
Sizde durumun ucu biraz kaçmış.O kadar laubali olmaya ne gerek var ayol Şimdiden elti adayını kafaya takmalar.Kayın valide ile fazla sohbetler.Boş verin en güzeli uzak durmak
Gelen bütün yorumları tek tek okudum, hepinize ilgilendiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Konuyu daha fazla takip edemeyeceğim için yazdıklarımı sildim. Güncel olmayan bi konuyla forumu mesgul etmek istemiyorum. Hepinize iyi akşamlar diliyorum.
Gelen bütün yorumları tek tek okudum, hepinize ilgilendiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Konuyu daha fazla takip edemeyeceğim için yazdıklarımı sildim. Güncel olmayan bi konuyla forumu mesgul etmek istemiyorum. Hepinize iyi akşamlar diliyorum.
silmek yerine yönetime haber verseydin iyiydi boş yere ceza almak zorunda kalmazdın.konu silmek yasak
forumu meşgul etmen önemli değil de bence kafanı daha eltin olmayan elti adayı ve k.validen olmayan k.valide adayı ile meşgul etmezsen daha huzurlu olacaksın.
Konuyu daha fazla takip edemezsiniz,etmeniz mümkün değil.
Çünkü takip etmeye devam ettikçe,acı gerçekler tokat gibi yüzünüze çarpacak belkide.
Doğruyu söyleyen 9 köyden kovulur derler ya,siz bizi kovmak yerine,kendiniz kaçmayı seçtiniz.
İyide ettiniz,umarım yorumlar gerçek dünya ile yüzleşmenize yardımcı olmuştur.
Hiç kimse için kendinizden ödün vermeyin,sizi sevmeyeni sevmek için bir vakitten sonra çabalamayın.
Boşuna dememişler 'kaçan kovalanır ' diye:)
Umarım elti adayınızı daha fazla kovalamaz ve rahat bırakırsınız..
Sevgiler..