• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltime ayıp oldu mu ki!

sanırım en iyisi konuyu eltinize telefon ederek konuşmanız ve kendisi eğer kırıldı ise onu kırmaktan ne kadar üzüldüğünüzü belirtmenizdir.

eh biraz ayıp olmuş..
Kv. daha büyük bi ayıp etmiş.
Arayıp çok üzüldüğünüzü söyleyin akşama yemeğe davet edin telafi etmiş olursunuz.

bence ayıp olmuş çağırdıysan madem erken kalkıp yoklayacaktın...

Ee k.v.deseydi .gelin ne demek.haberim yok dedikten sonra gelinn ne olacakkk..aaaaa.takilmaaaaa.

Kızlar kafama taktığım birşeyi sormak istiyorum.
Akşam eltimler,k.validem,biz bir misafirliğe gittik çıkışta eltime kahvaltıya bize gelin dedim,(iki günlüğüne kalıp gidecektik k.validemde) o da çocuğu hastaneye götürücez bir saat de sürebilir on dakikada dedi.bende çaya gelin o zaman biz gidicez görüşelim mutlaka dedim öyle ayrıldık. yolda da k.valideme söyledim kahvaltıya eltimleri çağırdım işin var mıydı diye.yok dedim.neyse sabah oldu telefon çaldı uyandım ama ayılamadm açamadım.sonra k.validemin telefon çaldı eltimler aramış biz gelicez diye k.validemde şaşırdı,onlar uyuyor haberim yok gibisinden(kulakta problemi var akşam algilayamadi sanırım) gelmeyelim o zaman demişler.ben aradm sonra eltimi baya geç açtı,yoldalarmış.uyuyakalmışm telefonu geç algıladım diye davet ettm yarım saatte hazırlarım kahvaltıyı dedim istemedi çocuk acıktı gelmeyelim dedi kapattık.ayıp etmiş gibi hissettim
kvalidenin durumunu biliyorsa bence sendeki samimiyeti anlamıştır.
senin niyetin temiz olduktan sonra gerisini çok önemseme.
ama istersen arayıp bir kez daha anlatabilirsin...ya da hala oradalarsa bir pasta alıp gidebilirsin.

ben ayıplık bırsey goremedım, bende mi sorun acaba ? kahvaltı sozu verılmemıs ki, saat verılıp te o saatte uyunuyor olsa neyse de, caya davet olmus saat verılmemıs, kayınvalıdesının evı o da o evın gelını o gelene kadar konu sahıbı cay suyunu koyardı, kahvaltıya gelecek ınsanın dr.dan ısımız bıtıyor sen hazırla elti biz gelıyoruz kahvaltıya demesı daha uygun degıl mı? ıkısı de evın gelını ıkısı de mısafır. valla ben garıp bırsey goremedım.

E zaten elti muhtemelen öyle demek için aramış ama konu sahibi açmamış. Elti de kayınvalideyi aramış bu sefer, o da haberim yok demiş.

Yorumunuzu şimdi gördüm kusura bakmayın, evet düzelir tahminen, çok ayıp bir durum yok ama insan şaşırabilir de davet ettiler ama açmıyorlar bile telefonu diye.

ayıp olmuş bencede.bize sabah kahvaltıya misafir gelicek olsa hemen erkenden kalkar hazırlarım herşeyi.hazırlamadan önce ararım doktorda ne yaptınız die.ama konuşup açıklarsınız durumu.insanlık hali

Bence kv ayıp etmiş, anlamamış olabilir ama , kadın arayıp anne @poniponna bizi kahvaltıya çağırdı, işimiz bitti dediyse kv benim haberim yok demiş, niye buyrun gelin demiyor da onlar uyuyor diyor. Uyuyorlarsa kalkarlar canım ne olacak :KK69:

Asıl Ayıp kaynana 'nın. GELİN hadi ben Çayı Koyuyorum Ailecek Kahvaltı yapalım Dememesi... Kayın valide'nin Evine birini çağırırken Fikrinide al.. Gelinine böyle davranan başkasına nasıl davranır merak ediyorum..! Uyaya kalmanda Sorumsuzluk olarak hissettim

Back
X