Eltimden nefret ediyorum

rabbim sen bizi insan görünümlü şeytanlardan koruuu...
ayy okurken bile kötü oldum yaa . ben olsam konuşmazdım eşimi de konuşturmazdım gitme gelme işini de keserdim ...

gelip özür dilemesi gereken bi durum var.....adam gibi gelsin ,fazlada muattap olma sakın....eşinde olayların farkında değil galiba bebeğiniz ölebilirdi allah korusun ve sana koalylık versin....

inannamıyorum bırak konuşmayı filan şikayette bulunmadın mı ben olsam karakollarda süründürürdüm walla ne demek resmen bebeğinin canına kastedmiş bile bile .... deli bu eltin bebeğin doğuncada uzak tut derim ne yapacağı belli olmaz Allah yardımcın olsun

Gerçekten düştüğün durum çok kötü.
ama nasıl insan bunlar ya sanki kabahat hep sende asla taviz verme.
bunca zaman verdiğin tavizlerden bu duruma gelmişsin. sakın ha sakın konuşma evine barkına alma onu. ondan herşey beklenir.
allah korusun yemeğe içmeye bişey katar seni de bebeğini de zehirler aman aman. korkarım ben böyle insanlardan

Kendin görüşme ve tavrını da koy eşini de görüştürme. Ayrıca eşini bu konuda uyar, nasıl sana ve bebeğine zarar veren biriyle görüşmeni ister ve kendi de görüşür.Hiç geri adım atma, yarın öbür gün çocuğa bişey yapmaya kalksa ne yapacaksınız, olur mu öyle şey

Okuyunca sok oldum gercekten.Uzun zamandir sasirmiyordum hic bir seye.Esine kesin bir tavirla konusmayacagini ve karsi tarafin özür dilemesi gerktigini söyle.nasilb böyle davranabiliyorlar anlamis degilim.Cocuk tek senin degil,ayni zamanda esinin de.

Haddimi aşmak istemiyorum ama eşinizin mantığını anlayamadım ?

Ne demek böyle olmaz konuşmak zorundasınız ?

O sizin karnınıza tekme atsın, bebeğinize kast etsin.sizede desinlerki olmaz böyle konuşmalısınız ?

;Ki üstelik uğraşlar sonucunda ki bi hamilelik bu...

Yok arkadaş ben olmam böyle birşeyin içinde ! Kimse ikna edemez onla muhatap olmaya...

Unutmayın ki taviz tavizi getirir ... Tek birşey var ki bundan soonra dahada kötüsünü yapmaya uğraşacak....

Temkinli olun yüzyüze gelmemeye çalışın derim... Yoksa daha çok canınız yanabilir ...

bu kadından şikayetçi olmamış olmanız nasıl bir durumdur anlayabilmiş değilim. konuşmadan geçtim. kocanız zaten çok hatalı kusura bakmayın. sonuçta hamilesiniz ve bir cana kasıt var ortada bu basit bir olay değil. bence ailece algılarda problem var. bu olayı kimseye söylememeniz de ayrıca çok saçma. o kadını hatta onun eşini bile görmezdim ben. hamile olmasanız bile size vurması bile suç. siz hamileyken karnınıza tekme yemişsiniz ve hala eşim barışın diyor dyorsunuz. eşinize resti çekin. o kadınla aynı ortamda olmak söz konusu bile olmamalı. özür dilemesi sizce yeterli olursa bence sizde de bir sorun var. bir laf söylersin pişman olursun özür dilersin ama insanın karnındaki bebeğe tekme atıp canına kast edip özür dileyemezsin. bu bu kadar nettir.

öncelikle çok geçmiş olsunn..rabbim bebeğini hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Eşine çok sinirlendim nasıl olurda barış derler buna anlam veremiyorummm...sen tüp bebekle uğraşıyosun onca test acı üzerine tekme atıyo bunu herkez hoş karşılıyo yanii. Yok artık kocası bişey demediysede senin eşin nasıl barış der.hayret ettim doğrusu..

aaa terbiyesiz pis cadı
nasıl tekme atar sana?
ay insan nasıl kıyar o bebişe ya ne bu edepsizlik
ben olsam hayatta yüzüne bakmam bi daha hayatta!
kocam ısrar ederse kocamın yüzüne de bakmam!
yok böyle bişey ya

canım benim, sağ salim bebişine kavuşursun inş
bebişin de sen de çok mutlu olursunuz umarım
Rabbim en hayırlı evlaadlardan kılsın onu...

oldu olucak özürde dileyin eltinizden oda hamileymiş bak bu halinle kendime tekme attırdım diye .....eşiniz ne bekliyor eltinizin sizi öldürmesini ne münasebet asla konuşmayın onunla asla asla

Şaka mı bu yaa,hem evinden kovuyor yetmiyor hamile halimle tekme atıyor.Ve benden
bu insanla görüşmem isteniyor.Büyük konuşmayım da onu isteyen kocayı bile gözümden
çıkartırım.Kimsenin hayatı o kadar ucuz değil.İtle kurtla dalaşayım diye evlenmez kimse.
Lütfen taviz vermeyin

resmen bebeğinizin canına kastetmiş.benim bebeğim olsun, onun olmasın diye gözü dönmüş.yoksa neden direk karnınıza vursun ki! ya bebeğiniz düşseydi. benim gözümde bunun cinayete teşebbüsten hiçbir fakı yok.kusura bakmayın ama kocanız da bebeğinizi pek sahiplenememiş mi ne?sırf ayıp olmasın diye kendi yavrusuna kasteden bir kadını nasıl affeder? sorun eltiniz değil, asıl sorun eşinizin bunu kabullenebilmesi.siz anneyseniz o da babası. eltinizin gücü henüz doğmamış masum bebeğemi yetmiş.mahkemeye verseniz bile yeri. düşünemiyorum ble.siz barışsanız bile olanlar nasıl unutulur. eltiydi, kayınvalideydi, kayınbiraderdi dış kapı mandalı.ama eşinize anlam veremedim.herşey affedilir ama bu evlat yaa.ileride de herşey beklenir o kadından.hiç muhatap olma....

ben senin yanında olsam aynı acıyıda ona yaşatırım insan mı ki insanlık yapasın_?*

Kusura bakmayın ama siz çok fazla iyi niyetlisiniz en masum tabirle, bu insan size bebeğinize kastetmiş, eşinizde maşallah pek pısırıkmış çok sinirlendim kusura bakmayın tabirime artık..

Nemi yapıcaksın doğum yapana kadar bekle uzak dur görüşme bile doğurduktuktan sonra kendine gel gücünü bir güzel topla herhangi bir kavgaya karşı çünkü o kavgacı sana atladığı zaman sende ona atla kır kolunu kafasını terbiyesisin ancak bundan anlarlarlar..(benimde yengem karnıma tekme atmıştı hamileydim... Düştü bebeğim bak şimdide olmuyor...)

okuyunca dondum kaldım nasıl sana böyle birşey yapabilir eltin ve daha beteri eşin nasıl hiçbir şey olmamış gibi gidip onunla barışmanı ister senden:26:çok sabırlı sakin bir insanım ama bu durumda asla ama asla o eltinin kapısına dönmem eşime de restimi çekerim
burda eşinde çok hatalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…