• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimi boğmak istiyorum!!!

Evet lohusalık diye bişey var bilmiyorsan araştır.şuanki aklım olsa yapmam dediğin şeyleri yaptırıyor insana.bilmem açıklayıcı oldumu

bir güzel kovdum derken şimdiki aklım olsa yapmam dediğiniz intibası uyanmadı bende. sadece yakalanmış olmak canınızı sıkmış

Orjinalin bu derken nerden tanıyosun beni pardon? Ben diyorumki o an yaptığım yanlış şimdiki aklım olsa yapmam ama siz diyorsunuzki onun altına sığınma bunun altına sığınma.hiç tanımadığım insanlara neden kendimi acındırma gereksinimi duyayım?
Eşim bastıracak parası olsa zaten bizi burda bi dakka tutmaz.konu nerden nereye geldi.hangimiz haklıyız mevzusuna döndü
Sayın melek insanlar hiçbirinizin içinde kötülük yok kusura bakmayın yanlış yapmışım

Orjinalin bu derken nerden tanıyosun beni pardon? Ben diyorumki o an yaptığım yanlış şimdiki aklım olsa yapmam ama siz diyorsunuzki onun altına sığınma bunun altına sığınma.hiç tanımadığım insanlara neden kendimi acındırma gereksinimi duyayım?
Eşim bastıracak parası olsa zaten bizi burda bi dakka tutmaz.konu nerden nereye geldi.hangimiz haklıyız mevzusuna döndü
Sayın melek insanlar hiçbirinizin içinde kötülük yok kusura bakmayın yanlış yapmışım
ama eltimi boğmak istiyorum diye konu açmışsın hala lahusa mısın

9 ay geçti üstünden konuşmuyoruzki.aşırı gürültü yapıyı bende napabilirim bilmiyorum.taşınamıyoruz maalesef

konu sahibi kovmakla hata etmiş de, kovulduğu halde gitmem de gitmem diye inat eden elti de hiç masum değil.
ara bulmak yerine buna çanak tutup bir de olayı büyüten kaynana ise tam uyuz bana göre.

Nolursa olsun eve geleni kovmak çok ayıp,yanlış yapmışsınız üstüne savunuyorsunuz kendinizi... Açıkçası sizin gibi eltim olsn istemezdim...

Son düzenleme:
konu sahibi kovmakla hata etmiş de, kovulduğu halde gitmem de gitmem diye inat eden elti de hiç masum değil.
ara bulmak yerine buna çanak tutup bir de olayı büyüten kaynana ise tam uyuz bana göre.
Kaynanamada söyledim evet hata yaptım anne diye ama o benim kızım ne yaparsa yapsın arkasındayım diyo daha ne desin. Ben napıyım nasıl gürültü yapmasını engellerim.olan yavruma oldu sürekli uyanıyo gürültüden ve çok zor oluyo uyutması

Kaynanamada söyledim evet hata yaptım anne diye ama o benim kızım ne yaparsa yapsın arkasındayım diyo daha ne desin. Ben napıyım nasıl gürültü yapmasını engellerim.olan yavruma oldu sürekli uyanıyo gürültüden ve çok zor oluyo uyutması
Kocan kardeşiyle konuşup gürültü yapmamalarını sağlayamıyor mu?

Bece onda kendine de yapacagın en büyük iyilik ozur dilemek.evine gelen kovulmaz.
Her ne olursa olsun;)
Evlilifiniz devam ettikçe gorumce elti kv mecbur göreceksin.Arayı bozma bozuksa dızelt.

Nolursa olsun eve geleni kovmak çok ayıp,yanlış yapmışsınız üstüne savunuyorsunuz kendinizi... Açıkçası sizin gibi eltim olsn istemezdim...
Açıkçası bende sana Eltim gibi bi elti diliyorum ne diyim ben kötüysem o da çok iyidir yani yanlış anlama

çirkef insanla başa çıkılmaz.
belki polise şikayet ederseniz işe yarar ama o zaman size iyice düşman olurlar.
ya da kiraya çıkın.

grit: 44767456 .!.:
çirkef insanla başa çıkılmaz.
belki polise şikayet ederseniz işe yarar ama o zaman size iyice düşman olurlar.
ya da kiraya çıkın.
Evet başta kaunanam olmqk üzere çıramızı yakarlar valla :-) şimdi bile çok zor geçiniyoruz kirada naparız bilmiyorum keşke kirası ucuz olan bi şehirde yaşasaydık. Yada oğluma bakan biri olsada bençalışsam

Bece onda kendine de yapacagın en büyük iyilik ozur dilemek.evine gelen kovulmaz.
Her ne olursa olsun:KK66:
Evlilifiniz devam ettikçe gorumce elti kv mecbur göreceksin.Arayı bozma bozuksa dızelt.
Özür falan dilendi zaten.ama ikimizde birbirimizi sevmiyoken yapmacık yapmacık arayı düzeltmiş gibi yapmamız ne kadar sağlıklı

Back
X