• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltime ayıp oldu mu ki!

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.808
798
Kızlar kafama taktığım birşeyi sormak istiyorum.
Akşam eltimler,k.validem,biz bir misafirliğe gittik çıkışta eltime kahvaltıya bize gelin dedim,(iki günlüğüne kalıp gidecektik k.validemde) o da çocuğu hastaneye götürücez bir saat de sürebilir on dakikada dedi.bende çaya gelin o zaman biz gidicez görüşelim mutlaka dedim öyle ayrıldık. yolda da k.valideme söyledim kahvaltıya eltimleri çağırdım işin var mıydı diye.yok dedim.neyse sabah oldu telefon çaldı uyandım ama ayılamadm açamadım.sonra k.validemin telefon çaldı eltimler aramış biz gelicez diye k.validemde şaşırdı,onlar uyuyor haberim yok gibisinden(kulakta problemi var akşam algilayamadi sanırım) gelmeyelim o zaman demişler.ben aradm sonra eltimi baya geç açtı,yoldalarmış.uyuyakalmışm telefonu geç algıladım diye davet ettm yarım saatte hazırlarım kahvaltıyı dedim istemedi çocuk acıktı gelmeyelim dedi kapattık.ayıp etmiş gibi hissettim

Azicik ucundan ayip olmuş ama oyle büyük sorun olmaz sizi seviyorsa eger anlayisli olacaktit

ama kahvaltıya gelmicez dememiş ki zaten çocuğu doktora götürücez ona göre demiş anladığım kadarıyla. sabahtan sizin arayıp doktor nasıldı geliyomusunuz filan diye aramanız gerekirdi. ama o aramış onu bile açmamışsınız.. biraz ayıp telefonda söylersin ne kadar üzüldüğünü filan artık telafi edersiniz bi şekilde

ayıp olması eltinle arandaki diyaloğa bağlı......eltimi iyi tanıyorsam böyle bi durumda ona kırılmak aklımdan geçmez olabilir yani insanlık hali.....bi de aramışsınız üstelik.....takmayın kafaya:KK14:

Olmus canim olmuş eltinle arandaki muhabbetle alakasi yok sahsen bende cagirsam misafir erkenden kalkar arardim geliyormsnz istegnz varmi kahvaltida diye

Evet ayıp olmuş ama telafi edebilirsiniz bence. Hemen eltinizi arayıp güzelce durumu tekrar anlatıp ne kadar üzüldüğünüzü söyleyin. Eminim anlayacaktır sizi

ben ayıplık bırsey goremedım, bende mi sorun acaba ? kahvaltı sozu verılmemıs ki, saat verılıp te o saatte uyunuyor olsa neyse de, caya davet olmus saat verılmemıs, kayınvalıdesının evı o da o evın gelını o gelene kadar konu sahıbı cay suyunu koyardı, kahvaltıya gelecek ınsanın dr.dan ısımız bıtıyor sen hazırla elti biz gelıyoruz kahvaltıya demesı daha uygun degıl mı? ıkısı de evın gelını ıkısı de mısafır. valla ben garıp bırsey goremedım.

Hem davet edip hem sabah aradıklarında uykuyu bölmeyip açmamak ayıp olmuş ama eltinizle aranız iyiyse konuşup halledebilirsiniz

ben ayıplık bırsey goremedım, bende mi sorun acaba ? kahvaltı sozu verılmemıs ki, saat verılıp te o saatte uyunuyor olsa neyse de, caya davet olmus saat verılmemıs, kayınvalıdesının evı o da o evın gelını o gelene kadar konu sahıbı cay suyunu koyardı, kahvaltıya gelecek ınsanın dr.dan ısımız bıtıyor sen hazırla elti biz gelıyoruz kahvaltıya demesı daha uygun degıl mı? ıkısı de evın gelını ıkısı de mısafır. valla ben garıp bırsey goremedım.
.

Aramışlar zaten ama konu sahibesi ayılıp telefona çıkamamış. Ayıp olan kısım burası bence. Ama telafi edilebilir kesinlikle

.

Aramışlar zaten ama konu sahibesi ayılıp telefona çıkamamış. Ayıp olan kısım burası bence. Ama telafi edilebilir kesinlikle

ne bıleyım, bana yapılsa takılmazdım boyle seye ondan ayıp mı? dıye sorulunca garıp geldı herhalde. almıstır bıle gonlunu coktan :))

Back
X