Eltime nasıl davranmalıyım?

Arayıp ulaşamadıysa başınız kalabalık diye tekrar aramak istememiştir, oraya gittiğinizde yüz yüze konuşmayı planlıyor muhtemelen. Ben de genelde öyle yapıyorum, taziye durumlarında ilk aramamda ulaşamadıysam yüz yüze konuşmayı tercih ediyorum.

Ama sizin düşünceniz rahatsız etti beni;
“oraya gitmesem, insanlar sorunca aramadığını anlatsam da herkes ona cephe alsa” falan... ne kadar kurulmuşsunuz, eltinizle mesafe kurmak istiyorsunuz ve bahane arıyorsunuz sanki.

Eee aramis ulasamamis.
Sonra da..yuzyuze soylerim..demis olabilir kendi kendine.

Bunda kirilacak ne var anlamadim ben

.

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ben aradığını görünce geri dönüş yaptım ve ben de ona ulaşamadım sonrada aramadım ben mi defalarca arayıp kendine başsağlığı diletseydim anlamadım.ben olsam ulaşamadıktan sonra bide en azından ertesi gün ararım yada evşne gider başsağlığı dilerim benim evime gelebilirdi gelmedi eee yüzyüze gelmeyi bekliyo diyosunuz da nerde yüzyüze gelcez??tesadüfen bi yerde karşılaşırızda ay a başsağlığı dilerim diye m bekliyo ben napayım böle taziyeyi?

Belki gördüğünde baş sağlığı dileyecek? Ben telefonda konuşamam mesela böyle şeyleri.. Abartmışsınız.

Allah'ım ne eltiymis. Elti yani altı üstü. Boşverin. Neden böyle şeyleri bu kadar kafanıza takiyorsunuz. Kayıp vermişsiniz aciniz vardır. Bunlara neden kafa yoruyorsunuz ki? Bu kusulecek bir şey değil konusu geçince laf çarparsız o kadar. Bana şu şunu yapmadı bu bunu etmedi diyerek kendinizi yipratmayiniz. İnsanın yeri geliyor anne babasının faydası dokunmuyor.

Bide diyorum hiç gitmiyim ben gitmediğim zaman herkes nedenini sorunca ben söylerim herkes eminim onda hata bulur çünkü eşimin ailesi böle şeylere çok dikkat eder ama yine insanlık bende kalsın büyütmeyim diyorum ama bilmiyorum

Herkes eltinizde hata buldum diyelim onu herkesim icinde rezil etmek size nasıl bir kazanc sağlayacak? ?

Daha yazının başında"elti denen kişi "diyerek yaptığıniz vurgu dikkatimi cekti.Bence siz eltinize takilmak icin bahane arıyorsunuz

Geri döndüm bende ona ama ulaşamadım bende.ve üst üste de geri dönmeye çalışmadım beklenti içine girdim çünkü yani bakıyorum çokkk uzak akraba arkadaş herkes başsağlığı diliyor bana ama yakın olan eltim piyasada yok bu yüzden

Amca ne alaka yahu. Ben de eltimi aramam annesi babası ölmemiş sonuçta. Çok şey bekliyorsunuz

Abartıyorsunuz. Kadın aramiş daha kaç kere arasın. Şimdi arayan çok olur diye aramıyordur. Çok mu önemli yani dertsiz basina dert açmak bu oluyor galiba.

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ben aradığını görünce geri dönüş yaptım ve ben de ona ulaşamadım sonrada aramadım ben mi defalarca arayıp kendine başsağlığı diletseydim anlamadım.ben olsam ulaşamadıktan sonra bide en azından ertesi gün ararım yada evşne gider başsağlığı dilerim benim evime gelebilirdi gelmedi eee yüzyüze gelmeyi bekliyo diyosunuz da nerde yüzyüze gelcez??tesadüfen bi yerde karşılaşırızda ay a başsağlığı dilerim diye m bekliyo ben napayım böle taziyeyi?
Ben olsam öyle yaparım demişsiniz ama eltiniz sizin gb düşünmüyor demekki. Ayrıca nerde yüz yüze geleceğiz demişsiniz, konunuzun açılış sebebi yakın zamanda yüz yüze gelecek olmanız değil mi zaten? Belki kadın da nasılsa buraya gelecekler o zaman konuşurum diye düşünmüştür ama siz illa ben eltiyi rezil edeceğim diyorsanız onu açıkça söyleyin de biz de şöyle olmuştur böyle olmuştur diye yazmayalım boşa.

