Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten hiç muhattap olmuyorum hiç konuşmuyorum ama esımın aılesı akrabları butun kadınlar tplanıp hep berber oturmak zorunda kalıyorum. o sırada eltım bır seyler örüyo bana diyoki senın ne zman nıyetın var bır seyler elıne alıp örmeye? herkesın oratasında.. ki ben hiç muhattap olmazken.. bende yok dedım nıyetım. oda ınsanın ıcınde olcak ıcınde falan fılan las sokmalarına devam ettı. benim bünyem böyle şeyleri kaldırmıyo. hiç alışık değilim insanların bile bile birbirlerini kırmaya alt alt etmeye calısmlarını.. esımın aılesı benı cok sevıo cok deger verıolar. kolumdakı bılezıklerı bıle sorguluyo neden bozdurmuosun falan.. birde özellikle takmıyorum hiç kıskanclık olmasın dıe cunku o bozdurdu altınlarını..
zaten hiç muhattap olmuyorum hiç konuşmuyorum ama esımın aılesı akrabları butun kadınlar tplanıp hep berber oturmak zorunda kalıyorum. o sırada eltım bır seyler örüyo bana diyoki senın ne zman nıyetın var bır seyler elıne alıp örmeye? herkesın oratasında.. ki ben hiç muhattap olmazken.. bende yok dedım nıyetım. oda ınsanın ıcınde olcak ıcınde falan fılan las sokmalarına devam ettı. benim bünyem böyle şeyleri kaldırmıyo. hiç alışık değilim insanların bile bile birbirlerini kırmaya alt alt etmeye calısmlarını.. esımın aılesı benı cok sevıo cok deger verıolar. kolumdakı bılezıklerı bıle sorguluyo neden bozdurmuosun falan.. birde özellikle takmıyorum hiç kıskanclık olmasın dıe cunku o bozdurdu altınlarını..
bu arada bu olanlar evlılıgımızn ılk haftası oluyorben senin yerinde olsam sadece 1 kere söyleceğimi söylerim.öyle bi laf ederimki şuana kadar bütün söylediklerini yer yutar ve birdahada asla muhatap olmam.yokmuş gibi davranırım.ben sevmediğim insanları laflarını hep duymamazlıktan gelirim.o bana bişey der ya bende dönüp başkasına başka bişey derim mortttt olarakk kalır orda =)=)![]()
lütfen Türkçemizi katletmeden yazışalım,rica ediyorum.
siz eltinizi kafanıza taktıkça ister istemez yüzünüze yansıyacak,zaten eltinizin amacı sizi sinir etmek.
bunun bence tek çözümü sizde cevap vericeksiniz ama kavga eder gibi değil gülümseyerek..
mesela buraya taşınacaksınız mı diyor size gülümseyerek tabii ki eşim nerdeyse ben orda olurum deseniz o size bir daha bunu söylemecek...
o ne derse desin ya evet haklısın diyerek ve gülümseyerek söyleyin.
kendini küçük duruma düşürür,siz de herkes tarafından takdir görürsünüz.
bir süre sonra da sizin sinir olmadığınızı görünce vazgeçer...