Eltime Nasıl Davranmalıyım ...

amann benimkide aynı sanarsın hollywood yıldızı çıt kırıldım şeyy...
şimdi hiçççççççç aramıyorumm sallamıyorum sonra şımarıyorlar iyilikten anlamıyor bu tipler..

aynen canım demek sallamamak lazımmış .
yanlız ''hollywood yıldızı'' tanımına bayıldım doğrusu :9:

kızlar konuyu şöyle özetleyeyim ..
Benim eşimin bir erkek kardeşi var başka kardeşide yok . kendisi eşimden 5 yaş büyük, bende hep evlenmesini bekledim açıkcası çünkü ben kalabalık aile seviyorum. ne bilim hep eltimle arkadaş gibi oluruz gibi düşüncelerim vardı.
hep destek olmaya çalıştım ,, her konuda '' aman düğün telaşına kapılıp birşeyler eksik olmasın .. '' bir ihtiyacın var mı .. '' diye hep yanındaydım ..
2 yıl nişanlı kaldılar kendisi beni sadece bir kere aradı oda hastanedeyken..
evlendiler dedim artık düzelir telaşı bitti. biz kayınvalidemle yakın oturuyoruz hemen arka sokağındayım.. ziyarete gelmişler geçenlerde ( evlendikten sonraki ilk gelişleri ) ama beni bir aramak yok ,, geliyoruz sende gel yada sanada uğrarız gibi..
bi yerde karşılaşırsak bir muhabbet bir samimiyet sanki 40 yıllık arkadaşız sanırsınız.
ama tesadüfen denk gelmessek aklına bile gelmem.. işte buna çok sinir oluyorum yahu o zaman ne samimi davranıyosun ki bu kadar..

sizce nasıl davransam doğru olur.. artık buluşuncada samimi davranmasına izin vermesem mi ?? yoksa böyle mi devam etmeli ???
kafasında her ne var ise size karsı mesafeli davranıyor yada davranmaya çalısıyor.eğer sizin için çok önemliyse konusup sürekli aranmak,görüşmek ve onunda anlayacagına inanıyorsanız alın karsınıza arkadas gibi konusun derim ben.yani ben seninle daha yakın olmak daha sık görüşmek istiyorum diyin..ama benim için çok önemli olmazdı acıkcası bana böyle davranan birisi.o ne kadar görüşmek isterse okadar görüşürdüm

amann benimkide aynı sanarsın hollywood yıldızı çıt kırıldım şeyy...
şimdi hiçççççççç aramıyorumm sallamıyorum sonra şımarıyorlar iyilikten anlamıyor bu tipler..

aynennnn:46:
hiçte umrumda diil vallaaaa
bende cok istedim arkadaş olmayı olmadıı
kendi bilir çokta tınnn:ssz:

kafasında her ne var ise size karsı mesafeli davranıyor yada davranmaya çalısıyor.eğer sizin için çok önemliyse konusup sürekli aranmak,görüşmek ve onunda anlayacagına inanıyorsanız alın karsınıza arkadas gibi konusun derim ben.yani ben seninle daha yakın olmak daha sık görüşmek istiyorum diyin..ama benim için çok önemli olmazdı acıkcası bana böyle davranan birisi.o ne kadar görüşmek isterse okadar görüşürdüm

sürekli aranmak istemiyorum ,, ama mesala hamilesin diyelim insan bi 2 dk arayıp nasıl gidiyor diye sormaz mı ????
benim istediğim hani birbirimizin yardımına ilk biz koşalım ,, ama malesef görüyorum ki karşıdan böyle bir düşünce yok ..
bende kkda böyle bir elti var mıdır acaba diye merak ettim ,, galiba oda yok :19:
zaten gidip konuşmayı asla düşünmem çünkü bazı şeyler kendiliğinden olursa kıymetlidir,, sanırım ben kendimi geri vitese takmalıyım galiba :ssz:

hemde ne soğukk etliii
koptu kopacak
kelimeler ağzından zor cıkıyo
artık bende umursamıyorum
o yokmuş gibi devamm:ssz:

seninki gene tutarlı demekki yüzyüzeyken böyle ...
öle olsa valla yüzüne bakmam ,, sen iyi yapıyorsun :7:
benimki farklı mesala ; kendisi evlenmeden önce kayınvalidemlere gelirdi denk gelirdik orda ayy görsen sarılmalar ,,
''canımm naberrr ,, nasılsınnnn'' muhabbettin biri bin para ama kapıdan çıksın 1 sene karşılaşma biz tanışmıyoruz dersin .. :36:
ölsen cenazende haberi olur o kadar yani ..
ama en son yaptığı artık tamamen kopardı beni ,, eşimle iddaya bile girdik,, biz aramassak onlar bizi ne zaman ararlar dedim.
eşim 4-5 ay ben 5-6 ay dedim :1:
bakalım ne olacak ....

Dengesizlik mi var bu hatunda? Ya samimi olursun ya da mesafeli..
Ne demek bir yerde karşılaşınca can ciğer kuzu sarması..Onun haricinde ne bir ziyaret ne arayıp sormak yok..
Ben olsam karşılaştığımız ortamlarda koyarım mesafeyi..Anlar zaten hem bu sayede çok da içli dışlı olmazsınız gerek yok..

