• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimi ezen kayınvalide ve daha bir sürü şey ...

Eltim ortaokulu mezunu ama açıköğretim çocuk gelişimi okuyormuş ama izin vermiyorlar şimdi.O konuda da okusun ne olacak bak çocukları olacak onları yetiştirecek dedim zaten sadece sınavlara gidecek dedim ki bunu demem bu olaydan önceydi cok tepki göstemişlerdi. Ve kızlar en son kayınvalidem beni suçladı sen evimizi karıstırdın gelip dedi. Benim yapmam gereken ne olursa karışmamakmış zaten karışmadım fikrimi söyledim ama bunu karışmak olarak yorumluyor.Kocam da ailesiyle kavgalı ayrıldı ve bayramda aramadık ben eşime ara yine de ailen ama ben artık arayamam dedim o da aramam hatalarını anlasınlar dedi . Bütün suc bnm üstüme kaldı kızlar cok üzgünüm

adam olan karısını bu derece ezdirmez değil mi

'' eltimin kocası işte salona gelip başladı söylenmeye ben yuvamı yıkarım annemi bırakmam herkes böyle bilsin dedi ben bunu yani eltimi diyor sokağa atsam kimse gelip bakmaz ailesi sahip çıkmaz dedi.'' şu cümleyi kuran kocaya adam denmez. Kaynana da oğlundan yüz buluyor zaten. pislik koca ve annesi çok sinirlendim :KK62:

Son düzenleme:
Eşiniz ve kaynınız aynı anneden doğmuş 2 evlat. Eşiniz nasıl insaniyetlik sahibi ise, nasıl arkanızdaysa kaynınız da öyle karısının arkasında olacak annenin dolduruşuna gelmeyecek. Yazık kayınvalide bir şey değil, kocası saygısız, merhametsiz.
Kız da saygılı, sessiz. Yaşlı insanlar daha çok düşünmeli ahireti anlamıyorum nasıl böyle oluyorlar. Allah ıslah etsin..
Çözüm için çabalıyorsunuz belli bari kocanız kardeşi ile konuşsun o insan gibi davransın anne de arka çıkan olmayınca susar..

ayy ılk defa eltısının arkasında olan bır hatun görüyorum
hoşuma gitti

Eltim ortaokulu mezunu ama açıköğretim çocuk gelişimi okuyormuş ama izin vermiyorlar şimdi.O konuda da okusun ne olacak bak çocukları olacak onları yetiştirecek dedim zaten sadece sınavlara gidecek dedim ki bunu demem bu olaydan önceydi cok tepki göstemişlerdi. Ve kızlar en son kayınvalidem beni suçladı sen evimizi karıstırdın gelip dedi. Benim yapmam gereken ne olursa karışmamakmış zaten karışmadım fikrimi söyledim ama bunu karışmak olarak yorumluyor.Kocam da ailesiyle kavgalı ayrıldı ve bayramda aramadık ben eşime ara yine de ailen ama ben artık arayamam dedim o da aramam hatalarını anlasınlar dedi . Bütün suc bnm üstüme kaldı kızlar cok üzgünüm
çok özür dilerim de ön yargı da olabilir. Sen kendini biraz bu kız için karar merci ya da bilir kişi gibi görüyorsun. Veya sen üni mezunu isen bu farkı çaktırmadan belirgin şekilde göze sokmaya çalışıyorsun. En azından bana öyle geldi. Aranızda baya yaş farkı mı var da koruma altına almış gibisin eltini.

Orta okul mezunu eltinin kocasının ne iş yaptığı söylendi mi?
Bu bence çok daha önemli eltinin durumundan.

Kıza kontör almıyorlar ailesiyle görüşmesin diye babası almış bir kez iyice kıyamet kopmuş.Hastanedeyken bile almadılar.
İnsan bilip yine de konu kapansın diye uğraştım anne işte çorba yapıp hastaneye götürelim hastane yemeği pek iyi değil dedim neymiş çorbayı o yapacakmış ben götürüp ben yaptım deyip eltimin gözüne girecekmişim maaşlı KARISIN git dısardan paranla al götür dedi bana .Hastanedeyken sorunun devam ettiğini kıza hissettirmedim üzülüp stres olmasın diye ama onlar şimdi yeterince eziyet ediyorlardır zaten :((

Eşim konuştu ama kv ile yani güzellikle de söyledi işte aynı evin içindesiniz hatası varsa bile düzeltir görmezden gel ya da güzellikle uyar vs bir sürü sey. Eşim kardeşiyle konuşsa da asla fayda etmez çünkü o annesi ne derse ona inanıp onu yapıyor.Yani kvnin söyledikleriyle gelip bir ton şey saydı gelip sorabilirdi bir sorun yasanmıs bir de siz anlatın diye ama nerde o düşünce kaynımda.Adamın tek dünyası ANNESİ.Diyor ki onun için gerekirse yuvamı yıkarım .Böyle laf olur mu ya...

