eltimde şimdi buna taktı

e ne olmuş hamile kalmak istiyosa ,ya o da sizin için aynı şeyi düşünüyosa neolucak 'eltim benimle aynı zamanda hamile kalıyor beni kıskanıyor'diye

yok yok biz türk kadınlarının derdi bitmez kaynana, kayınbaba, görümce onlar yetmez gibi kayınlar, eltiler. Aslında tek eşimizle yaşayabilsek evliliğimizi sorun olmayacak ama bütün sülale peşinden geliyor adamların.

aynen öyle kocamın bu huyu kötü herşeyi anlatır vazgeçiremiyorum onlaarda mahremiyet yok utanırım ben k.valideden k.babamdan edebim el vermezki

aynen öyle benim annem bile çok karışır kızarım bırak derim onların evi ayrı diye ama mutlaka kaynanalık yapıyor evlenmeden önce bnm kaynanam gibiydi zaten

sizin beğenmediğiniz kadar eltiniz sizi beğeniyor,örnek alıyor..bu kadar üzülmek kendinizi yıpratmak yerine mutlu olun..herşeyin iyi olması aslında sizin elinizde,konuşmalarınızla yardımcı olun,nasıl yapması ne yapması konusunda fikirler verin..

bence bunda anormal bişey yok her insan gibi o da bebek isteyebilir bebek istiyo diye kıskandı mı oldu bence sen onu kıskanıyosun ben bebek yapıyorum o yapmasın diyosunuz herkesin çocuğu kendine

teşekkür ederim saolun dediğiniz gibi yapıyorum mutlaka bi şeye kulp bulur arkadaşı yok senin neden büsürü var der ablacım der arkamdan da yapar yapacağını 2 yılda neler görmedimkii neyse bi kaç arkadaş farklı yaklaşıp beni ti ye almış önemli değil kimin içi temiz pis allah bilir biz aciz kuluz sonuçta fikir alışverişi yapıyoruz sizlerle olumlu olumsuz olabilir ama önyargıyı kırmak çok zor değilmii

konu sahibi diğer konualarını bilmiyorum ama bu şu mu demek oluyor? iki eltim hemen hemen aynı anda hamile kaldı ikisinin de oğlu olacak İnşallah.demek ki birbirlerini çok kıskanmışlar hatta sonra hamile kalan diğer eltim öyle kıskanmış ki cinsiyetini erkek yapmış :) ve daha kötüsü ikiside beni çok kıskanmışlar çünkü benim erkek ikizlerim var.aynı anda çocuk yapıp cinsiyetleri de erkek olduğuna göre .bu konuları okuyunca bazı sonların bu raddeye gelmesinden korkuyorum artık...

burada yazdığım şey ne kadar garipse eltinin de seninle aynı anda hamile kalmayı istemesini kötüye yorman o kadar garip.bebek sahibi olma hakkı herkese aittir,sen iyi düşün ki hayatın hep iyi yönde olsun.bırak aynı anda çocuğunuz olsun,ne güzel işte.burada seni rahatsız eden nedir? seni örnek almış işte ne güzel.özenmiş sana..

eğer elti her yaptığını taklit ediyorsa.. yani elmakurdu bişeye kalkışana kadar yapmayıp sonrada duyunca yapmaya kalkışıyorsa bende böyle bişeyi tasvip etmem. çünkü kendi kuzenimden biliyorum ne alsam alırdı, ne yapsam ne örsem çeyizlerimiz bile aynı neredeyse ama insan zamanla gıcık kapmaya başlıyor.. bence elmakurdunun eltisinin böyle bir durumu var o yüzden gıcık olmuş.mesele bebek yapma yada yapmama değil aslında

Son düzenleme:
isteyen istediğini söylesin ben tecrübesi olan arkadaşlardan fikir almak istedim bu kadar ama kıskanç yaptınız beni saolun çok teşekkürler hepinizee

kıskançlık değil de siz zaten gıcık oluyorsunuz bu eltiye bebek bahane bence

çünkü bunda normal şartlar altında sinir olunacak bir şey yok bilakis güzel bir şey.. ben kuzenlerimle yaşıtım ve kardeş gibi büyüdük şimdi iyi kötü her durumda birbirimize desteğiz..

doğanın kanunudur bu. insanlar evlenirler eğer bir problem yoksa ürerler. bu tek size mahsus değilse, bun da herhangi bir anormallik yokki.
niye sinir oluyorsunuz.

Çok şükür benim dururumu anlatan bir arkadaş çıktı saolasın kafverengi

Şeye benzedi bu Ben eltimden 1 sene önce evlendim senemde doğum yatım oğlum oldu..
Eltimin düğününde oğluşum 2 aylık felandı
neyse benim elti 1.5-2 sene çocuk yapmadı..
benim oğluş büyüdü felan bu bana bi tane daha yap diyodu
Kendisi doğurmuyo bana 1 tane daha ya diyo aklı çok insan..

Sonra bu hamile kaldı doğurdu bana hala 2. yapsana diyo (aklı bende çok biliyosan doğur)
Ben hala tek tabanca sonra 2. doğurdu sonra ben görüşmeyi kestim
hala 1 tanecik oğluşum var acaba kime doğur doğur diyodur pek merak ettim

Valla bebek isteyen doğurur arkadaş çatır çatır kimseye beni bekle yada doğur doğurcam bende demez..
Hodri meydan doğuran doğursun..

yahu bayanın derdı eltısının onu kıskandıgını dusunup her yaptıgını taklıt etmesı.bu da onu sinir edıyor ki ben de belkı sinir olabılırdım bılmıyorum. konu onun bebegı olmasın benım olsun olayı degıl.

kötü niyetle söylemiyordur belki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…