• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimi hayatımdan çıkarmaya karar verdim ama nasıl yapıcam

eftane

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
157
136
303
39
6 yıllık evliyim evlendiğim günden beri hep yanımdaymış gibi duran ama her defasında sırtımdan vuran eltime defalarca şans vermeme rağmen hala yapacaklarını yapıyo an itibariyle onla olan bütün alakamı kesmeye ilişkimi bitirmeye karar verdim ama aynı apartmanda yani aile apartmanında oturuyoruz heran karşılaşıyoruz bunu nasıl nasıl yapmalıyım (yüzünü dahi görmek istemiyorum ama) konuşmaya devam edip mesafemi koyayım yada karşıma alıp konuşmalımıyım bunu neden yaptığını mı sorgulayayım işin açıkçası birbirimizede her daim muhtaç oluyoruz ailem yok yanımda destek olanım yok bu durumun üstesinden nasıl gelebilirim

Benim esımın amcasının cocuklarının eslerıylede ben ılışkımı kesmeye karar verdım ... Cok konuştum ama yok bırıyle hergun bırlıkteyız fakat onlayken cok negatıf oluyorum herkese düşman edıyor ilişkime zarar verıyor.. Dedıkodusu derdı hıc bıtmıyor suan gorusmuyorum ohh dedım ya cok sevdıgım için kıyamıyordum.. Ona ayırdıgım onca vaktı işime gucume aileme kendıme ve esıme ayırdım ..bıkere sırtını donduysen hayır gelmez samımı olma bnce konuşmanın faydası olmuyor arada kısknçlık vs olunca.. Benim tavsıyem deneyımıme dayanarak ilişkini kes.. Yoksa zehırlı sarmasık gıbı yuz goz olup devm edersen butun ilişkilerını bozacak...

tam anlamıyla hayatınızdan çıkarmanız çok zor hele ki aynı apartmanda iseniz. ben olsam çok muhatap olmazdım adam yerine koyupta niye karşıma alıp konuşacağım ki yada o konuşmadan sonra ne düzelecek.

Bir çare bulursanız bana da söyleyin lütfen :110:
Bu eltiler toplanıp birlik olsa ülke fethederler mazallah

bence ilişiki kesmenin en kolay şekli samimi duygular içerisine girmemektir.
hiç bir şekilde belli etmeyecksin ne sevgini ne nefretini nötr olacaksın hiç bir şeyi göstermeyeceksin anlatmayacaksın ama tepkisini de çekmeyeceksin o zamanla senden tat alamayacak ve uzaklaşacak böyle insanlar ne laftan anlar ne de başka bir şeyden

6 yıllık evliyim evlendiğim günden beri hep yanımdaymış gibi duran ama her defasında sırtımdan vuran eltime defalarca şans vermeme rağmen hala yapacaklarını yapıyo an itibariyle onla olan bütün alakamı kesmeye ilişkimi bitirmeye karar verdim ama aynı apartmanda yani aile apartmanında oturuyoruz heran karşılaşıyoruz bunu nasıl nasıl yapmalıyım (yüzünü dahi görmek istemiyorum ama) konuşmaya devam edip mesafemi koyayım yada karşıma alıp konuşmalımıyım bunu neden yaptığını mı sorgulayayım işin açıkçası birbirimizede her daim muhtaç oluyoruz ailem yok yanımda destek olanım yok bu durumun üstesinden nasıl gelebilirim

Mesafe koy işte, arkadan iş çeviren insan laftan anlarmı ki al karşına konuş diyelim.

Merhaba de ama sana gelince mesafeli konuş, özel hayatını anlatma, başkaları ile ilgili konuşma, havadan sudan konuş.

Aranıza mesafe koyun.Elinizden geldiğince konuşmamaya çalışın.Merhaba merhaba sadece o kadar.Karşınıza alıp bir şey konuşmayın laftan anlamaz daha çok kinlenip,düşmanlık yapar.

Karsina alip konusan dahi ne hic birsey degismeyecek...
Arana mesafe koy , fazla yüz göz olma...

neler yapıyor mesela*

Bendede var 2 tane Elti aslinda Elti derken esimin kuzeninin hanimlari. Biriyle aram iyidir digerleriyle gerekmedigi sürece görüsmem. Ama bende bir karar aldim iyi oldugum eltiylede arama mesafe koydum. Mesafe derken diger eltisinin dedikodusuna ortak olmamak baskalarinin cekistirirken o konusmayi derhal kapatmak. Yoksa banada zarar veriyor dedikoduya tesvik ediyor. Görüssemde havadan sudan konusuyoruz onun haricindede baska konulari acmasina izin vermiyorum. Eskiden izin verirdim bu sefer bana laf cakardi öbür eltiyle konustugum zaman oo bakiyorumda iyi anlasiyorsunuz felan diyerek. Bence anlas görüs ama az ve öz olsun bide hicbir derdini anlatma baskalarinida cekistirmesine izin verme yoksa sende ister istemez konuya dahil oluyorsun buda eminim sana zarar veruiyordur.

