- Konu Sahibi elmakurdu43
-
bu durumda hain icinizden biri canimyani kocan olur kendileri...eger ikinizin arasinda kalsaydi kimsenin haberi olmazdi. ugrastiginiz sure icindede dusunmuyoruz derdiniz olur biterdi. sanirim olay bebek olayi degil sadece surekli taklit edilmek kiskanilmak..
uzgunum kocanin cenesini tutmasi gerekirdi, kaldiki bu konuda hadi patavatsizlik yapmis...yarin oburgun neler olacak belki cocuklarinizla ilgili seyler olacak..yemeyip icmeyip abisine mi yetistirecek?
yok yok biz türk kadınlarının derdi bitmez kaynana, kayınbaba, görümce onlar yetmez gibi kayınlar, eltiler. Aslında tek eşimizle yaşayabilsek evliliğimizi sorun olmayacak ama bütün sülale peşinden geliyor adamların.
sizin beğenmediğiniz kadar eltiniz sizi beğeniyor,örnek alıyor..bu kadar üzülmek kendinizi yıpratmak yerine mutlu olun..herşeyin iyi olması aslında sizin elinizde,konuşmalarınızla yardımcı olun,nasıl yapması ne yapması konusunda fikirler verin..
hadi olsun demekle olmuyor ki hamilelik...
olsa bile Allah korusun sonu gelmiyor...
içinizi ferah tutun.
canı istemiş yapıyor olamaz mı??
hem ne güzel kuzenler birlikte büyür işte.. bunun nesi size battı anlayamadım??
bana batan bişy yok vişnelipasta
merak etme içini ferah tut, o çocuk düşer falan gibi bişey mi söylemeye çalıştınız??
umarım yanlış anlamışımdır
isteyen istediğini söylesin ben tecrübesi olan arkadaşlardan fikir almak istedim bu kadar ama kıskanç yaptınız beni saolun çok teşekkürler hepinizee
eğer elti her yaptığını taklit ediyorsa.. yani elmakurdu bişeye kalkışana kadar yapmayıp sonrada duyunca yapmaya kalkışıyorsa bende böyle bişeyi tasvip etmem. çünkü kendi kuzenimden biliyorum ne alsam alırdı, ne yapsam ne örsem çeyizlerimiz bile aynı neredeyse ama insan zamanla gıcık kapmaya başlıyor.. bence elmakurdunun eltisinin böyle bir durumu var o yüzden gıcık olmuş.mesele bebek yapma yada yapmama değil aslında
Şeye benzedi bu Ben eltimden 1 sene önce evlendim senemde doğum yatım oğlum oldu..
Eltimin düğününde oğluşum 2 aylık felandı
neyse benim elti 1.5-2 sene çocuk yapmadı..
benim oğluş büyüdü felan bu bana bi tane daha yap diyodu
Kendisi doğurmuyo bana 1 tane daha ya diyo aklı çok insan..
Sonra bu hamile kaldı doğurdu bana hala 2. yapsana diyo (aklı bende çok biliyosan doğur)
Ben hala tek tabanca sonra 2. doğurdu sonra ben görüşmeyi kestim
hala 1 tanecik oğluşum var acaba kime doğur doğur diyodur pek merak ettim
Valla bebek isteyen doğurur arkadaş çatır çatır kimseye beni bekle yada doğur doğurcam bende demez..
Hodri meydan doğuran doğursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?