• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltime yapılan saygısızlık

Oldum bittim seni pek severim zaman zaman da söylerim, çok iyi yapmışsın doğrucu Davut olmak sana birşey kazandırır mı, hayır ama öyle güzel bir ruh hali ki vicdan tüy gibi oluyo, öperim seni güzel kız

Nasıl mutlu oldum nasıl utandım cok teşekkür ederim güzel yüreğin için :KK200:

Haksizliga susmayip konustugunuz icin sizi tebrik ederim nolmus orda ped gormusse kullanilmis olsa guzelce uyarilir erkekligi tutmus milleti gorunce ne guzel karisi isten izin alsin anasina gelecek misafirleri kendi evinde agirlasin bide adama yaranamasin odun diger eltide beyin yok hosuna gitmis haspanin eminim kocasi onu pamuklara sariyodur

Merhaba arkadaşlar..
Bu sabah başımızdan geçen bir olaydan bahsetmek istiyorum.Kayınvalidemin geçen hafta yurtdışından kız kardeşi çocukları felan geldi.Dün akşamda kayınvalidemlerde kaldılar bu sabahta çocukları görmeden gitmeyeyim gelsinler dedi..Bizim kendi işimiz olduğu için öğleye kadar sorun olmaz gider geliriz dedik diğer kayınlarımda bir şekilde ayarladılar kahvaltıya hep birlikte gittik işte hoş beş sohbet devam etti masa da otururken büyük kaynım geldi eltime sinirli bir şekilde kaş göz yapıp gel diye işaret etti.Neyse aradan bir 3,4 dk geçmedi ki eltim gözleri dolu dolu içeri girdi.Herkes fark etti ama kimse birşey de soramadı işte kalktım hemen yanına gittim..

Dedim abla hayırdır ne oldu.. ? Kadın başladı hüngür hüngür ağlamaya banyoda kapalı bir şekilde çamaşır makinesinin üzerinde bir tane ped unutmuş kullanılmamış.Banyoya gidince de kaynım görmüş onu çağırınca da banyoya " utanmıyor musun her bokunu ortada bırakmaya ( arada küfürler var ) " demiş..Sonra o da unuttum insanlık hali deyince bu insanlar gitsin ben sana sorarım demiş..

Neyse kızlar işte saat 11 gibi misafirleri uğurladık evde 3 kardeş 3 elti birde çocuklar kaldık.Kaynanam da üst komşuya kalabalık diye aldığımız tabureleri götürmüştü.Adam bilenmiş gider gitmez kadını odaya çekti başladı küfür etmeye " sen nasıl olur da insanların yanında bana surat asarsın gerizekalı mısın s..rim beynini ? " Bir baktım diğer eltim de gülüyor kıs kıs ne olmuş kız meraklarında.Dayanamadım içeri girdim..Abi ayıp ayıp kadının ne üzerine gidiyorsun dedim.Demez olaydım ( tabiri caizse tabi yoksa dediğime pişman değilim ) Yok efendim herkes kendi işine karışacakmış bu benim üzerime düşmezmiş bu eşler arasında bir mevzuymuş bende dedim ister karı koca ister ana bana ben karışırım insan var karşında dedim bu kadar hakaret edemezsin..Eşim işte lafa atladı abi yaptığın çok ayıp bak çocuklarda burada biraz düşünerek konuş dedi..O an kaynım şu lafı kullandı ve eşim tuttu bileğimden hadi gidiyoruz hayatım montumu felan getir dedi...

" Burası benim evim nasıl konuşacağıma ben karar veririm benim evimde bana ders vermeyin "

Her neyse çektik gitti işte..Sonra ortancı eltim aradı olaylara gülerek tanık olan.Bana diyor ki " Suç sende büyüklerine karşı terbiyeli olacaktın sen 25 yaşındasın o 36 " işte böyle gelişi güzel konuştukça konuştu...Yok efendim zaten anlaşamazdınız ne oldu da savundun..Saçmalıkları..
Kimsenin o duruma düşmesini hazmedemezdim..Konuşmayı muhattap olmayı evine bir adım dahi atmayı düşünmüyorum kayınvalidem aradı ben ona yapacağımı bilirim kızım sen sıkma canını felan dedi kadının sinirden sesi titriyordu..

Öyle canım sıkıldı ki o saatten beridir kafamı dağıtamıyorum Allah aşkına bir insan bir insana neden bunu yapar.

Eltim kayınvalidemlere çok yakın oturuyor ve evi büyük diye orada ağırladılar..

Oncelikle o durumda susmadiginiz icin tebrik ederim

Kayniniza gelincedr zaten pisligin teki oldugu belli kesin baska birseye cosmus bilenmis hicnini karisindan cikarmis

Diger eltiyide Allah vicdan merhamet versin nasil bi kaltir ki bi insanin kirilip uzulup rencide olmasindan haz aliyor
Bence o elti olacak sahis bir daha agzini acarsa onada hak ettigi cevabi verin

sanki bizimkileri anlattınız. en kötü ihtimal " ya tamam karışmayim" der yine gecip oturabilirdi ama sizinki öfkesine o kadar yenikki kimse bisey demesin istiyor...yazik kadina

[QUOTEelti Depresan, post: 49871253, member: 612270"]
Merhaba arkadaşlar..
Bu sabah başımızdan geçen bir olaydan bahsetmek istiyorum.Kayınvalidemin geçen hafta yurtdışından kız kardeşi çocukları felan geldi.Dün akşamda kayınvalidemlerde kaldılar bu sabahta çocukları görmeden gitmeyeyim gelsinler dedi..Bizim kendi işimiz olduğu için öğleye kadar sorun olmaz gider geliriz dedik diğer kayınlarımda bir şekilde ayarladılar kahvaltıya hep birlikte gittik işte hoş beş sohbet devam etti masa da otururken büyük kaynım geldi eltime sinirli bir şekilde kaş göz yapıp gel diye işaret etti.Neyse aradan bir 3,4 dk geçmedi ki eltim gözleri dolu dolu içeri girdi.Herkes fark etti ama kimse birşey de soramadı işte kalktım hemen yanına gittim..

