Eltime karşı nasıl davranmam gerekecek?

eltime karşı nasıl davranmalıyım diye konu açmışsın ve mesajların çoğunluğunda eltinle görüşmeyi sürdürmek için artık bir çaba sarf etmemen gerektiği ve eltinin seni hayatında istemediği seni sevmediği gibi yorumlar yapılmış siz elinizden geleni yapmışsınız ama eltiniz bunları anlamıyor denmiş ama siz bu mesajlara rağmen ama ben onu düşünüyorum zor bir ameliyat geçirecek diyorsunuz eltiniz sizin onu düşünmesini istemiyor o bilmiyormu zor bir ameliyat geçireceğini sizi yanında istemiyor iki tane çay bardağını mutfağa götürmenizi istemeyip komşularından yardım isteyen kadın eminimki ameliyat olacağındada sizden birşey beklemiyordur ve yanında olacak insanlar vardır bence yapılan yorumları dikkate almayacaksanız illaki eltiniz sizi istemesede onun yanında olmak istiyorsanız eltinizi sıkmaya bunaltmaya devam edin ve boş yere insanlardan yorum yazmasını istemeyin

ahahhaha emin olun sizde eşinizin ailesini kurtarmaya mecbur değilsiniz sırf aynı soy adı taşıyorsunuz diye:60::60:
Siz kaşınıyorsunuz asıl:60:

tek suçum bu mu yani? mecburm ve ya değilim bu beni ilgilendir. peki sanane arkadaşım konuyla ilgili yorumunu yap ve geç senden kişiliğime yönelik saldırıda bulunmanı nasıl normal karşılarım ve ya sen nasıl yparsın bunu.
ben evet git son kez ya da asla gitme gibi bir yorum bekledim konuyu açarken fikir almak istedim sen geçmiş ucuz laflar kullanarak saldırıda bulunuyorsun aklınca

insandan insana degisiyor iste
aile akraba olma gorevi olarak goruyor
ve burda insan icini dokuyor bosaltiyor ya
onun rahatligida var
ben olsam etlimi sevmesem cocuklarin sagda solda
kalmasini istemem bende kalsin derim :) eltim icin degil
cocuklar icin yada esimle abisinin arasindaki bag icin
(zor yaparim bu kadarini gerci)
haa baska alternatifi varsa hicte sesimi cikartmam
konu sahibi iyiligini gosterme firsati bulmusken degerlendiriyor
ve sanirim en cok esine yariyor bu durum :)
esi seviniyor
aile bireyleri ise "aralari yok ama fbyildiz geldi gitti sagolsun"
gibi yorumlarda alacak
hani biraz politik davraniyor :)
konu sahibi kusura bakma kendimce yorumluyorum
e sende melek degilsin
iyiliginin karsiligini bekleme
o zaman iyilik olmaz
sevmedigin insana dahi iyilik yapsanda bu boyle
gitmissin zor gununde pasta corek goturmussun
ertesi gun yuzune bakmamis
birak bakmasin
sen icinden geleni yaptin
yada en azindan esinin takdirini kazandin
gerisini bosver

Bir kadın;
Demişsiniz ki; bende çocuklarına bakmak isterdim..
Annelerine hakaret edecek bir yapınız yok sanırım.
Böyle bir durumda tabiki seve seve bakılabilir karşı tarafın izniyle.

ay vallahi kendimi pesimist kinci sanirdim
ama yorumlara bakinca bende cok safim herhalde :)

ben hala takdir ediyorum konu sahibesinin attigi adimlari
ama gozden kacmayacak kadar bariz bir sey var
kadin istemiyor! nefret ediyor
tavir almis
sartlandirmis sana iyi davranmamak
seninle konusmamak icin
bu yuzden sen insanligini yap ve geriye cekil

bu arada arkadaslar konu sahibesi 22 elti 36 yasinda
sorun olarak gorunmek istemiyor ailede ve
kendince gorevlerini yapiyor esi ve ailesi icin
5-6 sene gecsin hele umrunda bile olmaz artik :)

Bence her şeyi zamana bırak.Fazla değer de verme.Benim de iki tane eltim var ama kardeş gibiyiz.Kırmamak için elimden geleni yaparım.

Bir kadın;
Demişsiniz ki; bende çocuklarına bakmak isterdim..
Annelerine hakaret edecek bir yapınız yok sanırım.
Böyle bir durumda tabiki seve seve bakılabilir karşı tarafın izniyle.

eltim için yaptığım hakeret neden bukadar zoruna gitti anlamadım... anasının sütü gibi haketti o kelimeleri... kullandığım kelimeler: fesat, kin dolu bir insan vs.. bir de tabiri olarak eşekle eşek olunmaz dedim ki temsilde hata olmaz... çirkin hakaretler etmedim ben... yapı olarak çok kin güden bir insan olduğundan bahsettim. bu insanın tek konuşmadığı kişi de ben dğeilim üstelik geçmiş yazılarımda da yazdım tek ben olsam ben kötüyüm kabul derim...

ay vallahi kendimi pesimist kinci sanirdim
ama yorumlara bakinca bende cok safim herhalde :)

ben hala takdir ediyorum konu sahibesinin attigi adimlari
ama gozden kacmayacak kadar bariz bir sey var
kadin istemiyor! nefret ediyor
tavir almis
sartlandirmis sana iyi davranmamak
seninle konusmamak icin
bu yuzden sen insanligini yap ve geriye cekil

bu arada arkadaslar konu sahibesi 22 elti 36 yasinda
sorun olarak gorunmek istemiyor ailede ve
kendince gorevlerini yapiyor esi ve ailesi icin
5-6 sene gecsin hele umrunda bile olmaz artik :)

o insan kendi teyzesinin kzıyla yıllardır konuşmuyor yani görümcemle çocuğu da halasını tanımıyor ve o bundan gurur duyuyor ona bakarsanız. ben de zaten onu hayatımdan çıkardım asla bir araya gelmiyoruz ki bundan emin olun en çok ben memnunum özelime kadar herşeyimi kurcalamak isterdi çok şükür rahat nefes alan ben oldum asıl... ama işte dediğim gibi hepten kesemiyorsun ben bana düşeni yaptım geçmiş olsuna gittim arada eşimi ve abisini bırakmak istemedim büyüklük bende kalsın haketmese de dedim. konuyu açarken de dediğim gibi sadece fikir almak istedim ameliyat günü hastaneye gidicem gitmeden öncede çocuklar için knuşsam mı ya da konuşmasam mı diye bunda ne vardı ben anlayamıyorum... ve bazılarından aldığım fikirle bunu teklif etmeyeceğimi ya da edersem sadece kaynıma edeceğimi de kendime çıkarmış oldum... ama konu nerelere geldi yaa

Toplum olarak ne kadar tahammülsüz ve yargılayıcıyız.

Bir sorunu çözmek yerine tartışmak daha mı kolay.

Ya da fikirerimizi insanlara kabullendirmenin daha uygun bir yolu yok mu?

Sevdiklerimize de bu denli net ve sert mi iletiyoruz düşüncelerimizi,yoksa sanal da daha mı kolay geliyor.........:20:

Back
X