Evlatla nispet olmaz arkadaşım.
eltin büyük konuşmuş.
sen düşürme kendini.
sakın ola da evlat üzeerinden yapmaya çalıştığı bu yarışa dahil olma.
bırak kendi haline.
Allaha havale edeceksin.
evlatlar birer emanettir,can veren de Allah'tır.
Hayırlısını iste sen kendi adına o kadar.
içimçok acıyor ama inan şuan hüngür hüngür ağlıyorum böyle pislik insanalra sevinecek fırsat doğduğu için
ne sevindiler bebeğim olduğuna nede üzüldüler düştüğüne hatta sevindiler
ben herkesin bizim için ne düşündüğünü hissediyorum çünkü
eşimin kesip attığı tırnağı haketmiyor onlar ama bundan sonra tek kaynım hariç bitanesi bu kapıdan giremez girerse eğer ben giderim bu evden okadarki nefret ettim onlardan
bende hevesle telefon açıp müjde veriyorum sözde onlara artık aklım başıma geldi eğer allah birdaha nasipederse evladım olursa karnım büyüne kadar kendi ailem dışında kimseye söylemeyecğim allaha havale ediyorum eğer azıcık benim hamileliğimi kıskanıp pis nefislerini üzerieme saldılarsa allahım benden beter etsin inşalalh beddua etmiyorum alalha havale ediyorum birde utanmadan benden doktorumun numarasını istiyorlar deliricem ya ben bebeğim parçalarını saksıdaki toprağa gömdüm acılar içinde kıvranıyorum abileri üzüntüden çöktü eşim 36 yaşında insan hiçmi acımaz üzülmez abisine
inşallah olur en kısa zamanda inalalh
Evet canım zorundayim köye taşıncaz ben şehirde yapamıyorum eşimde uzun zamandır şehirde yaşıyor burda okudu burda çalıştı artık köye gitmek istiyor ama 2 3 sene içinde kendime ayrı ev yapıcam o yüzden biraz daha rahatım sadece 3 sene falan sabretmek zorundayim.
Cok guzel bir yorum. Tebrik ederim. Ben de boyle dusunuyorum. Ve arkadasim eltinizin amaci zaten size nispet yapmak. Onu mutlu etmeyin sakin. Evet zordur ama bu tarz insanlari amiyane tabirle sallamamak gerekir. Esinizle kotu olsaniz bile kimseye gostermeyin. Kol kirilir yen icinde kalir demisler. Kapinin disina ciktiginizda can ciger olun. Isterseniz eve girince tartismaniza devam edin. Boylelerinin eline koz vermeyin. Mutluluklar dilerim...
Senii cokk ama cokk ii anliyorumm caresizlikk cokk zorr biseyy heray umutla bekleyip bebis gelmemesi insani mahvedyo ama sevinenin artiyoo bencede sakin soleme ozaman sen vurmus olursun onlari benimki bana idrar kan tahlilini foto duzenleyice susleyip gonderdi dusun rabbim cok byukk ama eminoll su gozyaslarinin hesabi sorulurr
Bu nispeti en yakinmdaki insanlardan birini teyzemi arkadasina yaparken girdum. Cocugunun olmadgni bildigi bi arkadasina aaa bnm 2. Geliyo hem de erkek sen de ne tembelsin canim dedi. Kizcagiz da 3 kere tup bebek yaptim senden daha cok ugrastum biliyosun acimasizsin dedi. Teyzem o 2. Erkek bebegini bu olaydan 1 hafta sonra kaybetti. Ben baska hicbi sey diyemiyorum. Bu konularda nispet olmaz. Ne bileyim insan saklar bile hamile oldugunu nazar degmesin kotu gozler kalmasin diye. Insanlar kotu enerjiyi kendi kendilerine ustlerine cekiyolar. Birak herkese yaptigi elbet doner. Sen daha bikac aydir deniyomussun. Pirlanta gibi bi evlat yetistirirsin sen de onunla ovunursun..
