Bu kes dkkt ettik ondada anne bak bis dha ii anlasyoruz moduna grsdi cok komik ole bukzde kawgadan dha ii anlsan kim yarsina grdi ben bunlrin hepsine alstim ama suanda bebek meselsine fena canm sklyo bana kisr muamelsii yapmasi terslim diorum buksde bebegim olcak beni kiskanyo der die korkyorum
Arkadaşım tüp bebek var sorununu her nekadar fazla açmamışşanda tıp artık her şeye kadir diyorum
Hanımlar, kadın canını sıkan bir konuyu burda dile getirmis sizlerse dalga geciyorsunuz. Destek olmayı gectim kostek de olmayın bari. Kimsenin derdini kucumsemeye hakkınız yok. Elti konuları cokmus da artık sıkmıs da.... Burası panayır mı, herkes derdini anlatıp kendince cozum bulmaya calısıyor. Dogrusu cok ayıpladım sizi
Benimde çocuğum olmuo çok istiyorum olmuo eşimin kuzenleri hamile kaldı doğum yaptılar gözüme gözüme soktular bak biz doğurduk sen daha gençsin senin olmuo die yıkıldım doğan bebek bi bende susuo bıraksam ağlıo ağlarken alsam susuo 2 pışlasam uyuyo şimdi onlar deliriyo
Kısır bile olsan senin suçun mu ? Sen doğurda biz sevelim de
valla benim eltiminde bebeği olmuyor ama ben hep dua ediyorum onun için eltim de olsa evlat bambaşka bişi arkadaşlar yüce rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin bende de 2 tane var elti bir zararlı biri de az zararlı boşver takma arkadaşım var böyle insanlar kendi haline bırak
benim bir kızım vardı eltiminse 1 kız 1 erkek ben hamile kaldım... eşim aile ortamında rüyamda gördüm erkek olucak dedi......
onun tek cevabı şu:
"rüyalar gerçek olmaz ki."....
böle psdikopatlar var allah sabır versin hepimize
sonuç : maşallah kız güzeli bi oğlum oldu şükür....
Arkadaşım öncelikle biliyorum telefondan giriyorsun ve kısaltarak yazmaya alışmışsın. Ama lütfen lütfen sesli harfleri yutma inanki forumda çok yazı okudum da seninkileri sökene 3 kere okuyorum.
Dünyaya bebek getirmek bence birine nispet olarak yapılacak bir şey değil. Ağır ruh hastası olması lazım birinin sırf bir başkasına inat için hamile kalması için. Ama hamile kaldıktan sonra nispet yapıyor olabilir. Ama ben forumda bebek sahibi olmak isteyenlerde bir miktar alınganlıkta görüyorum. Facebookta bebeğinin fotosunu paylaşanların bile nispet yaptıklarını düşünecek kadar ki bir sürü arkadaşım paylaşıyor hepsinin de az buçuk için bilirim hiç birinin kimseye nispet yapmak gibi bir derdi yok. Hiç kimse aman dur facebooktan bebek resmi paylaşıyım da olamayanlar çatlasın demez. Ama bebek isteyenler çok hassas oluyor. Belki eltin cidden ilgiyi üstünde istiyordur ve hatta belki bebekle hava atıyordur. Ama sana gıcıklık olsun diye hamile kalmamıştır.
mesafenizi koruyun ..
herşeyinizi anlatmayın ..
Ben bana giciklik olsun die gebe kaldigini hic dusunmuyorum okadar dusemez ben kendimi yanlis aktarmis olabilrim. Sadece ben bu evrede gebe kalirsam ilgi benim ustume yogunlascak die bunu istemedi bunu bilyorum iste ikinciyi daha erkene almaya karar verdi cunku benim ilk bebegim olcak we cok istiyolar sanirim ilgisizlik en buyuk sorun onun icin
Bana kalsa ben hic gorusmem bile ama iste esim arada kalyo die tek cabam yoksa coktan silerdim onu
eşin neden arada kalıyor , görüşsün kardeşi ile ..
sen görüşmek zorunda değiilsin ki .. nasıl başlarsa öyle gider ..
herkes işine bakmalı bence ..insanlarla mesafe daima iyidir ..
Çok hassas bir dönemden geçiyorsunuz. Siz onu Allah'a havale edin. Zaten azıcık inancı (neye inanıyor olursa olsun) olan bir insan evlatla kimseyi üzmez.
Mesafe bencede herzaman ii abiler ailecek goruselim istyo ama ben cok bunaliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?