Eltimden nefret ediyorum

eşinede maşallah yani nasıl konuş barış der
ne diyceksin elticim çok özür dilerim senide hamile halinle yorduk bana tekme atmak zorunda kaldın yaaa

konuşmak istiyorsa gelip ayaklarına kapanıcak ama şahsen ben olsam yinede yüz bulamıycak
ayrıca asla görüşme yarın öbürgün çocuklar büyüyüp oyuncak kavgası yaptıkları zaman bu kadın doğrar herhalde senin çocuğunu

ayy çok sinirlendim eltim karnıma tekme attı yazısını görünce hamile olmadığım halde elim birden refleks olarak karnıma gitti

çok sinirliyim şu an yaaa anlatamam anlatırsam kk dan atılırım

inanamaıyorum ya yazıyı okureken herşeyi bekledim ama hamileyken karnına tekme atması üstelik kanaman olup düşük tehlikesiyle yatman üstelik tüp bebekken...!!!
ve eşin de hala "konuş" diyor...eşin kareşiyle tatsızlık olmasın diye diyordur bence...eşine sengit kardeşin de buyursun gelsin canım benim ,ama asla o kadını evime sokmam onca zahmet çabayla şükür Allah ın verdiği çocuğumuzu öldürüyordu neredeyse..çocuğumuzu öldürüyordu anlıyor musun ne malum çocuğa bi zarar gelmiyeceği aklına ya da bedenine Allah korusun" de..
eşin bunun ciddiyetini anlayamamış..!
bence onun özür dilemesi içten değil.tekrar zarar vermeye çalışmak için tekrar moral bozmak için bu özür dileyiş.çünkü tekme vuran bir kadın ve üstelik o da hamile yani hamilelik ciddiyetini yaşayan bir kadın...
eşin ortalık yumuşasın diye konuşmanı istiyor ama inan ki tekrara bi araya gelince eşinle de aranı açmaya sebep şeyler yapar..eşin kendin ve çocuğun için uzak tut bu kadını çevrenden.
şuna da gelince;benim eltim de senelerce kuyumu kazmaya çalıştı,kaynanamı doldurdu bana karşı yalan yanlış anlatarak..ama ne oldu yüzü anlaşıldı ..çok şükür şimdi onun ne olduğunu biliyorlar..en azından eşim biliyor ya bu benim için mutluluk kaynağıdır."yüzünü göresim yok" diyor ..oh bu da benim işime geliyor ..1.5 snedir görüşmüyoruz tamam kardeşinden de uzak kalması beni üzüyor söylüyorum gidelim diye ama aistemiyor ne yapayım elimden geleni yaptım benden günah gitti.emin ol senin tilki eltinin de ipliği çıkacak pazara ...inşallah anlaşılacak kim eğri kim doğru!inşallah o attığı tekmenin zararını kendisi öder!

Son düzenleme:
Bellacım çok geçmiş olsun. İnşallah Allah sağ sağlım seni yavruna kavuşturur...
İçmdekileri daha ona dökmedim demişsin ya sakın fırsatını kollama derim ben. Allah ona zaten hakettiğini verecektir. Ama şimdi ama sonra sakın kötü düşünme...Sen neler yaşadığını biliyorsun,kendini Allaha emanet et...O haddi olanı bildirecektir...
Uzakdurmaya çalış eltinden de ama dırdır ederek falan değil hiç yokmuş gibi. Tabi aile içindeki olayları sen biliyorsun ama eğer sen bu atamadığın öfkeni evde gündeme getiriyorsan eşine(ki aslında bu en doğal hakkın olmalı ama olmuyor işte) o da konu aıldıkça barışın ister..
ama sen hiç lafını etmez o yok gibi davranırsan belki evde konusu olmayacağı için barış diyen de cıkmaz... ama tabi olayları ben bilmiyorum...
Allah'a emanetsiniz Bellacım yavrun ile birlikte...

