Eltime yapılan saygısızlık

5 parmak 5 ide bir degil iste. Kayniniz cok ayip etmis. Geri cekersiniz kendinizi gorusmezsiniz oda yaptigini anlar elbet

bu arada bisey daha ekleyecektim diğer yorumumda unutmuştum.
benim eltimde sesi çıkmaz hep alttan alandır. ama kocasi o kadar kırıcı konuşuyorki büyük konuşmim sinir hastası olurdum. bilmiyorum kadıncagız belki artik duymazdan geliyordur.
biz yurtdisindan memlekete gitsek ve bi araya gelsek 95% hep gergin geciyor. inanin herhalde bizim yuzumuzden boyleler diye dusunmeye basladim. yani bizmi batiyoruz yada biz esimle daha mutlu ve positifiz diye mi kendilerince hesap yapiyorlar cunku gordüklerim.oyle boyle degil. kaynim sudan sebebten kıran bir insan. örnek verim onlara davetliydik eltim sobaya kagit ufalayarak atiyodu esiyle. esi de" tamam yeter " diyecegine "tamam tamam yeter daha ne atiyon" diye cikisti ama sesi nasi itici nasi ezikleyici sanki kiz orda kagit ufalama yarisina girmiş kucuk cocuk....
bende karismiyordum susuyordum agiz kavgalarini duyunca kiz bozulmasin diye duymazdan geliyodum döverim seniler neler neler..
burda bazi arkadaslar dedi ya karisma sen kotu olursun, onlara hak veriyorum.

sofra kaldirirken eltime dedim" vallahi su 2-3gundur rahat dus alamadim kalabalik ve giden gelenden
dogum yapali 4 ay olmustu bu arada.

kendisi yuzume manidar bir sekilde bakip" valla ben her sabah dus aliyorum bugunde aldim "dedi ve ben ne demek istedini o zaman anladim
ertesi gun kv"ye benim duyacagum sekilde oglun canima okuyor sabah yine banyo ettim dedi(kendisi 2 ay kadar rahatsizdi olabilir insanlik hali). sohbet edecek sey yok boyle seylermi anlatilir kv?
herkesin icinde ve yanlizken dahil kucuk dusuren koca kufur eden tehdit eden koca ama yatak hikayesiyle kendini avutmaya calisan kendince hava atan bir kadin iste buda boyle bi hikaye:)

Bir tek bu olayla kalmiyordur o adam o kadına neler yapıyordur.eltinize yazık kocasından çeken kadınlardan biri işte. Diğer eltiniz de kadın düşmanlarından biri hemcinsine yapılana gulebilecek kadar basit.sizin yerinizde olsam hiç biriyle samimi olmam

Ped bu neyi utanç verici? Karısının regl olduğunu mu gizlemek istiyor? O zaman çocuk yapmasın. Ya da kendisi de ortalıkta dolaşmasın anasının regl olduğunun bir kanıtı çünkü. Regl demek yaşam demek nesi bu kadar gizlenir?

Dillerinize sağlik cok iyi etmissiniz.Normalde evli ciftlerin arasina girilmesini pek uygun bulmam ama kaynınız tam sopalik.Kadın kadını korumali,takdir ettim...

Ben de boyle durumlarda sessiz kalamam haksizlik yapilan kisiyi hemen korumaya alirim ama ortamida yatistirmaya calisirim hele bi kadinsa daha bi yaninda olurum.malesef boyle eltiler var.mesela benim elti.yeni evlendigim senelerde esimle ciddi tartistik elti de vardi esimin arkasinda duruyor.ben goruyorum kendisini bana bakiyor nasil pis pis guluyor kavga etmemiz hosuna gitmis belli.birde kadin olacak.o anki sinirle sen ne guluyorsun bee dedim yaa ben gulmuyom yaa dedi uyuz.esime sonra sonra anlattim.birdaha tekrarlamiyalim baskalarinin yaninda inadina yaninda mutlu olalim demisti.dersimizi almistik.biz kendimizi duzelttik ama eltinin pis gulusunu hic unutmam.

İ
Olur insanlık hali ya kadın sabah 5.30 da uyanıyor çalıştığı yere 2 saate ancak gidiyor akşam saat kaçta geliyor birde bugün zorla izin aldırdı kadına..Kopardı kolu herhalde koysa.
iyi yapmışsınız mudale ederek bende dayanamazdım.eltinizde birdaha agırlamasın kocasının tarafını kalabalık şekilde.taki toplum içinde eşine nasıl davranması gerektigini ögrenenekadar.

Oh iyi yapmışsın mamuta ,soyları da tükenmiyor ki. Kendini de evde şaklasın bari, anne ile babasının seks yaptığın kanıtı olarak dolanıyor ortalarda. Regli altı üstü utanılacak ne var,erkekler regl olsa ballandıra ballandıra anlatırlardı.

Lisedeyken bir ara markette çalışmıştım yaz dönemi arada erkekler ve kadınlar gelirdi, kasada erkek kasiyer vardı,şöyle dükkanı bir kolaçan eder beni gözüne kestirirler " sana bir şey sorabilir miyiz"derlerdi.

Philly : tabi ki buyurun
Müşteri: vıdıı vıdıdıdı vıcıc...
Philly: efendim anlayamadım sizi, biraz daha sesle söyler misniz?
Müşteri: ( ses azıcık daha yukselir ama hala dükkanın ücra bır yerınde saklanıyoruz müşteri ile) utana sıkıla : kadın pedi alacaktık
Philly : gizli bir örgütten bahsediyor gibisiniz, rahat olun
Müşteri: hönk

konu sahibi sen ne güzel insansın, ne güzel eltisin. kvde de iyi. belli ki ortancanın evliliği, özel hayatı problemli. böyle mutsuzluklardan besleniyorlar. Allah ıslah etsin onları. iyi yapmışsın helal olsun.

Bence siz yapmanız gerekenı yapmıssınız
anlasamıyorsunuz dıye onun haketmedıgı seylerı duymasına musade edecek degıldınız dımı?

Millet pedden niye bu kadar korkuyor anlamiyorum. Burnun akar mendil kullanirsin, yaran olur bant kullanirsin, adet olursun ped kullanirsin. Bu niye bu kadar utanilacak bir sey olsun ya. Hem herkes boyle seyleri unutabilir, ben bi kere dedemin evinde kullanip geri paketledigim pedimi tuvalette unutmusum. Arkamdan yengem girdigi icin haber verdi gulerek "emaneti birakmissin hayirdir" diye. Ne olmus yani namusu mu gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…