eltimden tanımadan neden nefret ediyorum?

Yani okumuş tiplerin ne başarısı var ki okumamışları eziyorlar? Yurdum üniversite mezunu beyaz yaka işçisi de bütün gün elinde telefon, lise mezunu da, ilkokul mezunu da. Okumuş kesim atomu parçaladı da biz mi görmedik? Çok matah bir şeymiş gibi daha az eğitimli insanları aşağılamak gerçekten çok ezikçe.

aynen bir de okumamış diye aşağılamak nedir
okumuşları da görüyoruz valla insanlıktan nasibini almadıktan sonra isterse prof olsun

heh aynen benim konumdaki çatlak kadın mesela gayet okumuş ama insan mı?

Herkesin hayattaki doğruları bir olmak zorunda değil.Bu hayat bizimse amaç mutluluksa ve kişi aşık olduysa neden sevdiğiyle evlenmesin ki.Sadece okumanın bize bir katkısı olmaz,önemli olan bir şeylerin farkında olmak gelişebilmektir.Bunu da sadece okul sağlamaz.Ne demişler "okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır".

şu an şu cümledeki eşek lafını bile kadına mal edip mutlu oluyorum MissCherryBlossom

benden yaklaşık 10 cm kısa olan ve 10 kilo fazlası olan bir kadının güzelliğini kıskanacağımı düşünmüyosunuz umarım..
huu naptın bacım
10 kilo fazla 10 cm kısa
hem okumamış hem kociş diye dönüyor
ölsün bence yaşamasın tövbe estağfurullah iyi misiniz siz acaba????

benim anlamadığım bu kocişim paylaşımı yapanlar size ne yaptı
neden herkes bu kadar nefret ediyor ki ..istediği gibi paylaşsın görmek istemiyorsan bildirimlerini kapat kızın mis gibi:)

bak az önce bile kocasıyla birbirine iltifatlar döşedikleri aşk sözleri ettikleri watsapp konuşmalarını paylaşmış instada..:) valla dediğinizi yapıcam artık

Ben de dayanamayıp baktım :) Konu sahibi görümceyi de kucumsuyor. Muhtemelen onu da aile soğuk buluyor. Elti ve gorumceyi haklı buldum valla. Ve evet elbise olmamış o ustunluge :)

Kadın sana bi kötülük yapmamış laf söz herhangi bir davranış Yok . Arada halini hatrını da soruyormuş felan.niye bu kadar kıskançlık fesatlık ? Ne gerek var . Herkes okumak zorunda degil bu memleketin tarımcıya da hayvancılıkla uğrasana da inşaat ustasına da ev hanımına da ihtiyacı var. Kendi özel hayatı ne paylaştığı nasıl davrandığı seni ilgilendirmez. Bence sen nişanlınla bu kadın kadar mutlu değilsin be mutlu edilmiyorsun bu sana baya bir dert olmuş olmalı da bence. Kıza üzüldüm senin gibi bir eltisi olacak ve ömür boyu ay düşman basına ...

sana bisey diyim mi senin kalbin cirkin be ahso... boyun uzun olsa kac yazar...

siz bana çirkin imasında bulunurken kötü kalpli olmuyosunuz da ben laf sokma çabanızı alt edince mi kötü kalpli oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…