tamam eşinin yanında ol hele hele de aynı ortamda eşine kaynana görümcene iyi davran.mutlaka aynı ortama denk geleceksiniz.senin yapacağın güzelce giyin;güler yüzlü ol zoraki de olsa ama inadına konuşurken bile gülümse.aynı ortama ilk girdiğinde herkese sarıl içten merhaba diyerek ama onu es geç transit geçiş yap hahahha ne bozulacaktır var ya..böyle yaptığın için seni uyarmaya kalkan olursa çocuğumu öldürmeye kalkan çouk katilleriyle işim yok dersin!tabi bişi olmadı ki dicekler "olabilirdi de!" deyiver..mahallede konuşmadığım namusuma kadar dil uzatan bir yaratıkla aynı ortama düştük bir evde komşularda Kuran olması sebebiyle.inadına tanıdık tanımadık herkese sarıldım gülerek.gülerek gayet yumuşak sakin konuştum şenşakrak..ahahaha kudurduğunu farkedince daha da bi zevkten 4 köşe olduğumu hissettim.gitmedenönce de Ayetel kürsimi okuyup gittim ALLAH Asığındım bi dengesizliği ya da kem bakışı bana ve kızıma olmasın die..çok şükü mutlu mutlu ordan kalktım geldim..çatladığını çok iyi biliyorum. iyi de yapıyorum.sen de onu hiç bir varlık yerine koyma farzet ki orda bir taş falan var es geç gitsin

Son düzenleme:
yuh artık daha neler duyucaz..
nasıl bir cesarettir o sastım kaldım bide hala size mi konus diyorlar? Durumun farkında degiller herhalde!
siz bu insan yüzünden Allah korusun bebeginizi kaybedebilirdiniz..

ya bende bu işi anlamıyorum arkadaşlar,tamam eşimizin kardeşleri akrabamız olmuştur,kardeşimiz olmuştur da şu elti neyin nesidir,tamamen tesadüfi uyduruk bir akrabalık niye insana bu denli zorundalık yaşatıyor arkadaş.
sokakta görsem insan yerine koyup ta bakmayacağım cahil,görgüsüz kıskanç,hazımsız tiplerle ben niye konuşayım ya!
bu muabbetlerin hepsi eşlerimizden kaynaklı!başlarda benim eşimde yok akrabasınız,yok samimi olmak zorundasınız,yok artık birbirinize soğuk davranmamalısınız diye habire beni itekledi zorlama bir ilişki olsun diyee elti bozuntularıyla,sonr a baktıki hiç gerek yokmuş şimdi tek laf etmez,hatta biriyle kendisi bile konuşmuyor,gördükü samimi olunca herşeyimize müdahale ediliyor,sürekli bir yarış içinde şimdi konuşmaya bile hiç gerek olmadığını düşünüyor,tanrım bir rahatladıkki anlatamam sizlere şimdi kafamız rahat mutlu mesut evimizde onlar yok gibi yaşıyoruz.Arada bir kandillerde doğumgünlerinde özel günlerde eşimi ararlar:))benle konuşmazlar bende aynını yapıyorum artık süpermiş:)))tavsiyee.
geçende bir arkadaşım benim eşim abimin karısını tanımaz bile hiç de gerek yok dedi,çok içerledim ne güzel ya bazı erkekler eşlerine böyle bir angarya yüklemiyorlar...işte sizin eşinizinde aklı başına gelecek ama iş işten geçiyor o zamnda...

Ben davacı olurdum aile falan demez o kadar zahmete tüp bebekle hamile kal sonra gel canıma kast et bir de konuşacaksın diyorlar Allahım ya çok sinirleniyorum böyle şeylerde çooookkk. Allah kimsenin başına vermesin. Hiç sağ duyulu olamıyorum. Bebek var ya can bu yaa. Ne kindarlıkmış. Allah sana sabır ve kolaylık versin. Sinirlerini yıpratma onlar yüzünden.

pardon ama senin karnına tekme atıyor ve kocan konusacaksınız boyle olmaz mı dıyo kusura bakmada ben yolarım oyle kocayı be..ayıptır ya pekı bebegın ne durumda nasıl hala ne yapacagım dıyorsun en basıtı o kadını gormezden geleceksın konusmayacaksın. Bende sozluyum ve eltim acayip kıskanıyor benı orta yerınden catlıyor ama muhatap olmuyorum cunku sevıye yok kadında sende muhatap olma bence...

ya bu yazıları okuyunca çok şaşırıyorumbiz eltimle kardeş gibiyiz.aynı binada benim üst katımda oturuyo
arada bir bizimde atışmalarımız oluyo tabi ama onlar da çok normal.7 yıldır birlikteyiz daha bi küslüğümüz fln olmadı
o bi yere gitse özlerim,aynı şekilde ben gitsem o da özler ne zmn gelceksin diye arar,çoğu zmn birlikte kahvaltı yaparız
kahve saatimiz vardır,birimize misafir gelse hazırlıkları birlikte yaparız.onun da benim de iki çocuğumuz var çocuklar
yüzünden de hiç kötü olmadık.eltimi çok seviyorum.Allah ondan razı olsun

Hiç anlamıyorum eltin yüzünden kocanla aranı bozma, kaynanan için kocanla aranı bozma, görümcen için kocanla aranı bozma diyenleri...

