- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
2 çocuk doğur ondan sonra kadının kilosuna laf söyle. Hem niye kıskansın hergün çocuğunun fotosunu paylaşan , okumamış , cahil , 10 kilo fazlası olan kadını .lütfenn mantıklı yorumlar yapalım arkadaşlar. Karşınızda OKUMUŞ kadın var !!!!benden yaklaşık 10 cm kısa olan ve 10 kilo fazlası olan bir kadının güzelliğini kıskanacağımı düşünmüyosunuz umarım..
benden yaklaşık 10 cm kısa olan ve 10 kilo fazlası olan bir kadının güzelliğini kıskanacağımı düşünmüyosunuz umarım..
siz bana çirkin imasında bulunurken kötü kalpli olmuyosunuz da ben laf sokma çabanızı alt edince mi kötü kalpli oldum
O kadın iki tane çocuk doğurmuş gene senden 10 kilo fazlaysa süper yani. Bi tane de sen doğur da ondan sonra bak aynaya. Ayrıca güzellik boyla kiloyla olmuyor canım benim önce insanın kalbi güzel olsun sonra yüzü belli ki ikisi de senden güzel ki çatlıyorsun böyle !!benden yaklaşık 10 cm kısa olan ve 10 kilo fazlası olan bir kadının güzelliğini kıskanacağımı düşünmüyosunuz umarım..
bak az önce bile kocasıyla birbirine iltifatlar döşedikleri aşk sözleri ettikleri watsapp konuşmalarını paylaşmış instada..:) valla dediğinizi yapıcam artık
Boşasın tabi, okumuş geline can fedaböyle bi lüksünüz yok. Siz istemiyonuz diye abisi karisinimi bosasin?
Bu siniriniz belki de söz elbisenizden kaynaklıdır şimdi baktım da. Neyse yorum yapmicam
o degil de artik evlenirken okumus eltide kriterler arasinami giricekBoşasın tabi, okumuş geline can feda
benden yaklaşık 10 cm kısa olan ve 10 kilo fazlası olan bir kadının güzelliğini kıskanacağımı düşünmüyosunuz umarım..
Senin nişanlın sna döşemiyor galiba Adam da haklı abi bir insana sırf üniversite okudu diye iltifat da döşenmez ki başka iltifat edilecek tarafı yoksa . Belli ki tüm derdin bu eşiyle mutlu olması . Tatlım memleket mezunla dolu.bak az önce bile kocasıyla birbirine iltifatlar döşedikleri aşk sözleri ettikleri watsapp konuşmalarını paylaşmış instada..:) valla dediğinizi yapıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?