- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.623
- 898
Ben sende gariplik buldum. Okumamış insanların tek başarısı neden evlenmek olsun ki? Belki çok kitap okuyor kendini geliştirmiş bi kadın nerden belli? Yada neden siz bu kadar önyargılısınız insanlara karşı, tanıyın sonra sevmeyin amenna ama şuan tanımadan şans vermeden sevmiyorsunuz bu çok bencilce. Ve söyleyeyim o da sizi sevmeyecektir çünkü o elektriği verdiniz bi kere.
aynen bir de okumamış diye aşağılamak nedirŞaşkınlıkla okudum . Nasıl aşağılıyorsunuz kadını. Belki de o da sizi tanıdıkça dışınızın hoş , okumuş, bilgili fakat içinizin de mahalle karısından farkı olmadığını anlayacaktır.
heh aynen benim konumdaki çatlak kadın meselaYani okumuş tiplerin ne başarısı var ki okumamışları eziyorlar? Yurdum üniversite mezunu beyaz yaka işçisi de bütün gün elinde telefon, lise mezunu da, ilkokul mezunu da. Okumuş kesim atomu parçaladı da biz mi görmedik? Çok matah bir şeymiş gibi daha az eğitimli insanları aşağılamak gerçekten çok ezikçe.
heh aynen benim konumdaki çatlak kadın meselagayet okumuş ama insan mı?
cılkını çıkarıncaya kadarKız sen de fırsatını buldukça sayıp sövüyorsun
hayirdir kizcagiz senden güzel mi ? neden bu kadar atar?
şu an şu cümledeki eşek lafını bile kadına mal edip mutlu oluyorumHerkesin hayattaki doğruları bir olmak zorunda değil.Bu hayat bizimse amaç mutluluksa ve kişi aşık olduysa neden sevdiğiyle evlenmesin ki.Sadece okumanın bize bir katkısı olmaz,önemli olan bir şeylerin farkında olmak gelişebilmektir.Bunu da sadece okul sağlamaz.Ne demişler "okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır".
huu naptın bacımbenden yaklaşık 10 cm kısa olan ve 10 kilo fazlası olan bir kadının güzelliğini kıskanacağımı düşünmüyosunuz umarım..
benden yaklaşık 10 cm kısa olan ve 10 kilo fazlası olan bir kadının güzelliğini kıskanacağımı düşünmüyosunuz umarım..
benim anlamadığım bu kocişim paylaşımı yapanlar size ne yaptı
neden herkes bu kadar nefret ediyor ki ..istediği gibi paylaşsın görmek istemiyorsan bildirimlerini kapat kızın mis gibi:)
Ben de dayanamayıp baktım :) Konu sahibi görümceyi de kucumsuyor. Muhtemelen onu da aile soğuk buluyor. Elti ve gorumceyi haklı buldum valla. Ve evet elbise olmamış o ustunluge :)Konularına baktım da kesinlikle sende sorun var. Herkese takmışsın. Yuh ama bence kendinize bir iyilik edin ve insanları o kadar takmayın, çıplak ayakla toprağa basın iyi gelir.
Ekleme: ay ama elbisen gerçekten kötü kadın senden iyi giyinmişse ne olmuş, kusura bakma ama konularını okudukça ekleme yapıyorum :))))
sadece ben kendisini istemiyorum..
sana bisey diyim mi senin kalbin cirkin be ahso... boyun uzun olsa kac yazar...
hele de erkek tarafı denk gelirse hele de elti denk gelirse offEltiye de söz hakki doğdu. Eltiyi piste bekliyoruz
Edit ; soz kiyafetiniz vs ortada ciddi anlamda tanidiklarina denk gelebilirsin. Dunya ve Kk kucuk ! Sonra senin hakkinda ne derler?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?