- Konu Sahibi elmakurdu43
-
ben bebek hazırlığı yapıyorum o da bende istiyorum diyor üstelik benim doktorum kontrolunde bana yaşımla ilgili laf sokmasından sonra ne bu acele anlamadım aynı zamanda doğuralım diye tutturdu ölecem sinirimden nasıl bir ailenin nelere maruz kalıyorum bi bu eksikti kocam zaten teknoloji hastası doyumsuz internet olsun pc olsun elinde bende hepsine hizmetçiyim ozaman herhalde...
eee doğursun ne olacak ki
sannki eltiniz değilde kumanız doğurma kararı aldı
ben bebek hazırlığı yapıyorum o da bende istiyorum diyor üstelik benim doktorum kontrolunde bana yaşımla ilgili laf sokmasından sonra ne bu acele anlamadım aynı zamanda doğuralım diye tutturdu ölecem sinirimden nasıl bir ailenin nelere maruz kalıyorum bi bu eksikti kocam zaten teknoloji hastası doyumsuz internet olsun pc olsun elinde bende hepsine hizmetçiyim ozaman herhalde...
anlamayanlar için özet geçiyorum,
elti kıskanç
koca teknoloji düşkünü
aile de hizmetçi gibi kullanıyor
anladigim kadariyla konu sahibi arkadas hamile degil henuz..peki ama ya onunuzdeki 2-3 yil bebeginiz olmazsa??? hamile kalmak herkes icin ayni kolaylikta olmuyor maalesef. simdiden bunu etrafa yaymanin ne gibi bir artisi var size? anlayamiyorum bu tarz mahrem konularinizi eltinizin bilmesine. sonrada beni kiskaniyor bebek yapmak istiyor deniyor. bu kadar ozelinize girmesine siz izin vermissiniz, simdi kadin hamile kalmak istiyor diye neden suclu oluyor
ben mahrem konulardan konuşmak nefret ederim onlar ortada konuşuyolar muhtemelen kocam kardeşine dedi o da karısına ve de anne babasına bu kız her konuda yarışta bende keşke imkanım olsada göstersem bnm yatak odamın benzerini aldı aynısını bulamadı çünkü bu bi örnek ve ayrıca bu hatunun iftiralarına maruz kalan biriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?