- 19 Ocak 2016
- 647
- 245
- 23
- 36
- Konu Sahibi Lola bunny
eltin uslanmaz bence tasın en kısa zamanda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keske sutun kesilseydi ki iyiki kesilmemis ama yüzlerine vurup vurup dururdun ne guzelHem de çok istiyorum ama yapamıyorum. Niye? Çünkü onunla kavga edersem kaynanacım üzülür ve eşimde üzülür.çünkü kaynanam ona kızım bana gelinim diyo.
Şöyle anlatayım doğum yaptığım gün onunla kavga ettik zaten daha önceden de aramız kötüydü ama o tüm yüzsüzlüğüyle evime geldi bende çık dedim çıkmadı ve lohusalık deliliğiyle kovdum onu bi güzel.tabi salak kafa bu esnada kaynanamın orda olduğunu göremedim.kıyametler koptu kaynanam bana 3 gün boyunca demediğini bırakmadı çoğunu hatırlamıyorum çünkü sütüm kesilmesin
diye kulaklarımı kapattım falan
Demem o ki bu kadın 9 aydır tüm rahatlığıyla beni de oğluma deli ediyor.yavrum sürekli gürültü patırtıdan uyku yüzü göremiyo.bana bi akıl verin nasıl alt edebilirim bu pisliği? Öyle bişey yapıyımki o sinirden deliye dönsün ama kimse bana bişey diyemesin :)
biz hep komple evi yaptırmayı düşündüğümüz için sadece onun odasını yaptıralım diye düşünmedim hiç.bilmemki nasıl olur ev çok eski öyle herşey tutmuyo. Duvarlara yalıtım yaptık yavaş yavaş. düŞmeye başladı[İnihnses, post: 44775000, member: 645745"]canım bebeğinin bulunduğu odanın tavanına ses yalıtımı yaptırt çok ucuz ve kolay bu şeklide çok seviyeli bir biçimde kudurtursun kedisini :) seviyeni de bozma hanımefendiliğini koru üstüne bir kat da köpük yapışır tüm yalıtımın ardından ohh miss![]()
Kv sana gelinim diyo ona kizim diyo ben senin yerinde oluyum kim uzulmus umrumda olmaHem de çok istiyorum ama yapamıyorum. Niye? Çünkü onunla kavga edersem kaynanacım üzülür ve eşimde üzülür.çünkü kaynanam ona kızım bana gelinim diyo.
Şöyle anlatayım doğum yaptığım gün onunla kavga ettik zaten daha önceden de aramız kötüydü ama o tüm yüzsüzlüğüyle evime geldi bende çık dedim çıkmadı ve lohusalık deliliğiyle kovdum onu bi güzel.tabi salak kafa bu esnada kaynanamın orda olduğunu göremedim.kıyametler koptu kaynanam bana 3 gün boyunca demediğini bırakmadı çoğunu hatırlamıyorum çünkü sütüm kesilmesin
diye kulaklarımı kapattım falan
Demem o ki bu kadın 9 aydır tüm rahatlığıyla beni de oğluma deli ediyor.yavrum sürekli gürültü patırtıdan uyku yüzü göremiyo.bana bi akıl verin nasıl alt edebilirim bu pisliği? Öyle bişey yapıyımki o sinirden deliye dönsün ama kimse bana bişey diyemesin :)
çok iyi tutturulsun ustaya tembihlersin kız bak düşer falan yavrumun kafasına falan gelir evlerden ırak yarabbim en iyilerle işte oyy yerim onu beennUykusuzluktan perişan oldum geçen hafta kaynanamdaydık noolmuş sana böyle erimişsin diyo. Dedim torununda bende uyuyamıyoruz. Ama nedenini söylemedim
Tamamdır pembe pirenses aynen uyguluycam şu ay başı gelsin bakalım
yaa yok yağcılık gibi değil aslında da rahatla bir etrafı boşver eltin kim yaa kim o ??? salla gitsin... takma.. bir de şimdi senin hormonlar falan inmiş kalkmıştır kafanda bir rahatlat olayları diyen desin yapan yapsın amaaaannnn senin yuvan sağlığın yerinde mi ? bitti... kv ye de iyi davran işte acık gönlünü yap kendi huzurunu inşaa et baabında...Alemsin yaa akşam akşam güldürdün beni :-D hayatta yağcılık yapmayı beceremem öğrenmem lazım ama hiçte sevmiyorum yaa sırf çıkar uğruna birine olmadığın gibi davranmak çok yanlış geliyo bana.
Bu arada evet iyi bi usta bulmak lazım Allah korusun meleğimi
Yok senin yaptığın lohusa depresyonuna girmiyor ÜzgünümDr pataloji
Tebrik ediyorum nihayet bu konuda bilgisi olan bi vatandaş geldi.hiç haberleride mi görmüyolar anlamadımki.bebeğini bırakıp giden ya da öldüren ya da intihar eden bir sürü lohusa duydum gördüm.tabiki yaptığım doğru demiyorum ama onu öyle daha biz eve adım atmışken hemen dbimizde görünce bende tüm devreler koptu o an..hhayatımda bir daha hiç o şekilde görmek istemiyorum kendimi