eltimi kafama cok takiyorumm:(

Cok guzel bir yorum. Tebrik ederim. Ben de boyle dusunuyorum. Ve arkadasim eltinizin amaci zaten size nispet yapmak. Onu mutlu etmeyin sakin. Evet zordur ama bu tarz insanlari amiyane tabirle sallamamak gerekir. Esinizle kotu olsaniz bile kimseye gostermeyin. Kol kirilir yen icinde kalir demisler. Kapinin disina ciktiginizda can ciger olun. Isterseniz eve girince tartismaniza devam edin. Boylelerinin eline koz vermeyin. Mutluluklar dilerim...

Senii cokk ama cokk ii anliyorumm caresizlikk cokk zorr biseyy heray umutla bekleyip bebis gelmemesi insani mahvedyo ama sevinenin artiyoo bencede sakin soleme ozaman sen vurmus olursun onlari benimki bana idrar kan tahlilini foto duzenleyice susleyip gonderdi dusun rabbim cok byukk ama eminoll su gozyaslarinin hesabi sorulurr

Rabbbim yardimcinn olsunn innsss ya'(

Cokkk teskkkur ederim her evde olan ufak tefek tartismalar ama o bunlari cok buyuk algiliyo dikkat edyoruz ama o gene bisey mutlaka buluyo gozu hep ustumzde eger tartstigimzi gormzse bile kisa konstunuz hemen kapattiniz yoksa aranizmi bozuk dio bana

allah verdiği gibi almasınıda bilir bunun farkında değiller öyle değilmi allaha havale ediyorum ben hepsini sennde allah yardımcın olsun inşalalh en kısa zamanda kavuşursun yavruna

Pko var adet duzensizligimde var malasefki bana diolar sen cok tembel ciktin die sacmalik azcik inanci olan bunj demez iste ama herkes farkli bu konuda her konuda bana nispet halinde ev araba ev esyasi hersey ya aklina ne gelrse kendi agziyla dio en ii ben olmaliyim die

Canim amaaan cidden uzuldugune degmez pko en basit sey. Caresi var olur elbet. Bende de var ama daha denemedik bebek yapmayi. Bu arada civan percemi kuru uygula. Benim adetimi duzene soktu cidden. Ilac kullanmiyorum hic.

Yani gerçekten insanın çocuğunun olamaması neden aile üyelerini ve elalemi bu kadar enterese eder anlamış değilim.Zaten yeterince üzülüyoruz bir de kalk dert anlat. Uzulme arkadaşım belki eltim bana böyle şeyleri yapmıyor ama inan çevremde iğneleyen bol..Onları Allaha havale et, imtihan dünyası,o çok kolay hamile kalan eltine benden koca bir alkış..ya insan tamamen Allah a kalmış bir konu da nasıl can yakmaya çalışır,hiç mi korkmaz bu gibiler Allah tan, belki onun imtihanı olacak o çocuklar...kim nerden bilebilir ki...inşallah sana da nasip olsun,bence bu konuyla ilgili muhatap bile olma onunla.. O çok kolay doğurduğu için seni anlayamaz...

Benii hic ama hic anlamyoo hemde olmamasinida okadr cok istiyoki ikizlik var benim genlerde ondan bile korkyo ya ikiz olursa die bunu bile hissettim yani suanda hamileyim desem hemde ikiz o varya catlar orta yerinden bunu uzun sure kaldiramaz bide benim hayatimda nezaman ii bise olsa bisure mhattap olmuyo benle yada gecistirme moduna giriyoo direkk

Cokkk teskkkur ederim her evde olan ufak tefek tartismalar ama o bunlari cok buyuk algiliyo dikkat edyoruz ama o gene bisey mutlaka buluyo gozu hep ustumzde eger tartstigimzi gormzse bile kisa konstunuz hemen kapattiniz yoksa aranizmi bozuk dio bana

Oyle olmasini diledigi icin o sekilde algiliyor. Yazik, boylelerinden cok var. Pireyi deve yapacak insanlara pirenin yuzunu bile gostermeyin derim.

Kendini bilmeyen insan çok zor boşver sen onunla muhatap olma Allah inşallah sanada bebiş verirde eltinin çenesi kapanır bi daha sakin sırrını verme canım sana karşı kullanıyor

Canim amaaan cidden uzuldugune degmez pko en basit sey. Caresi var olur elbet. Bende de var ama daha denemedik bebek yapmayi. Bu arada civan percemi kuru uygula. Benim adetimi duzene soktu cidden. Ilac kullanmiyorum hic.

Yaa bilmyorumda doktorr iice olmsz moda soktu beni klomen flan basladi paylasimlarima bakarsan gorursunn cok sinr bozcu

Yaa bilmyorumda doktorr iice olmsz moda soktu beni klomen flan basladi paylasimlarima bakarsan gorursunn cok sinr bozcu

Takip ediyosan sitede pkoluları civanperçemi ve soğan kürü uyguluyorlar. Bak onu mutlaka yap. Gerçekten faydaısnı göreceksin.

Bunun üstüne söz yok sanırım, çok güzel söylemiş arkadaş, ağzına sağlık

Cocuklarinizla ovunmeyin demiş
Rabbim. Allah evlatlariyla imtihan ederse hali ne olur.. yazık kadına kıskançlıktan hasretinden ne hale gelmiş. İnsanın elinde olmayan bi si ya çocuk. Rabbim ol derse oluyor senin yapabileceğim hicbirsey yok da kadın sanki aya çıkmayı başarmış gibi bunla mi övünüyor. Benim eltimin de bebeği olmuyo. Ben yanlış anlamasın diye o hastayken dahi bebegimi onun kucagindan almıyorum. Bebeğime grip geçer diye korkuyorum ama o yanlış anlar kalbi kırılır da allah hesabını sorar diye daha çok korkuyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…