benim anlamadığım bu kocişim paylaşımı yapanlar size ne yaptıEvet bu soruyu kendime çok soruyorum ama ele tutulur bir yanıt alamadım..
Şimdi arkadaşlar tepki alacağıma eminim ama içimi yiyen bu sıkıntımı paylaşmak istedim..
Nişanlıyım.. Yakında kısmetse düğünüm var.. Her şey çok güzel ,eşim tarafından herkesle elektriğim tuttu bir kişi hariç: eltim..
Kendisiyle şu ana kadar üç dört kez aile ortamında görüştük. Bu görüşmeler bir sorun yaşanmadan, birebir diyaloğa girmeden, genel muhabbetle bitti.. Yani eltimi sevmemem için dişe dokunur bir neden yok.. Ama gel görelim eltimin benim bulunduğum ortamda bulunması bile bana aşırı batıyor.
Şimdi bu duruma kendimce açıklamalar getirecek olursam kendisinin çok görgüsüz ve kıro olduğunu düşünüyorum. Hani böyle sosyal medyada kocişinin prensesi.. Mutluluğumuza nazar değmesin... Saadetimiz sonsuza kadar sürsün vs. paylaşımları yapan kadınlar olur ya kendisi onlardan.. Gözünüzde bir profil canlanmıştır umarım. Okumamış,mesleği olmayan, hayatta tek başarısı evlenmek ve 23 yaşında 2 çocuk sahibi olmak olan ve bunu belli eden bir kadın..
Giyinişi bile o kadar absürt ki benim nişanımda beni sollayacak abartının abartısı bir kıyafet giymişti.. Garibinize gidecek ama eşimin ailesinde böyle bir kadın bulunmasına ve onunla akrabalık yapmak zorunda olacağıma tahammül edemiyorum.. İşin kötüsü aynı mahallede oturucaz ve muhtemelen sık sık görüşücez..
Sosyal ortamlarda takipleşiyoruz.. Ama paylaşımlarına bile sabır gösteremiyorum ya.. İnstagramdan sürekli saçma sapan şeylerde canlı yayın yapması bebeğinin nerdeyse kakalı bezini koyucak olması her gece kocasıyla saçma sapan pozlar paylaşıp nazar değmesin gözü olanın gözü çıksın tarzında paylaşımlar yapması.. yok anlatırken bile darlanıyorumm..
Kendisinin benimle bir sorunu yok gibi görünüyor.. Arada hal hatır sormak için yazar ben hiç yazmamama rağmen.. Paylaşımlarımı beğenir yorum yazar kısaca sıcaklık oluşturmaya çalışıyor.. Ama bende böyle psikolojik bir durum oluşturdu kendisi.. ve bu kadının hayatımda olmasını istemiyorum.. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.. Şimdiden mesafe koysam eimin ailesinden tepki çeker miyim?
Konu sahibesi kadını aşağılamışsınız da siz Oxford mezunu falan mısınız???
Kadını tanımadan nasıl nefret edebildiniz ki kafam buraya basmadı pek?
Bence kadındaki bir şeye haset olmuşsunuz ya tipi sizden güzel ya da sizden zengin yoksa takmazdınız bu kadar
O kocişinin prensesitse siz de haset fesat elti modelisiniz. Al birini vur ötekine yani 2 kardeşin 2si de negzel evlilik yapmışlar müstakbel eşinize tebriklerimi iletin
Adi "elti" ya belki ondandir
Konularına baktım da kesinlikle sende sorun var. Herkese takmışsın. Yuh ama bence kendinize bir iyilik edin ve insanları o kadar takmayın, çıplak ayakla toprağa basın iyi gelir.
Hayatında olmasını istemiyorsan evlenme sonuçta sonradan aileye gelen sensin. Zaten bu fesatlığının sebebi de aileye sonradan dahil olmak, hatta daha gelin bile olmamış olmak. Dağdan gelip bağdakini kovmaya çalışmak böyle oluyor demek ki.
ne münasebet ben bu tip bir insan için sevdiğimden mi vazgeçicem..Kimseyi dışlamak kovmak gibi bir isteğimde yok sadece ben kendisini istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?