Merhaba kizlar eltim 19 yasinda gelin gelmis simdi 35 yasinda. Kaynsnamla ayni evde yasiyorlar evlendigi gunden beri. Evlendim 1 yillik evliyim ve calisiyorumda. Haftasonu evdeyim camasrlari asiyorum kayinvalidem gelcek memlekketten gorumcemde gelmis yemek yapmak icin onu gordum ve sasirdimda. Arkalarindanda eltim ve esimin teyzesinin kizi. Onlarida gordum hatta hergun goruyorum ayni mahallede oldugumuz icin ve eltim ogun selam vermedm diye darilmis bana ve benimle ogun hic konusmuyordu. Ertesi gun kaynanam geldi ve bana boyle boyle yapmissn dedi git ozur dile dedi . Eltim sizce ne yapmaya calisio kizlar
ben mi yanlış anladım konuyu kv memleketten gelecek demişsin yanında görümceni görmüşsün,neyse yemk falan yapıcam demişsin arkalarındada eltin ve eşinin teyzesinin kızı varmış diyosun hergün görüyoruz eltin ile birbirinizi demişsin yukardada yanlış anlamadıysam eltim ve kv bir oturuyo demişssin ozaman nasıl hergün görüyosun e nasıl memleketten gelecek kv oazamn ???farzedelim hergün görüyosun evine misafir gelm,ş ne olursa olsun keşke bir hoşgeldin deseydiniz eltiniz bişey yapmaya çalışmıyor biraz üzlünce kv dert yanmış sanırım üzüldüm diye sizinde onun gönlünü almanızı istemiş tatsızlık olmasın diye sıkıntı yapılacak bir durum göremedim