- Konu Sahibi elmakurdu43
-
güzelim bence sen derdini ii anlatamadın...
sana kızanlara hak ver çünkü burada öyle sorunlarla geliyorki kadınlar seninki komik kaçıyor...
hee tabi herkesin derdi kendinedir ama naçizane sen bu eltine çok uyuz olmuşsunn....
madem senla aynı anda doğurmak istiyor deki ona:" bu gece çağrı attığımda ayndı anda zıplıcaz kocalarımıza,bakalım kimin attığı tutuyor"
kötü niyetle söylemiyordur belki??
banane istersen 10 tane olsun umurumda bile değil taklit edip durmasından bıktım uzak olsam keşke burnumun dibinde ayrıca yorumunuza bayıldım
Çocuk seven oturur doğurur bakar ona ne ki ondan mı akıl alıcam ben doğurup doğurmamak adına..
Kendi çok istiyodu doğurdu baksın..
Yatak odası münasebetidir bu kimseyi ırgalamaz..
Konu sahibesinin eltisini kıskandığını düşünmüyorum kararlarına müdahale edilmesi hoşuna gitmiyo hepsi bu haklısın bacım..
şimdi sen tabi bu uyuz olma durumunu kocana vs..söyleyemezsin ailenin kıskanç çekemeyen gelini olursun....
ama takma bu meseleyi valla söyle eltine kıs gel kocalarımızı baştan çıkaralım bakalım nolcaak de,kardeş gibi büyütürüz çocukları hahahha diyerek gül geç:)
yüzümü güldürdünüz vallaa
Ay kusura bakmayın ama ben bu "beni kıskandı hamile kaldı,kıskandı hemen doğurdu" laflarını anlamıyorum.
Benim kendi yaşıma yakın kuzenlerim var.Kendi kardeşlerimle kuzenlerim hep sıralıyız.
Hiç zannetmiyorum ki annemler yarışa girmiş olsun:)
Hatta bu sayede yıl hesabı filan yaparlar.Yok bilmemkim evlendiğinde ben hamileydim,sen bebekliydin.Demek şu tarihti diye...:)
Yaşlar yakın olunca,doğurganlık döneminde elbet doğumlar yakın oluyor.
Çevremizde de öyle değil mi hep ? Yani kuzenlerin yaşları yakın olur,hatta birlikte gezip tozulur.
Hamilelik ve doğum özendiricidir.Bebek özler insan.
Aklında olmayan bile,neden olmasın diyebilir.
Hem sen dua et,burada bir üyenin kayınvalidesi hamile kaldı :)
hahahahaha kayınvalde mi hamile kaldı:))))))))
ay olabilir tabi veren Allah ama ne komik be yaaa:)))
çocuklar sizden ümidi kestim baktım torun yok bitane daa doğurayım dedi:)))))))))))
hay Allah çok güldüm yaaaaaa
Konu sahibi ikiz doğumuş,henüz lohusa...
Kayınvalidesi,1 yıllığına sizde kalacağım diyor.
Yardıma geliyor zannederken,kayınvalidenin hamile olduğu ortaya çıkıyor.
Hamileliğini ve lohusalığını,gelininde geçirecekmiş.
Üşenmedim linkini buldum :)
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/542727-kayinvalidem-bize-tasiniyor-9.html
Konu sahibi ikiz doğumuş,henüz lohusa...
Kayınvalidesi,1 yıllığına sizde kalacağım diyor.
Yardıma geliyor zannederken,kayınvalidenin hamile olduğu ortaya çıkıyor.
Hamileliğini ve lohusalığını,gelininde geçirecekmiş.
Üşenmedim linkini buldum :)
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/542727-kayinvalidem-bize-tasiniyor-9.html
bende k.validemden böyle bi atılım bekliyorum yakınlarda,ciddiyim :) baktı biz gelinleri kız çocuk doğuramıyoruz kendisi niyetlendi gibi.arada bir söyleyip duruyor,bir tanıdığın kendisi yeğeni ile aynı yaştaymış,bizimkinin çok hoşuna gimişama ben düşünmeye başladım,eltilerim ve k.validem üçü de sırayla doğurursa ben hangiisne yardıma gideceğim? :) ama hani miinik bi görümceciğim olsa hiç fena olmaz yıllar sonra buraya konu açarmışım,küçük görümcem büyüdü beni facede dürtmüyor
hadi olsun demekle olmuyor ki hamilelik...
olsa bile Allah korusun sonu gelmiyor...
içinizi ferah tutun.
Eltisiyle geçmişte yaşanan bir kıskançlık krizi var ortada...
Bu da bana özeniyor hamile kalmak istiyor gibi algılanmış sizin tarafınızdan..
Ki hamile bir bayana özenmek hiç de kötü bir durum değil...
Bence eltinizle aranıza mesafe koyun ve onu görmezden gelin...
bu vişneli pasta konu sahibinin eltisi galiba:))sürekli ters yorumlar yapmışş...bencede konu sadece hamile kalmak istemesi değil.seni çook iyi anlıyorum canım aynı durum bendede var...allah kolaylık versin eltisi olanlara...bi laf var kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?