eltimden tanımadan neden nefret ediyorum?

benden yaklaşık 10 cm kısa olan ve 10 kilo fazlası olan bir kadının güzelliğini kıskanacağımı düşünmüyosunuz umarım..
2 çocuk doğur ondan sonra kadının kilosuna laf söyle. Hem niye kıskansın hergün çocuğunun fotosunu paylaşan , okumamış , cahil , 10 kilo fazlası olan kadını .lütfenn mantıklı yorumlar yapalım arkadaşlar. Karşınızda OKUMUŞ kadın var !!!!

benden yaklaşık 10 cm kısa olan ve 10 kilo fazlası olan bir kadının güzelliğini kıskanacağımı düşünmüyosunuz umarım..

Bu cumle ne kadar guzel egitim ve ogretim aldiginin gostergesi zaten !
Fizigin guzel olabilir bebek ! Ama ......bi sivilce yeter bilirsin.

O kadın iki tane çocuk doğurmuş gene senden 10 kilo fazlaysa süper yani. Bi tane de sen doğur da ondan sonra bak aynaya. Ayrıca güzellik boyla kiloyla olmuyor canım benim önce insanın kalbi güzel olsun sonra yüzü belli ki ikisi de senden güzel ki çatlıyorsun böyle !!

Bunca insanın anlatmaya çalıştığı şey; bunu yaparken size nasıl bi zarar veriyor. Rezillikse kendini ilgilendirir size batan huzursuz eden ne yani?
bak az önce bile kocasıyla birbirine iltifatlar döşedikleri aşk sözleri ettikleri watsapp konuşmalarını paylaşmış instada..:) valla dediğinizi yapıcam artık

İnsanların ne dertleri var ya hu gerçekten şaştım kaldım. Kadının size zararı yoksa kendi yaşamı hakkında tek laf edemezsiniz bu kadar basit. Davranışlarından rahatsız olmak değil sizinki resmen takıntı yapmışsınız kadını ve nedendir bilmem ezik olarak görüyorsunuz. Benden 10 cm kısa ve 10 kilo fazlası var demişsiniz ama önceki konunuzda attığınız fotoğraflara bir göz attım da otururken resmen göbeğiniz ikiye katlanmış insanlara kusur bulmaya çalışırken keşke biraz aynaya baksak ne güzel olur...

Nefret degildir o, kiskancliktir.

Yoo dusunuyorum. Kiskanclik oyle bir duygu ki mantik sinirlari icerisinde degerlendirmemek lazim. Siz de pek mantikli gorunmuyorsunuz buradan.

size ne ondan kıskanıyor musunuz allah allah konuşmayın evlenince gorusmeyin herkes tek beyin mi aynı mi düşünüyor okuduğum kadarıyla kız size iyide siz sorunlusunuz yapmayın okumamışsa okumamış kocası beğenmiş iki çocuk yapmış kişiliği o galiba tuhaffff biraz sert oldu ama düşüncem bu

bak az önce bile kocasıyla birbirine iltifatlar döşedikleri aşk sözleri ettikleri watsapp konuşmalarını paylaşmış instada..:) valla dediğinizi yapıcam artık
Senin nişanlın sna döşemiyor galiba Adam da haklı abi bir insana sırf üniversite okudu diye iltifat da döşenmez ki başka iltifat edilecek tarafı yoksa . Belli ki tüm derdin bu eşiyle mutlu olması . Tatlım memleket mezunla dolu.

Bana göre konu sahibinin kendiyle ilgili sıkıntıları var . Sizinle alakadar olmayan , size en ufak bi zararı dokunmayan, kendi hayatını yaşayan biri sizin niye bu kadar canınızı sıkıyor. Allah müstakbel eşinize yardım etsin . Hayat geçmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…