tam anlamıyla malesef cıkaramazsın
atsan atılmaz satsan satılmaz
ama cok resmı mesafelı olursun
ozel olarak hıc gorusmezsın
arar sorar gelmek ısterse hep ısın olur
sonra oda uzaklasır zaten

tam anlamıyla hayatınızdan çıkarmanız çok zor hele ki aynı apartmanda iseniz. ben olsam çok muhatap olmazdım adam yerine koyupta niye karşıma alıp konuşacağım ki yada o konuşmadan sonra ne düzelecek.[/QUOTE
neler yapıyor mesela*
evlendikten sonra aile de kendime en yakın gördüğüm kişi oydu çok samimi gelmişti beni anladığını düşünüyordum
neler yapıyor mesela*
evlendikten sonra kendime yakın hissettiğim tek kişi oydu onla rahat konuşabiliyordum ortak noktamız çok iyi anlaşıyorduk birbirimizle dertleşiyor herşeyimizi paylaşıyorduk bigün bana hiç beklemediğim bi anda beni çok kıran bi espiri yaptı ben hiç bişey demeden yanından uzaklaştım eve geldik ben evimde hüngür hüngür ağlarken o kayınvalidemle diğer eltime BENİM ONLA NE KONUŞTUYSAM NE DERTLEŞTİYSEM NOKTASINA VİRGÜLÜNE HEPSİNİ BİR NEFESTE ANLATTI çünkü bana espiriyle karışık söylediği o sözün hiçbir açıklaması vede affı olmayacağını bildiği için sırf kendi hatasını kapatmak adına benim bütün sırlarımı açığa verdi..... bu olaydan sonra 4-5 ay konuşmadım peşimde dolandı özür diledi falan affettim eskisi gibi de olmadım olamazdım zaten ama o hala aynı şeye devam ediyo son zamanlardaki tavırları kıskançlıkları beni bıktırdı

ne bileyim kızlar ya hakikaten kafamı o kadar meşgul ediyorki yaptıkları bazen eşimle bile hiç konuşmayıp sohbet etmediğimi farkediyorum haytımda ilk defa böyle bi insanla karşılaştım evlerimiz uzak olsa ayda bir görüşürüm onuda mümkün olduğunca kısa tutardım ama aynı apartmanda olmak işimi çook zorlaştırıyor eşine bile ne söylüyosa artık o bile bazen gülüp konuşurken bazende hiç yüzüme bakmaz nedenini anlamam o kadar salağımki her defasında yardımına koşar derdini anlattığında dinler teselli verirdim beni hep kullanmış daha bugün diğer eltim söyledi hala senle konuştuklarını kayınvalideme anlatıyo dedi ooff of bıktım bu dedi kodulardan

Kimseye sırrınızı vermeyin, gerektiği kadar konuşun.Eltniz illaki neden eskisi gibi konuşmadığnızı sorarsa, hiç çekinmeden eltinizin hangi davranışlarından rahatsız ediyorsa hepsini konuşun kırıcı olmadan sakin ses tonuyla .Bundan sonrada karar aldığını ve mesafeli olmak istediğinizi söyleyin Allah yar ve yardımcın olsun canım

Kimseye sırrınızı vermeyin, gerektiği kadar konuşun.Eltniz illaki neden eskisi gibi konuşmadığnızı sorarsa, hiç çekinmeden eltinizin hangi davranışlarından rahatsız ediyorsa hepsini konuşun kırıcı olmadan sakin ses tonuyla .Bundan sonrada karar aldığını ve mesafeli olmak istediğinizi söyleyin Allah yar ve yardımcın olsun canım
saol aynen bundan sonra öyle yapıcam inşallah

tam çıkaramazsın sanırım hayatından aynı binada olunca. bende eşimin halasını hayatımdan çıkardım yok sayıyorum ama bizim aramızda 1150 km var kolay oluyo :)

ben olsam kapıyı çalınca açmazdım, sorduğunda uyuyorum, duştaydım, namazdaydım, telefondaydım falan derim. yada açarsan karşılaşırsan şuraya gidiyorum buraya gidiyorum işim var der kısa keserdim.

Birden değilde yavaştan uzaklasacaksiniz
Zamanlada silip atarsınız

Back
X