• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltim

kupgok

kupgok
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
25
1
3
31
Merhaba kizlar eltim 19 yasinda gelin gelmis simdi 35 yasinda. Kaynsnamla ayni evde yasiyorlar evlendigi gunden beri. Evlendim 1 yillik evliyim ve calisiyorumda. Haftasonu evdeyim camasrlari asiyorum kayinvalidem gelcek memlekketten gorumcemde gelmis yemek yapmak icin onu gordum ve sasirdimda. Arkalarindanda eltim ve esimin teyzesinin kizi. Onlarida gordum hatta hergun goruyorum ayni mahallede oldugumuz icin ve eltim ogun selam vermedm diye darilmis bana ve benimle ogun hic konusmuyordu. Ertesi gun kaynanam geldi ve bana boyle boyle yapmissn dedi git ozur dile dedi . Eltim sizce ne yapmaya calisio kizlar

:110:Eltim kaynanamla oturo demişsin, kaynanam gelecek memleketten demişsin??
Hem nie slm vermedinki o gün? Benmi anlamadım konuyu

kaynana nerden geliyor görümce sana mı geldi yemek yapmaya birbirinizi gördüğünüz halde selamlaşmadınız mı yani aranızda önceden bi problem mi vardı ayy anlayamadım kafam karıştı

Hafta sonu evdeyim,camasir asiyorum kismindan sonrasini anlayamadim.son satirdada eltine selam vermedigin icin sana darildigini,kaynananin ozur dile dedigini anladim..
Kasitli mi yaptin bunu bilmiyorum ama,eve hepberaber girdilerse,sende ortaya bir hosgeldin dediysen,kimse alinmayip eltin alindiysa,eltinde bir sorun var,kaynananla arani bozmaya calisiyor demektir.

Konu karışık olmuş
Selam verseydin ne var ki bunda simdide özür bekliyorlar öylemi
Özür dilemede konuyu buraya aktardığından daha iyi aktarırsan sorun kalmaz diye düşünüyorum.

Merhaba kizlar eltim 19 yasinda gelin gelmis simdi 35 yasinda. Kaynsnamla ayni evde yasiyorlar evlendigi gunden beri. Evlendim 1 yillik evliyim ve calisiyorumda. Haftasonu evdeyim camasrlari asiyorum kayinvalidem gelcek memlekketten gorumcemde gelmis yemek yapmak icin onu gordum ve sasirdimda. Arkalarindanda eltim ve esimin teyzesinin kizi. Onlarida gordum hatta hergun goruyorum ayni mahallede oldugumuz icin ve eltim ogun selam vermedm diye darilmis bana ve benimle ogun hic konusmuyordu. Ertesi gun kaynanam geldi ve bana boyle boyle yapmissn dedi git ozur dile dedi . Eltim sizce ne yapmaya calisio kizlar
E kadına selam vermezseniz bozulur tabi.

Bence siz ne yapmaya calışıyorsunuz?

Ortada verilmemiş bir selam var onu dogru anladim umarim. Özür dileyin bence

anlayanlar anlamayanlara anlatabilirmi?:KK28:
Ha birde konu sahibi kendi evinde balkonda çamaşır asarken eltisini görmüş.Aynı mahallede oturuyorlar ya :) Selam vermemiş ona eltide bozulmuş kaynanaya anlatmış .Bu arada kaynana döndü memleketten :) Daha sonra kaynana konu sahibine git özür dile eltinden selam vermediğin için demiş..Konu sahibide eltim ne yapmaya çalışıyor diye soruyor..

Back
X