oncelikle herkese tesekkur ederim
derdim mal mulk degil
evet sikinti cekmesini istedim sirf biraz insan olsun diye
bende mukemmel degilim.cok iyi bir insan oldugumu da soylemedim.oyle bir iddiam yok.
evet biz evlenirken.esimin aldigi bilezikler disinda kimse bisi takmadi.kaynim bekardi kaynanam kaynim vede kayinpederim o bilezikleri paylastirip taktilar.millete mahcup olmayalim diye.dugun salonu parami da cikan taki paralarindan verdim.kalanini aldilar.
esyalarimin hepsini esim aldi bir kismini da altin bozdurup aldik.kayinpereimin evimizde bir ignesi yok.mesele zaten esya degil.
o kadar kirildimki hamileyken beddua etti bana ins cocugunu kucagina alamayasin diye.tek yaptigim butun gun aglamak oldu.gece beni dovmeye geldi neymis ses yapmisim kendisi gece 2 lerde bagira bagira kocasina ben uykumdan sicriyordum.esime ve annesine kufretmeler vs vs.psikolojik sorunlari var.artik kesinlesti.ama
dedigim gibi elbet benim de hatam vardir.ben 3.5 aylik hamileydim
onlarin dugunde ben dogurana kadar 2 kez bebek dusurdu.
ama konu saptirildi.bana yasattiklari icin ona tahammul edemiyorum.normalde cok sessiz idim ama artik sabrim kalmadi.4 sene icinde ilk defa kayinpederime cikistim.neden mi.bana kizim sen sus sen idare et napim sokaga mi atim sen olgunsun.duyma o varken merdivenlerden adim atma,o ne derse desin duyma.ben azdaha oluyordum duvara beni ittirdigindde basimi carpiyordum.
kisacasi herkes yasadigini bilir.dedim ya bir yorumumda kendi aldigim esyam benim icin daha degerli.her kurusumda helal cunku.
kendimi daha fazla savunmayacagim
eeeee diyesim geldi bu işaretlediğim yere
aranızda kötü şeyler geçmiş
hele sen hamileyken söylediği çok feci
ama tek taraflı anlatıyorsun
o yaptı o yaptı o yaptı o yaptı
hiç ben şunu dedim demiyorsun
kendini kanatsız melek gibi gösteriyorsun
eminim o sana bişeyler dediğinde sende cevap vermissinidir
haklı olarak insansın en doğal hakkın kendini savunmak
ama burda devamlı eltini kötülüyorsun
ona sorsak oda neler der senin için
senin tam olarak derdinde ne zaten anlamadım
muhatap olma, görme konuşma diyoruz
zaten öyle yapiyorum diyorsun
daha ne?
git saçını başını yolmi diyelim bunumu bekliyorsun
kimse burda sana git barış konuş öpüşde dememiş
halen bi tripler felan
hayret
nekadar kabul etmesende
kıskanıyorsun eltini
çekemiyorsun
sen eşyanı bi şekilde zorluklan aldığın için oda öyle olsun istiyorsun
yok zorluk çeksinde insan olsun felan onlar hikaye
insan sonradan olunmaz
zorluk görerek hiç olunmaz
eşyanı kendin aldın kıymetini biliyorsun ne güzel
o şimdi bilmiyormu sanıyorsun kayinpederin aldı diye kıymetsizmi oldu
haa orda bile kötülüyorsun yok bilmem kayinpederim dostuylan yaşadığı evden getirmiş vs. vs.