eltimi kafama cok takiyorumm:(

Negusel dusunclerin ya merak etme senin iyi niyetinin hurmetini hic bise olmas cocguna rabbim korur onu en basta sen onun gonlunu kirmyosunya rabbim senide yuceltir bana ole yaptgi zaman oturdum hungur hungur agladim okadr uzuldumki anlatamam

Bir gun gorumce, bir gun zar, bir gun elti... sayiyla mi gonderiyolar anlamadim :126:

size ne?sizden izinmi alıp konu açacaklar buraya,her konuya alaycı yorumlar yazıyorsunuz,konu da beğendiremiyoruz,beğenmiyorsanız yorum yazmadan çıkarsınız,sizin gibileri de sayıylamı gönderiyorlar bende bunu merak ediyorum.

Ewet planladgna eminim bende cok asiri mutlu suanda beta degerlerine baktirdikca bana sonuclarini hep solyo saolsunn

Ben nispet yaptığına inanıyorum bebekle. Niyetim sizi doldurmak değil sadece hislerinizin doğru olduğunu teyit ediyorum. Aranızdaki bu soğuk savaş hep devam edecek maalesef. Yapmanızı tavsiye edeceğim şey, bir araya gelin sakın uzak durmayın fakat asla yalnız kalmayın yanınızda hep eşiniz veya kayın valideniz (hakem gibi) yanınızda olsun. Eşinizin de size destek olması lazım. Onun yanında size laf söylemesin. Bunu bir halledin önce. Bu hanım sizin yalnız olmadığınızı bilsin de ayağını denk alsın.

Esimm yada kaynanamin yanindayken nedense hep reklam halinde ben sunu bunu cok ii yaparim. Vs die. Yaa cok degisik seyler yasyorum hep yaris halinde benle maaslara kadar oda bende ayni isi yapyoruz devlette fena yaris halinde benle

evet alkışlıyorum arkadaşım.

konuya yorum yapmayacaksanız yazmayın. sürekli alaycı tavırlar! buraların sahibi sanıyor bazı hanımefendiler kendilerini galiba. ay zar konusu, ay elti ay kaynana konusu. ilgini çekmiyorsa başka konuya, kimsenin konusunu kimse bulandırmasın.

•

konu sahibi arkadaşım, canım benim sen Allah'a havale et. var öyle kendini bilmez, çirkin insanlar. ilgi odağı olmak istiyor, üstünlük istiyor. cahillik bu açıkcası. düşmanımada üzülürüm çocuğu olmazsa... sen yavrunu kendin için, eşin için al kucağına. bırak o ilgi odağı olsun. sen yuvanda huzurunu sağla.

Esimm yada kaynanamin yanindayken nedense hep reklam halinde ben sunu bunu cok ii yaparim. Vs die. Yaa cok degisik seyler yasyorum hep yaris halinde benle maaslara kadar oda bende ayni isi yapyoruz devlette fena yaris halinde benle

Bırakın yapsın en azından yalnız kalıp da onu tek başınıza dinlemek zorunda değilsiniz. Bir kaç kereden sonra onu sustururlar merak etmeyin :)
Onun yanındayken eşinizle tartışmayın ve o kendini övmeye başlayınca kumandayı alıp kanal değiştirin ve tvnin sesini falan açın veya hemen ortamdan ayrılın mutfağa falan gidin. Dinlemeyin, o yokmuş gibi davranın..

Evett onu artikk Allaha havale ediyorum gercekten ama beni cok tahrik ediyo bilyomusun gercekten suanda burda az bilee anlatiyorum ben gulerken hic abartmyorum onun surati hep dusuk hele esimle yakin duruyosak birbirimize bana dioki eminim ben kotu gelinim sen ii gelin dio oda farkinda adiliginin ama yapmaktanda geri kalmiyo iste

Bende aynen dedigin gibi odadan falan cikiyorum bi sekilde uzaklasiyorum onun cocguyla ugrasyorum vakit geciriyorum onun cocugu benim en buyuk kurtaricim oluyo ayni ortamda oldugumuzda

Bende aynen dedigin gibi odadan falan cikiyorum bi sekilde uzaklasiyorum onun cocguyla ugrasyorum vakit geciriyorum onun cocugu benim en buyuk kurtaricim oluyo ayni ortamda oldugumuzda

Siz bu kadını dert etmeyin bile, Allah büyük elbet sizin de çocuğunuz olur. Ne kadar zaman geçerse o bebek aile içinde o denli de sevilir ve el üstünde tutulur aslında :) Hep size avantaj aslında olaylar.

Siz bu kadını dert etmeyin bile, Allah büyük elbet sizin de çocuğunuz olur. Ne kadar zaman geçerse o bebek aile içinde o denli de sevilir ve el üstünde tutulur aslında :) Hep size avantaj aslında olaylar.

Onun bukadar hircin olmasini neye bagliyorum bilyomusun ne yaparsa yapsin bence hala tatmin olmyo hala bende biseyi fazla goruyo buda onu cok rahatsiz ediyo sanki ama bana bise demiyo ayri

eşin ve ailesiyle o kadar mutlu ol ki yaptıkları boşa çıksın.

sen ne kadar onunla ilgilenmiyor gibi davranırsan o kadar iyi. sinirlerin çelik gibi olsun karşısında. atıyorum ben doğurganım mı diyor; Allah daha da versinnn doğura doğura bir hal ol inşallah de mesela gül. sende bas damarına ve bunları kendini eğlendirmek için yap. çünkü nasıl desem, egosu düşük ve kompleksli bir bayan belli. hayatı o kadar boş ki seni sinir etme düşüncesiyle yatıp kalkıyor. kendine iyilik yap, sevindirme onu. yok say.

Tez zamanda yavrunu kucağına almanı ve hep mutlu olmanı diliyorum canım 😊 kocaman öpüyorum seni, sevgiler...

Onun bukadar hircin olmasini neye bagliyorum bilyomusun ne yaparsa yapsin bence hala tatmin olmyo hala bende biseyi fazla goruyo buda onu cok rahatsiz ediyo sanki ama bana bise demiyo ayri

Demek ki çok sevilmek ve beğenilmek istiyor :) Olabilir, bazı insanlar hiç büyümez, hep çocuk kalırlar. Siz olgunluk edip hoşgörün, hatta gülümseyin, siz ne kadar iyi olursanız onda çok değişim yaratırsınız. Sadece onda değil, tüm ailede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…