Dedim abla hayırdır ne oldu.. ? Kadın başladı hüngür hüngür ağlamaya banyoda kapalı bir şekilde çamaşır makinesinin üzerinde bir tane ped unutmuş kullanılmamış.Banyoya gidince de kaynım görmüş onu çağırınca da banyoya " utanmıyor musun her bokunu ortada bırakmaya ( arada küfürler var ) " demiş..Sonra o da unuttum insanlık hali deyince bu insanlar gitsin ben sana sorarım demiş..

Neyse kızlar işte saat 11 gibi misafirleri uğurladık evde 3 kardeş 3 elti birde çocuklar kaldık.Kaynanam da üst komşuya kalabalık diye aldığımız tabureleri götürmüştü.Adam bilenmiş gider gitmez kadını odaya çekti başladı küfür etmeye " sen nasıl olur da insanların yanında bana surat asarsın gerizekalı mısın s..rim beynini ? " Bir baktım diğer eltim de gülüyor kıs kıs ne olmuş kız meraklarında.Dayanamadım içeri girdim..Abi ayıp ayıp kadının ne üzerine gidiyorsun dedim.Demez olaydım ( tabiri caizse tabi yoksa dediğime pişman değilim ) Yok efendim herkes kendi işine karışacakmış bu benim üzerime düşmezmiş bu eşler arasında bir mevzuymuş bende dedim ister karı koca ister ana bana ben karışırım insan var karşında dedim bu kadar hakaret edemezsin..Eşim işte lafa atladı abi yaptığın çok ayıp bak çocuklarda burada biraz düşünerek konuş dedi..O an kaynım şu lafı kullandı ve eşim tuttu bileğimden hadi gidiyoruz hayatım montumu felan getir dedi...

" Burası benim evim nasıl konuşacağıma ben karar veririm benim evimde bana ders vermeyin "

Her neyse çektik gitti işte..Sonra ortancı eltim aradı olaylara gülerek tanık olan.Bana diyor ki " Suç sende büyüklerine karşı terbiyeli olacaktın sen 25 yaşındasın o 36 " işte böyle gelişi güzel konuştukça konuştu...Yok efendim zaten anlaşamazdınız ne oldu da savundun..Saçmalıkları..
Kimsenin o duruma düşmesini hazmedemezdim..Konuşmayı muhattap olmayı evine bir adım dahi atmayı düşünmüyorum kayınvalidem aradı ben ona yapacağımı bilirim kızım sen sıkma canını felan dedi kadının sinirden sesi titriyordu..

Öyle canım sıkıldı ki o saatten beridir kafamı dağıtamıyorum Allah aşkına bir insan bir insana neden bunu yapar.

[/QUOTE]
Gulen eltinle irtibat i kopar iyi yapmışsın ağzına sağlık

Gerizekalı insanlara evlenme hakkı verilmesin mumkunse böyle tipler çoğalmasın. Allah allah ne varmış ya temizmis de pis olsa anlarım orası o kadının evi banyoda misafirin ne işi var bir de ne ki yani Ped hayatın bir gerçeği mal mi bu insanlar... iyi yapmışsınız kayniniza öyle davranarak o beyinsiz diğer elti de bu sinsilikle çok yasamaz

İyi yapmışsın sana teşekkür ediyorum:KK200:
Kayın adam olsa da az utansa.. bir de siz evdeyken küfrediyo kadına ya sabır!

Arkadaşlar burada adama hepimiz kızalım falan filan ama şu gerçeği kimse unutmasın:

Bu fırsatı böyle tiplere genelde ezik büzük davranan kendini savunamayan kadınlar veriyor.

Bakın benim babam da böyleydi ben küçükken küfür eder evi birbirine katardı annemi ağlatırdı falan filan.
Ben büyüdüm ve babama düzgün davranmasını anneme böyle davranamayacağını söyledim karşı çıktım ona sonra babam tabi egosu yerle bir olunca sinirle evden çıktı gitti.
Annem kocası bikaç saatliğine evden gidince beni azarladı benim kaç yıllık kocam ben idare ederim sanane dedi ve eminim ki babam bikaç gün filan eve gelmese beni evlatlıktan bile reddederdi eminim.

Kısaca böyle adamlar bir bağırıyorsa sen iki bağıracaksın adam karşısında ezemeyeceği bir karakter olduğunu anlayacak yoksa siz istediğiniz kadar savunun zor.

Bence iyi yapmişsiniz..kim olsa bu haksizliga karsi susamazdi...ilerde birgun diger eltinin de basina gelir...guldugunu yasamadan olmez insan

Konuşmama kararı aldım kızlar çünkü tiksiniyorum..
Evet eltim pasif kalmış olabilir ama bizlerle aynı şartlarda yetişen birisi değil..Onu yargılarken ona göre yargılamak lazım...
Keşke imkan olsada böyle öküzleri imha edebilsek o anne babadan böyle bir ayı nasıl çıkmış şaşırıyorum..

Misafir böyle karısını milletin içinde küçük düşürerek yemeyi küfür ederek mi agirlanirmis bu da ayrı bir gorgusuzluk.
Diğer elti de ayrı bir canavar. Off neyse ki kv anlayışlı da arabuluculuk ona düşecek

Merhaba arkadaşlar..

Insanlıktan nasibini almamışlar malesef senin yaptığın doğruydu bana göre muhattap bile olmazdim bundan sonra

Back
X