İyi de gördüğünüzde söyleyin insan bir başsağlığı diler diye. Sonra da soğuk olun.

İyi de zaten bir kere aramış ulaşamamış belki başın kalabalık diye habire arayıp rahatsız etmek istemedi hemen niye kötüye yoruyorsun. Aranızda önceden kalan sorun yoksa bence git..

Bide diyorum hiç gitmiyim ben gitmediğim zaman herkes nedenini sorunca ben söylerim herkes eminim onda hata bulur çünkü eşimin ailesi böle şeylere çok dikkat eder ama yine insanlık bende kalsın büyütmeyim diyorum ama bilmiyorum
Aramış ya. Bende olsam bir kere ararım cevap vermediyse aramam ve gördüğüm yerde dileğimi iletirim.
Resmen plan yapıyorsunz. Gitmiyeyim, millet sosun bende muhtemelen abartarak anlatayım eltiyi millete rezil edeyim modundasınız. Resmen kincilik güdüyor ve intikam almaya çalışıyorsunuz.

Bence eltin senle arasına soğukluk koysun. Yazık kadına. Isı gücü yok gibi bi de senle ugrascak. Yazık kadına. Neymiş efendim amcası ölmüş de basın sağolsun dememiş. Herkes zaten sizin sorunlarınızla uğraşmak sizle ilgilenmek beklentilerinizi karşılamak zorunda. Kadın belki sevmiyor böyle şeyleri. Uğraşacak yer arıyorsunuz. Ciddi diyorum altınız sizinle arasına mesafe koysun. Çekilecek gibi degilsin

Eltileri ne kadar ciddiye aliyorsunuz oyle.. benim umrumda olmaz anam mi babam mi? Size nasil davraniyorsa sizde oyle davranin takmayin.

Çok ilginçsiniz kusura bakmayın da.. Kadını rezil etmek için kendinizce plan peşindesiniz..
O aramadıysa en fazla düşüncesizlik etmiş olur, ama sizin niyetiniz kötü, resmen eşinizin ailesi ona tavır alsın istiyorsunuz..
Bu kadar insan aynı şeyi söylüyor, bence bir düşünün...

Arkadaşlar çok yakın bir akrabam vefat etti be eltim olacak kişi beni bir kere aramış ulaşamamış ve bidaha başsağlığı için aramadı ve gelmedi de kayınvalidem defalarca geldi ilgilendi ama şimdi bi süre kayınvalidemgilde olucaz ve eltimde orda şimdi ben ne yapmalıyım.eltim orda diye kayınvalideme gitmesem mi çünkü kırgınım yoksa gidip hiç konuşmasam mı?
Şu eltiyi kafana neden takiyorsun anlamış deglm bişey sorarsa cevap verirsin yeri geldi mi duymamazlıga verirsin çok mu zor

Kadın aramış ulaşamamış siz de dönüş yapmış ulaşamamışsınız. Ben de anne-baba olmadığı sürece ve çok yakınım olmadığı sürece üstelemem . Eltiniz sonuçta resmen kinlenmişsiniz kadına. Amcamı çok seviyor olsam yasını tutarken kimin arayıp aramadığını gözüm görmezdi bile.

Ya senin cok yakin akraban olmus yas tutacagina eltinin pesine dusmussun yazik ya acinasi bir tutum bu. Yazik eltine ya acidim bu kadar issiz misin gercekten insanin kendi acisina da mi saygisi olmaz kafalar piril piril bu forumda ya

Arkadaşlar çok yakın bir akrabam vefat etti be eltim olacak kişi beni bir kere aramış ulaşamamış ve bidaha başsağlığı için aramadı ve gelmedi de kayınvalidem defalarca geldi ilgilendi ama şimdi bi süre kayınvalidemgilde olucaz ve eltimde orda şimdi ben ne yapmalıyım.eltim orda diye kayınvalideme gitmesem mi çünkü kırgınım yoksa gidip hiç konuşmasam mı?

Ben bu konulari biiraz sacma bukuyorum yanlis anlamayin. Benimde eltimin babasi kalp krizi gecirdi hic aramadim sormadim.

Ama o rahatsizsa arar gecmis olsun derim.

Back
X