Dengesizlik mi var bu hatunda? Ya samimi olursun ya da mesafeli..
Ne demek bir yerde karşılaşınca can ciğer kuzu sarması..Onun haricinde ne bir ziyaret ne arayıp sormak yok..
Ben olsam karşılaştığımız ortamlarda koyarım mesafeyi..Anlar zaten hem bu sayede çok da içli dışlı olmazsınız gerek yok..

işte bende onu anlamıyorum yaa ,, dediğin gibi mesafeli olsa zaten çokta tınnn :6:
ama böyle yapınca insanın dengesini bozuyor ...
bende öyle yapıcam,, ayy başım ağrıyo dicem ,, hastayım hiç öpmeyim dicem koyucam mesafeyi :51:

bende eltiniz gibiyim kimseyi arama huyum yoktur.bende böyleyim işte.kendimi hiç kasmam aman buna gidelim alınır şunu arayım hatrını sorayım die.daralıyorum böyle şeyelrden.haa bi yerde karşılaşırsakta iletişimlerim süperdir. bence boşverin...herkesin yapısı farklı.

bende eltiniz gibiyim kimseyi arama huyum yoktur.bende böyleyim işte.kendimi hiç kasmam aman buna gidelim alınır şunu arayım hatrını sorayım die.daralıyorum böyle şeyelrden.haa bi yerde karşılaşırsakta iletişimlerim süperdir. bence boşverin...herkesin yapısı farklı.

yani ailenizden kimseyi aramassınız öyle mi ???
kimsenin sizi aramasınıda istemesiniz öyleyse ,, doğum günlerinizde,, sıkıntılı zamanlarınızada ...
bilmem belkide ben böyle görmedim ,, yetişmedim bunun içindir belki ..
biz kimsenin kalbi kırılmasın ,, elimizden geldiğince üzmeyelim ,, aile ilişkilerine dikkat edelim demeyi ,, yardımlaşmayı ,, sıkıntılı zamanlarda dertleşmeyi öğrendik..
bende böyleyim demekki..

ama haklısınız boşvermek lazım ..
benim kalabalık bir arkadaş ( aslında dost ) çevrem ,, harika bir annem,, mükemmel bir eşim , dünya tatlısı bir kızım ve ALLAHA şükür bir işim var. kimseyle görüşmeyi zamanım boş olduğu yada yanlız olduğum için istemiyorum,, aksine zamanım hiç yok.. sadece aileler böyle mi olmalının tepkisi benimkisi...
ama zamanımı bana gerçekten değer veren ve yardımıma,, sohbetime ihtiyacı olanlara harcamak sanırım daha akıllıca bir iş ..
en azından bunu hakediyorlar onlar ... :51:

yani ailenizden kimseyi aramassınız öyle mi ???
kimsenin sizi aramasınıda istemesiniz öyleyse ,, doğum günlerinizde,, sıkıntılı zamanlarınızada ...
bilmem belkide ben böyle görmedim ,, yetişmedim bunun içindir belki ..
biz kimsenin kalbi kırılmasın ,, elimizden geldiğince üzmeyelim ,, aile ilişkilerine dikkat edelim demeyi ,, yardımlaşmayı ,, sıkıntılı zamanlarda dertleşmeyi öğrendik..
bende böyleyim demekki..

ama haklısınız boşvermek lazım ..
benim kalabalık bir arkadaş ( aslında dost ) çevrem ,, harika bir annem,, mükemmel bir eşim , dünya tatlısı bir kızım ve ALLAHA şükür bir işim var. kimseyle görüşmeyi zamanım boş olduğu yada yanlız olduğum için istemiyorum,, aksine zamanım hiç yok.. sadece aileler böyle mi olmalının tepkisi benimkisi...
ama zamanımı bana gerçekten değer veren ve yardımıma,, sohbetime ihtiyacı olanlara harcamak sanırım daha akıllıca bir iş ..
en azından bunu hakediyorlar onlar ... :51:

tam olarak öyle değil.tabiki hastalık,kaza vs.gibi önemli -doğum günü,bayram gibi özel günlerde herkes aranmalı aramalı.ama bu kadar yani.onun dışında herkesle sürekli görüşülmezki anneler hariç tabi.aile olmak demek zırt bırt insanların birbirini araması demek değildirki...bunu böyle görmekle aileden böyle yetişmekle ne alakası var bu insan yapısıyla alakalı.anlatmak istediğim eltimi aramıorum die biz aile olmuyormuyuz herkesin kendine göre bi hayatı sorumlulukları işi gücü var zaten ihtiyaç duyulduğunda herkes üzerine düşeni yapıorsa gerisi boş.bana göre tabi....ama hamileliğimde eltim bi kere aramadı demişsiniz buda gerçekten sizi sevmediği anlamına gelir fazla düşünmeye gerek yok.

Seviyeli olmak iyidir aslında..
Eltiniz doğru olanı yapıyo

Back
X