Zaten bu insanlar değilmi karı-kocanın arasının bozulmasına sebep olan..koca dediğinde tavrını koysun..vursun yumruğunu masaya o benim karımdır diyebilsin..savunabilsin.

saçını başını yolarım öyle eltininde kanınında kocanında..hele birde tüp bebek diyosun yolarım valla..

eltinin dengesizliği değersizliği terbiyesizliği adiliği ortada burda eltimden nefret ediyorum diye başlıklar açmaktansa bence sen o konuşmalısın diyen koca olacak müsvetteyi sorgula. onun durum daha vahim bence.çok sinirlendim arkadaşım kocanın tavrına kusura bakma

ağzınızın tadı kaçmasınmı.. allahım ya akşam öğünün eltindenmi geliyo senin...sana gaz vermiyeyimde senin bebeğin o ailenin parçası değilmi..ee kimse çıkıpta sen neden böyle bişey yaptın deyipte çakamadımı ağzına iki tane. ya sinirlendim yine...

Eltinin densizliği ortada ona şüphe yok..
Ama iş kocada bitmiyormuu
Savunmak yerine karısını küs klamsınlar herkes konuşcak diyoo..
Yok artık..
Benim eltim az yüz asıyo diye ben görüşmüyorum eşimde bişe demiyoo..
ne demek ya tekme atmak felann bak sinirlendim şimdii..

Böyleleride ailede çok tutulur nedense
İyi olan hep yerden yere vurulur..
Çok pis kötü olasım var..

2 yıl önce falan haberlerde gördüm..eltinin birinin çocuğu ölüyor eceliyle..kadında eltisinin kızını kıskanıyor önce öldürüyor sonra kızı kömür sobasında yakıyor....dehşet verici bir olay senin eltin buna cesaret etmişse ALLAH korusun daha beterini yapar....bence konuşma isteyen istediği kadar barış desin konuşma salla gitsin terbiyesiz kadın...

Allahım ne günlere kaldık ya yakında insanız diye gezmekten utanır hale gelicez

hamile kadına tekme atmak bu nedir yaa ? dünyanın sonu geliyo gerçekten

Yuh artık kusura bakma da kocadan bi garip yani.Ne demekmiş karnına tekme atacak sonra da olmaz böyle konuşun denecek.Yıkarım valla ortalığı.Seni yumuşak yüzlü buldular herhalde.Koy tavrını.Resmen cinayete teşebbüs var işin içinde

Katılıyorum,birde böylelerine ailede tutulduğundan değil korkulduğundan müsamaha gösteriliyor.Bende bir yenge var düşman başına ama aile büyükleri hep bulaşmayalım modunda oluyorlar.
Ama kocan nasıl çocuğunun canına kasteden insanla barış der onu bende anlamadım.Kadın istese bile uzak durman lazım en fazla merhaba merhaba:S

bence anlatılanlarda şaşılacak hiçbirşey yok..çünkü insanların yüzde sekseni bunları yada benzerlerini yaşıyor..ama senin anlattığın az rastlanan türden..bence asıl size şaşırmak lazım..

sen hamilesin eltin karnına tekmemi attı hemde oda hamile
ne die anlaşamadıgın insanın çeyizinde alışverişinde bulundunki
ayrıca kadın evindende kovmuş gitmemişsin tekmeyi yemişsin
günlerce hastanede yatmış bebeğini kaybetmelere kadar gelmişsin
eşinde böyle olmaz görüşeceksinmi diyor
eee eltinde olan bacak sende yokmu sende salla bitane eşine
ben evden kovulacam karnıma tekme yicem hamile halimde yinede gidip konuşacam ölemi
öldürmediğime dua etsinler
eşine tavrını belli et yoksa tüm sülaleden tekme tokat dayak yer yine sesini çıkaramazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…