eltime gıcık oldum

haber grubu gibi şu hasta şu bebek doğdu gibi

Grupta olmayınca , ailenin geri kalanlarının haberi olmuyor mu ?

Grupta yer alan ve görmediğiniz haberlere karşı siz de mesafeli durabilirsiniz.

Topluluk içinde söylenince , doğal olarak "dışlanıyor muyum , sebep ne " diye düşündünüz sanırım.

Derdiniz de grupta yer almak değil , yapılan hareket.

Bulunduğunuz ortamda yüz yüzeyken konusu açıldıysa "bu bir haber grubu ise , içinde yer almamak değil ancak sergilenen tutumu ayıpladığınızı" söyleyebilirdiniz. O an söyleyemediyseniz , bundan sonra söyleyebilirsiniz.

Boşver eltin seni patlatmaya çalışmış ama karşılıksız kalınca kendi patlamış böyle devam. Keyif kaçırmak için hep grupta konuştuklarını anlatacak sana haaa öyle mi de gül geç.

Bu grup işleri baş ağrısından başka bir şey değil. Çoğunda orada birbirinin yüzüne gülenler özelde arkasından verip veriştiriyor, aile grubu, arkadaş grubu çoğunda böyle maalesef.
O yüzden beni bir yere ekleseler bile ben kendim çıkıyorum hemen grup konuşmalarına ayıracak vaktim olmuyor takip edemiyorum kusura bakmayın diye... En samimi olduğum insanlarla bile grubum yok çünkü mimiklerinizin ses tonunuzun görülüp işitilmediği ortamlarda yanlış anlama da çok oluyor ve iyiyken kötü oluyor insanlar bir de saçma sapan.
Naçizane tavsiyem hiç takılmayın bile, art niyetli olmayabilir belki sadece meraktan sordu, belki art niyetli ama günün sonunda bu onun kalbiyle alakalı siz gülüp geçin derim, gruplardan ne kadar uzak olursanız kafanız o kadar rahat oluyor.

Grupta olmayınca , ailenin geri kalanlarının haberi olmuyor mu ?

Grupta yer alan ve görmediğiniz haberlere karşı siz de mesafeli durabilirsiniz.

Topluluk içinde söylenince , doğal olarak "dışlanıyor muyum , sebep ne " diye düşündünüz sanırım.

Derdiniz de grupta yer almak değil , yapılan hareket.

Bulunduğunuz ortamda yüz yüzeyken konusu açıldıysa "bu bir haber grubu ise , içinde yer almamak değil ancak sergilenen tutumu ayıpladığınızı" söyleyebilirdiniz. O an söyleyemediyseniz , bundan sonra söyleyebilirsiniz.
aynen öyle beni çok güzel anlamışsınız teşekkür ederim

Ay napıcaksınız o grupta olup da? Bana ne kim hasta kimin bebeği doğdu.

Ama çok istiyorsanız o an "x, bu soylenen gruba beni de eklesenize :)" neden demediniz? Neden böyle basit şeyleri o an soylemeyip de sonra düşünüp düşünüp kuruluyorsunuz?

Tut ki elti sizi gıcık etmeye çalıştı o an gülerek beni de ekleyin deseniz hic umursamadığınızı anlardı.

Bence gruba alınmamış birine aaa onu aldılar seni almadılar demek iyi niyetli değil. Tamamen ortalığı karıştırmak amaçlı söylenmiş. Gruba gerek yok biz hep özelden konuşuyoruz demek lazım öyle eltiye, kafasında kursun dursun bi daha. 😀😀😀

Her grup bi gun dagilmaya mahkumdur😊hic sevmem gruplari,birileri sacma muhabbetlere girer bende acip bakar kapatiriim.sonra vay efendim neden okudugun halde bisey yazmiyosun gibisinden seyler soylerler.o yuzden sevmiyorum gruplari.tabi mecburi oldugum gruplar var.

kızlar eşim tarafının aile grubu var kadınlar arasında cümbür cemaat orda.aileye yeni gelen 2 kişi var biri de benim diğer gelinin eltisi grubu kurana eltimi de alır mısın demiş alındı gruba . dün piknikteydik grupta olan bi şeyi konuştular sonra eltim onu aldılar seni almadılar niye acaba gibisinden dedi.ben de kasten yapıldığını düşünmüyorum dedim sonra ordaki gelinlerden biri de diğer gelini de eltisi söyledi de aldılar falan dedi ortamı yumuşattı. biliyorum çok büyük bi konu değil ama can sıktı yani.gruba meraklı değilim ama eltimin hareketinde bi mana aramalı mıyım sizce?ona nasıl davranayım
Eltinize o an herkesin eltisi düşünmüş de aldırmış, sen beni niye aldırmadın asıl deseydiniz. Onun haricinde uzak durun öyle gruplardan aman aman.

kızlar eşim tarafının aile grubu var kadınlar arasında cümbür cemaat orda.aileye yeni gelen 2 kişi var biri de benim diğer gelinin eltisi grubu kurana eltimi de alır mısın demiş alındı gruba . dün piknikteydik grupta olan bi şeyi konuştular sonra eltim onu aldılar seni almadılar niye acaba gibisinden dedi.ben de kasten yapıldığını düşünmüyorum dedim sonra ordaki gelinlerden biri de diğer gelini de eltisi söyledi de aldılar falan dedi ortamı yumuşattı. biliyorum çok büyük bi konu değil ama can sıktı yani.gruba meraklı değilim ama eltimin hareketinde bi mana aramalı mıyım sizce?ona nasıl davranayım
Önemli olan sizi gruba almamışlar ve bence çok güzel bir hareket yapmışlar.
Bu kadar kalabalık gelinlerin olduğu bir gruba beni alsalar kırılırim.

Kalabalik akrabali, eltili kadinlar grubunda sorun çikmamasi imkansiz zaten.😂 Bir de boyle her kelimeye takilirsaniz ohoo...
Merakli degilim demişsiniz de merakli olmayan asla girmezdi oyle gruba. 😬
Bu arada kim kimin eltisi bir sey de anlamadim ama nryse
Al bendende o kadar😐😂

Bence kafanıza hiç takmayın gerek yok ben zaten ortada can sıkacak bir durum da göremedim...

Ay vallahi şu whatsap gruplari akrabalar qrasinda hic iyi bir sey degil. Bazen normalde normal hayatta duzgun davranan biri o gruplarda kendini bi ispat veya baskasini bi yerme cabasina girerek ustunluk gosterme ortami olarak kullaniyor oralari.Veya bur cumle mimik ses tonu vs olmadan cok fqrkli manalara vesile oluyo alakasizca.Fitne ortamlari valla benden soylemesi

Back
X