Eltimden nefret ediyorum

zaten kalkıpta ona saldıracak bi yapıda diilim benim sorunum bu zaten azcık eli maşalı olaydım
ben yüzünü bile görmek istemiyorum benden uzak allaha yakın olsun diyorum zaten de iş bende bitmiyo sadece
tabiki de sende bitmiyor ama bi eltin yüzünden eşinle aranı bozma bu onun sewndidr eltin eşinle aranı bozmaya ailan en çok sevlen gelini olmaya çalışıyor tabi sana da sus diyemem o zamnda tepene çıkar eltin

bence gene arayı düzeltip seni sinirlendirmek için eşine ailesine iyi gözükmeye çalışıyor.eşin veya aliesi sana ne zaman barış dese 15 gün hastanede yattım omu sizin için daha değerli deyip duygu sömürüsü yap valla o içten pazarlıklıysa sende ol sürekli bunu getir akıllarına ve asla affetmeyeceğini söyle.böyle insanlar kolay kolay değişmezler.bırak barışma kendini çocuğunu eşini uzak tut.arada mesafe herzaman iyidir.çok kötü bi durum.Allah hesabın sorar mutlaka....

ne kadar terbiyesiz, seviyesiz insanlar var, ben olsam gelip özür dilese dahi yüzüne bakmazdım ayrıca eşiminde burnundan getirirdim hiç mi dinlemiyor sizi karısının bebeğinin canı yansın o yine konuşaksın desin, taviz tavizi doğurur arkadaşım yerini saygını bildir derim

ne görüşme si ya , görüsün konusun bılmem ne dıyen ınsanı dahı hayatımdan def ederım ben..
boyle sacmalıkmı olur allah askına
hamile olucam ustelık tüp bebek
karnıma tekme atıcak
aradan zaman gececek eşimde konusun dıycek
yuuuh derım adama
lafını bıle ettırmem

Allah insana mantık ve merhamet versin ya..ne bu böyle sana kızgnlığını karnında ki masum çocuktan nasıl çıkarmaya çalışır yazık yani iğrendim eltinden...yolarımmmm onun saçını başınıııııı merdivenlerden sürüklermdee ağzını yüzünü dağıtırım edepsizzzz yılaaaannnn(fazla coştum galiba kusurma bakmayın çok snirlendmmmm)

senin yerinde olsam cümle aleme duyururdum karnına tekme attığını ve eltinin bir deli olduğunu, tutarsız davranışları olduğunu....
hatta eltinin kulağına bile gitmesini sağla senin onun deli olduğunu söylediğini....

Akşama Doğru Konunu Okumuştum Hatta İlk Yorumu Ben Yapmıştım..

Neyse Sen Hiç Bu Densizi Kafana Takma,
İstediği Kadar Arkandan Atıp Tutsun, Sakın İt Dalaşına Girme..
Böyle İnsanlıktan Nasibini Almamış İnsanların Bir Gün, Allah Cezasını Mutlaka Veriyor..
Sadece Dua Et ve Allah'a Sığın..

Sakın Ola Sende Gidip Ona Dalaşma, O da Hamile Günahtır..

İt Ürür Kervan Yürür..

Hayırlı Doğumlar..

okurken sinirim zıpladı ne biçim kadınmış o terbiyesiz çok şeyler yazmak isterdim de forum kuralları işte
kaynına ve eşine de çok ayıp kadın sana vuracak hemde hamilesin ve sana barış diyecekler tabi ya elti her lafı soksun eşinle arana fitne soksun bide alttan alan sen ol
bu zamana kadar kimseye olumsuz bi yorum yapmadım ama bence eltinde uzak durmalısın canım

Öncelikle geçmiş olsun... Aslında ta başında sizi hastanelik ettiği o gün yapmanız gereken sağlık raporu alıp şikayetçi olmanızdı. Böylesi bir durumda size şu an baskı yapan eşinizin ailesi bu durumda gösterdiğiniz tavır karşısında size değil tam tersi ona baskı yapacak özür dilemesini saglayacaklardı şikayeti geri almanız adına ve siz şart olarak kendisiyle artık görüşmek istemediğinizi söyleyebilir yada en azından tavrını engellemelerini isteyebilirdiniz.

Bunları yazma nedenim sizin örneginizin tekrarı halinde ne yapılması gerektiğini sizin konunuz altında ifade etmek. Şu anki duruma gelince kendi aile büyüklerinizi devreye sokarak olaya el atmalarını sağlayın... Hatta üstü kapalı geçmiş dönemdeki o olayın şikayet konusu olabilecegi izlenimi vermelerini sağlayınız. Üstünüze gelinmediğini göreceksiniz. Saygılar.

Eşin nasıl konuşacaksın der ya! Ya Allah etmesin bebeğine sana bir şey olsaydı..

Aklıma Şimdi Geldi, Hastaneden Rapor Al Savcılığa Yolla..
Çok Sinirlerim Bozuldu, Aklıma Geldikçe Yazıyorum..
Bu 3. Yorumum..

Bebeğine zarar vermek istercesine...
umarım kendi çocuğundan çıkmaz görüyoruz ya öyle oluyor genelde...

Nasıl insanlar var dünyada Rabbim gece gece sinirlerim zıpladı. Resmen bilerek bebeğine zarar vermek istemiş. Yoksa neden özellikle karnına tekme atsın ki? Bence eltin öfke kontrolü yapamayan kötü niyetli biriymiş. Allah ıslah etsin... Bebeğin hayırlısıyla dünyaya geldikten sonra sakın yaklaştırma yanına. Hamileyken karnına tekme atacak kadar kötü niyetli birinin bebeğine de zarar verme olasılığı yüksek bana kalırsa.

küçükken tüp bebek denilince bebeklerin o evde kullandığımız tüpler sayesinde olduğunu sanırdım sanırım kocanızda öyle sanıyo olcakki kendi çocuğunun canına kasteden birine bu denli sakin !!!

bebeğine ve sana zarar vermiş birisi ile mi barışıp konuşacaksın hem bunu sana yapan eltini kocanı ve kim barış diyorsa hepsini paralardım ben yerinde olsam saçını başını yolmadınmı onun

Son düzenleme:
Allah'ım Ben Nasıl Sinirliyim Şu An Anlatamam...
Allah'ın Cezası Ya!!
Ablasının Acısını Çıkarıyor Sanki..
Embesil..

size tekme atıp,hastanelik ettiği anda hemen polisi aramalıydınız.nihayetinde karnınızdaki bebeğin canına kast etmiş.

böyle durumlarda eşinizi ve ailesini düşünmeyin önemli olan sizin ve bebeğinizin hayatı.

hem ilerde çocuğunuz olunca nasıl güveneceksiniz bu manyağa,nasıl onu evinize alacaksınız?

belki çok paranoyakça gelebilir ama gazetelerin 3. sayfaları böyle haberlerle dolu

ben olsam böyle insanlarda herşeyi beklerdim.

Vay be!!!!!!!!
Kadinin yaptigi yetmezmis gibi, esinde seni desteklemiyor aksine konus falan diyor he!
O kadini,o o.....uyu oracikta gebertirirdim!!!!
Vicdansizlar...!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…