Herkese merhabalar, 2 hafta önce yaşadıklarımı anlatıyorum.

1 yıllık evliyim ve kayınvalidemle uzak illerde yaşıyoruz. Bayramdan önceki iki hafta bir düğün sebebiyle yanlarına gittik. Eltim 4 aylık evli ve kayınvalideyle aynı evde yaşıyor.Eltimi sadece düğününde gördüm bir samimiyetim yok ama iyi saygılı güleryüzlü bir kız. Biz gittiğimizden itibaren eltim odadan çıkmayagörsün kv başlıyor hiç bir şey bilmiyor beceremiyor annesi bir şey öğretmemiş beceriksiz vs diye.Ben de daha 4 aylık evli öğrenir diye geçiştiriyorum önemli olan saygılı olması vs dedim o da saygısına bir şey diyemem o konularda iyi ama ev işlerini beceremiyor dedi.
Neyse artık bir gün benim yanımda otururken başladı kıza söylenmeye işte niye öğrenmedin bu yaşa kadar hep sokaklarda gezmişsin vs vs .Kızın da morali bozuldu mutfağa gitti iş yapmaya başladı.Mutfaga ben de gittim kız ağlıyor beni görünce toparlandı üzülme yaşlı idare etmek lazım falan dedim .Sonra kayınvalideme de anne dedim keşke benim yanımda demeseydin bak üzüldü ve orda film koptu kızlar .Kayınvalide düşman oldu bana.Nasıl eltimi savunurmuşum böyle dersem yüz bulurmuş hiç yapmazmış ,eline koz vermişim ve bir sürü şey.Dedim uyarmanda sorun yok ama başkalarının yanında demen daha cok üzer ama hiç dinlemiyor bile beni .İşte akşam oğlum gelsin (eltimin kocası ki cok annecidir) diyecem beni huzurevine yerleştirsin başladı bağırmaya nerdeyse ağlayacak. Neyse bi şekilde kapattık konuyu tabi kendimce öyle sanıyorum ben.Konu o kadar uzadı ki oğlunu da öyle bir doldurmuş zaten eve gelince hemen cekti odaya oğlunu anlattı herseyi. Oğlu yani eltimin kocası işte salona gelip başladı söylenmeye ben yuvamı yıkarım annemi bırakmam herkes böyle bilsin dedi ben bunu yani eltimi diyor sokağa atsam kimse gelip bakmaz ailesi sahip çıkmaz dedi.
Ve kız hamile kocası bunları derken kızın kanaması oldu hastaneye gittik zor yetiştik 4-5 gün hastanede kaldı.Ben artık araya hastalık girdi konu kapanmıştır derken kv iyice abartmış mevzuyu demiş bnm kocama işte o kendini eltisiyle bir tutmasın o okumuş ama öbürü ev hanımı yani eltim o herseyi duymayı hakeder demiş .Benim kocam da yani okumadı diye bu kızı ezmek köle gibi kullanmak için mi aldınız demiş kavga cıkmıs.Artı bana eltini o kadar seviyorsan maaşlı KARISIN her ihtiyacını alacaksın hastanede dedi ki sanki almam demişim de ben yaa o kadar uzun ki kızlar yazsam hepsini sayfa yetmeyecek :KK43:((

Ben "maaşlı karısın" lafının etkisinde kaldım. Ne çirkin bir laf. Kadınların değerini maaşlı olmaları veya ev işlerinde mükemmel olmaları mı belirliyor? Üzülmekte haklısınız ama sizin yapabileceğiniz birşey yok. Olay kayınbiraderinizde bitiyor. Eşle anne arasında dengeyi kuramayan adamlar çevrelerini mutsuz eder. O da eltinizi ezdirmeye devam edecek gibi. İnşallah çocukları doğunca biraz düzelir.

Böyle görgüsüz cahil insanlar hala yasiyorlarmi ya? Iş yapamiyormuş gözüne girsin iş sen yapabilmissinde neolmus insan olamadiktan sonra.En cokta sen okumussun sana ilişmem ama öbürü okumamis ona istedigimi yaparim gibi bir cümle kurmakta neyin nesi ya yani tam böyle demesede bunu ima etmeye calismis okuyana saygim var okumayana yok öylemi?Okumayanlar insan degilmi insafsiz kadin. Valla konu sahibi iyi sacini basini yolmamissin kadinin. Haksizliga asla tahammül edemem kim olursa olsun mahfederim. Saygisiz dengesiz kadin!

Back
X