• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimi boğmak istiyorum!!!

Herkes hatalı,
Siz kovmuşsunuz eltinizi ondan hatalısınız,
Eltiniz istenmediği yere geldiği ve kapınızdaki şeyi kırdığı için hatalı,
Kayınvalidenizde yangına körükle gittiği için hatalı...
Onu bunu geçince kayınvalidenizin eşinize söylediği sözleri takın kafanıza

Kadın doğu yapmışsın evine gelmiş gözünüz aydına kovmuşsun kadını bağırıp çağırıp ne olursa olsun evine gelmiş bu insan bu kadar bağıracak ne vardı ki. Tabii ki kaynanan sana kızar kim olsa kızar. Sorun ne ne yaşandı aranızda onu da yazmamışsın pislik salak gırla gidiyor zaten yazdıklarınızda gürültü yapıyorsa eşiniz uyarır yani. Bu mu sorun? kadın herhalde zaten evine gelmiyordur artık daha nasıl zarar verebilir?

Senin asıl sorunun kendini iyi ifade edememek.
Olayı öyle bir yerden anlatmışsın ki senin suçlamamak elde değil.

Anlayabildiğim kadarı ile :
Eltinin ile anlaşamıyorsunuz , kavgalarınız sonucu küsmüşsünüz.
Kayınvadileniz ile eltiniz uzaktan akraba bu yüzden ona diğer gelinlerinden fazla
kıymet veriyor ve her kötü hareketini tolere ediyor.
Siz yaşadığınız olaylar neticesinde lohusa iken bir patlama yaşamışsınız.
Sizi doğum sonrası ziyarete gelen eltinizi kovmuşsunuz.
Kayınvalideniz eltinizden yana olduğu için şimdi gürültü yaparak sizi öfkelendirmeye
çalısıyor.

Sakinliğinizi korumaya çalışın. Öfkenize yenilip tekrar haksız konumuna gelmeyin.

Orjinalin bu derken nerden tanıyosun beni pardon? Ben diyorumki o an yaptığım yanlış şimdiki aklım olsa yapmam ama siz diyorsunuzki onun altına sığınma bunun altına sığınma.hiç tanımadığım insanlara neden kendimi acındırma gereksinimi duyayım?
Eşim bastıracak parası olsa zaten bizi burda bi dakka tutmaz.konu nerden nereye geldi.hangimiz haklıyız mevzusuna döndü
Sayın melek insanlar hiçbirinizin içinde kötülük yok kusura bakmayın yanlış yapmışım
Orjinalinin bu oldugu actigin konudan belli
Hala lohusa olmadigina gore eltine olan hislerinin ve yaptiklarinin lohusalikla alakasi yok onu demek istemistim
Yoksa hakaret etmedim yani, hakikatler bunlar
Arti kimse de biz melegiz demedi sana sadece yanlis ve cirkin uslubunu elestirdik, eltini sevmek zorunda da degilsin sadece banallesirsen cirkinlesirsen sen kaybedersin, bugun seni tutan kocacigini yarin anasinin dizi dibinde gorursen sasirma

Açıkladım zaten.kapıya taktığımız şeyi kırdı dedim ya

Bir tek kapıya taktığınız şeyi kırdı diye mi kavga ettiniz yani ne oldu da kırdı, bilerek mi yoksa bilmeden mi. Hadi kavga anında kırdı diyelim niye kavga ettiğinizi de söylemiyorsunuz demek ki o kavgada da belki siz hatalıydınız elle tutulur şunu bunu yaptı olayı da yok yani. Kadın iyilik göstermiş gelmiş ohh iyi yaptım kovdum ama kaynanama yakalandım deyince bu iş lohusalık psikolojisinden çıkıyor hanımefendi o halle yapmış olsanız içinizden gelerek özür dilerdiniz.

Herkes hatalı,
Siz kovmuşsunuz zi ondan hatalısınız,
Eltiniz istenmediği yere geldiği ve kapınızdaki şeyi kırdığı için hatalı,
Kayınvalidenizde yangına körükle gittiği için hatalı...
Onu bunu geçince kayınvalidenizin eşinize söylediği sözleri takın kafanıza
Evet hepimiz hatalıyız.eşimin zaten dünyası başına yıkıldı bundan sonra anneme gştmem dedi ama yapmayalım öyle dedim gidiyoruz sürekli.resmiyiz artık

Evet hepimiz hatalıyız.eşimin zaten dünyası başına yıkıldı bundan sonra anneme gştmem dedi ama yapmayalım öyle dedim gidiyoruz sürekli.resmiyiz artık

Bu konuda yapıcı olmanız güzel olmuş.
Ne derse desin o eşinizin annesi.
Resmi ve mesafeli olun.
Fazla gitmenize de gerek yok bence
Bu sürede para biriktirin
Ayrı eve çıkmaya çalışın.

[QUOTE="dicled53,
Evet hiç bi zaman kendimi iyi anlatamadım şimdi bende baktımda konuya çok kötü bi giriş yapmışım.sakinliğimi koruyamıyorum bütün gün çocuğumağlıyo o da yukarda kahkahalar atıp dahada gürültü çıkarıyo.keşke robot gibi yaşayabilsem ne iyi olurdu

[QUOTE="piSLuq, post: bırak para biriktimeyi ay sonunu zor getiriyoruz kart borcu iyice katlandı :-( bebeğimle çalışabileceğim bi iş var mıdır acaba

Neden herkes eltiyı
Savunuyor belki konuyu açan mapdue

Eşimde kaynanama böyle sormuştu.anne rahmetli gelinine neler yaptı, yetmedi diğer gelinine yaptı, yetmedi şimdi bize yapıyo, peki onun hiç mi suçu yok?

[QUOTE="dicled53,
Evet hiç bi zaman kendimi iyi anlatamadım şimdi bende baktımda konuya çok kötü bi giriş yapmışım.sakinliğimi koruyamıyorum bütün gün çocuğumağlıyo o da yukarda kahkahalar atıp dahada gürültü çıkarıyo.keşke robot gibi yaşayabilsem ne iyi olurdu
ne kadarlık bebeğin

Hem de çok istiyorum ama yapamıyorum. Niye? Çünkü onunla kavga edersem kaynanacım üzülür ve eşimde üzülür.çünkü kaynanam ona kızım bana gelinim diyo.
Şöyle anlatayım doğum yaptığım gün onunla kavga ettik zaten daha önceden de aramız kötüydü ama o tüm yüzsüzlüğüyle evime geldi bende çık dedim çıkmadı ve lohusalık deliliğiyle kovdum onu bi güzel.tabi salak kafa bu esnada kaynanamın orda olduğunu göremedim.kıyametler koptu kaynanam bana 3 gün boyunca demediğini bırakmadı çoğunu hatırlamıyorum çünkü sütüm kesilmesin
diye kulaklarımı kapattım falan
Demem o ki bu kadın 9 aydır tüm rahatlığıyla beni de oğluma deli ediyor.yavrum sürekli gürültü patırtıdan uyku yüzü göremiyo.bana bi akıl verin nasıl alt edebilirim bu pisliği? Öyle bişey yapıyımki o sinirden deliye dönsün ama kimse bana bişey diyemesin :)
ben bi an görümce sandim.
eltiymiş. muhattap olma esine de söyle. kaynana da taraflı bariz. ne geliyorsa şu kaynanadan geliyor ya. bir kere de kayınpeder okuyayım şu forumda. :KK51:

Back
X