• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltim

Konu sahibi sizde Allahın selamını esirgemeyin yani ne olmuş.Bir göz bile kırpsan naber anlamında,tebessüm etsen bile yeterdi..Eltin haklı bence ben olsam bende bozulurdum ve laf arasında derdim yani bir selam bile vermedi diye..Kaynananın demesine kalmadan bence sen kusura bakma canım,işim vardı boş bulundum selam vermedim demeliydin..

eltiyle kayınvalide her zaman birlikte yaşamışlar,k.valide memleketten geliyor ama sende eltinle aynı mahallede yaşıyorsun.bu nasıl bir iş?
çok karışık bir konu olmuş.
selam konusuna gelince.keşke selam verseydin.o senden beklemiş,sen de ondan böylece uzuyacak konu.şimdi de kendine yakıştıramayacaksın eltinden özür dilemeyi.bilemedim valla.

Karşı komşuyla her dk karşılaşıyoruz her defasında konuşmasakda gülümseriz. Eğer slm vermediyseniz hatalısınız bencede özür dileyin

Merhaba kizlar eltim 19 yasinda gelin gelmis simdi 35 yasinda. Kaynsnamla ayni evde yasiyorlar evlendigi gunden beri. Evlendim 1 yillik evliyim ve calisiyorumda. Haftasonu evdeyim camasrlari asiyorum kayinvalidem gelcek memlekketten gorumcemde gelmis yemek yapmak icin onu gordum ve sasirdimda. Arkalarindanda eltim ve esimin teyzesinin kizi. Onlarida gordum hatta hergun goruyorum ayni mahallede oldugumuz icin ve eltim ogun selam vermedm diye darilmis bana ve benimle ogun hic konusmuyordu. Ertesi gun kaynanam geldi ve bana boyle boyle yapmissn dedi git ozur dile dedi . Eltim sizce ne yapmaya calisio kizlar
Eltinizin kaynananızı dolduruşa getirmesi hiç hoş değil ama her gün görüyorsunuz diye selam vermemeniz de çok ayıp olmuş :KK20: Karşı komşumu günde en az 2 kere görürüm her seferinde selamlaşır hemen her gün hatrını sorarım :KK50:

Buyutulecek bi problem yok gibi..

ayıp etmişsin selam vermemekle eltinın bır amacı olduğunu sanmıyorum bu davranışına uzulup paylaşmışdır kaynanada aranızda bır soğukluk olmasın dıye aranızı bulmaya çalışmış. şimdi sende kaynanan dedi diye özür dilemek istemeyebilirsin ama kaynananın da antıpatisini kazanabılırsın ÖZÜR DİLEMEK ERDEMLİLİKTİR

konunun eltinın kaç yaşında evlenmiş olduğuyla ne ilgisi var bide çamaşırlar falan vallahi bişi anlamadım slm kısmı bıraz anlaşılır ilişkilerini iyiyken boşuna araya soğukluk sokmayın gördüysenız slm vermenız gerekir
Sanirim zipzip gelip sormadan ben cevap vermis olayim diye dusundu... :D Yoksa yaslari ne alaka ben de anlamadim..

Konu sahibi nerdesin, allah aşkına tahminlerle sorunu anlamaya çalışıyoruz ve daha bir adım ilerleyemedik, gel şunu toparlada çözüme gidelim.. Sabahtan beri düşünüorum hala hem memeleketten gelen kaynananın eltinle yaşamasını hemde o eltiyle senin aynı mahallede nasıl yaşadığını çözemedi(k)m .. Görümceni sormuyorum bile.. Gel şunu düzgünce baştan yaz...

Kaynana eltiyle yaşıyor 16 senedir, eltiyle aynı mahalledesin, ama kaynana memleketten geliyor? Sanırım olay şu. Kaynana eltiyi bırakıp memlekete ziyarete gitmiş, geri dönmüş. Selam verirsin vermezsin, bu kadar büyütülecek dert edilecek bir konu değil ki. Sen vermedin o verseymiş o kadar önemliyse. Bana pas vermeyen eltime giderim ne haber diye sorarım kaynanaya dert yanmaya ne gerek var. Kaynana da abartmış. Selam vermedim özür dilerim ne alaka. Bilemedim bence çok büyük bir şey yok.

vereydın allahın bi selamını ya :d o kaynanayla yasıyor
sen sanslısın
ne var selam vereydın yanı :p

eltın kayınvalıdesıyle yasıyor ve kayınvalıden eltını kolluyor..demek kı araları cok ıyı..19 yasında gelın gelıp, aynı evde yasıyor olmalarına ragmen bırbırlerını sevıyorlar..
eltını takdır ettım sahsen.Bence eltım dıye degıl " kendım" dıye konu acmalıymıssın..

cevaplarınız çok hoş kızlar çok güldüm :)
bende konuyu anlamadım ama eltinize bi sorun olduğuna kv ye değil gelip size söylemesini söyleyebilirsiniz.
kv ye de tamam ben eltimle konuşurum bu konuyu dersiniz.
problem kimlerin arasındaysa onlar konuşmalı bence.

Eltinin 19 yasında evlenmesinden girdi,birlikte oturuyorlara degindirdi , Görümcemde gelmişe çarpıp ,eltime selam vermedim darılmışdan çıktı... Hiç birşey anlamadım kafam karıştı:KK35::KK35: Allahın bir selamını verseydiniz sizde.... Eltim ne yapmaya çalışıyor değil ben ne yapmaya çalışıyorum diye sorsaydınız keşke... İnsanlar tanımadığı asansörde karşılaşdıgı insanlara bile selam veriyor...

Kayınvalide memleketten gelmiş ardından görümce ve ardından elti de ve şuan aynı mahalledesiniz doğru mu anladım? Siz eltinizi görüyor ama selam vermiyorsunuz sonra da eltim ne yapmaya çalışıyor diyorsunuz ya eltiniz bişey yapmaya çalışmıyor sizin yaptığınız ayıbı söylüyor, ki bence de ayıp etmişsiniz yabancı mısınız siz? Aynı şeyin kendinize yapıldığını düşünün, elti hemen kıskanç, fesat olurdu kesin..:KK14:

elti görümce kaynana ücgenini ömrüm boyunca çözemiycem
ne kadar az muhatap olmak o kadar çok huzur

Back
X