Pko var adet duzensizligimde var malasefki bana diolar sen cok tembel ciktin die sacmalik azcik inanci olan bunj demez iste ama herkes farkli bu konuda her konuda bana nispet halinde ev araba ev esyasi hersey ya aklina ne gelrse kendi agziyla dio en ii ben olmaliyim die
Yani gerçekten insanın çocuğunun olamaması neden aile üyelerini ve elalemi bu kadar enterese eder anlamış değilim.Zaten yeterince üzülüyoruz bir de kalk dert anlat. Uzulme arkadaşım belki eltim bana böyle şeyleri yapmıyor ama inan çevremde iğneleyen bol..Onları Allaha havale et, imtihan dünyası,o çok kolay hamile kalan eltine benden koca bir alkış..ya insan tamamen Allah a kalmış bir konu da nasıl can yakmaya çalışır,hiç mi korkmaz bu gibiler Allah tan, belki onun imtihanı olacak o çocuklar...kim nerden bilebilir ki...inşallah sana da nasip olsun,bence bu konuyla ilgili muhatap bile olma onunla.. O çok kolay doğurduğu için seni anlayamaz...Cok art niytli bi eltim var onu yok sayamyorum onu takmak istemyorum bile cok kiskanc herseyi kiskanyo her biarya geldgimzde gozu esimle benim ustumde biz nezman tartssak dunyalr onun olyo resmen bunuda cok belli edyoo herksin ona daha cok ilgi gstrmsni beklyo hep o anlatsin o dinlensin ortamda istyo suanda hepsini bi kenara biraktim bi seklde gozardi etmye calsyorum ama suan icin en kafama taktgim cok baska bebek istyorum bikac aydr bebsimde olmyo buda onu bilyo we suanda ben bebis istedikten sonra ikincye gebe kaldi brincisde kucck dha we kesinle bebek istemyoken nedense birden karar werdi we suanda bana bildgin kisir muamelesi yapyo kendini. cok sansli oldgnu hemen cock sahbi olabldgini flan solyo seni beklerken ben gebe kaldim nasip iste benmi cok byutyorum benmi cok art niytlyim takmimm diorum ama dyanamyorum
allah verdiği gibi almasınıda bilir bunun farkında değiller öyle değilmi allaha havale ediyorum ben hepsini sennde allah yardımcın olsun inşalalh en kısa zamanda kavuşursun yavruna
Yani gerçekten insanın çocuğunun olamaması neden aile üyelerini ve elalemi bu kadar enterese eder anlamış değilim.Zaten yeterince üzülüyoruz bir de kalk dert anlat. Uzulme arkadaşım belki eltim bana böyle şeyleri yapmıyor ama inan çevremde iğneleyen bol..Onları Allaha havale et, imtihan dünyası,o çok kolay hamile kalan eltine benden koca bir alkış..ya insan tamamen Allah a kalmış bir konu da nasıl can yakmaya çalışır,hiç mi korkmaz bu gibiler Allah tan, belki onun imtihanı olacak o çocuklar...kim nerden bilebilir ki...inşallah sana da nasip olsun,bence bu konuyla ilgili muhatap bile olma onunla.. O çok kolay doğurduğu için seni anlayamaz...
Cokkk teskkkur ederim her evde olan ufak tefek tartismalar ama o bunlari cok buyuk algiliyo dikkat edyoruz ama o gene bisey mutlaka buluyo gozu hep ustumzde eger tartstigimzi gormzse bile kisa konstunuz hemen kapattiniz yoksa aranizmi bozuk dio bana
Canim amaaan cidden uzuldugune degmez pko en basit sey. Caresi var olur elbet. Bende de var ama daha denemedik bebek yapmayi. Bu arada civan percemi kuru uygula. Benim adetimi duzene soktu cidden. Ilac kullanmiyorum hic.
Rabbbim yardimcinn olsunn innsss ya'(
Oyle olmasini diledigi icin o sekilde algiliyor. Yazik, boylelerinden cok var. Pireyi deve yapacak insanlara pirenin yuzunu bile gostermeyin derim.
Yaa bilmyorumda doktorr iice olmsz moda soktu beni klomen flan basladi paylasimlarima bakarsan gorursunn cok sinr bozcu
Takip ediyosan sitede pkoluları civanperçemi ve soğan kürü uyguluyorlar. Bak onu mutlaka yap. Gerçekten faydaısnı göreceksin.
Evlatla nispet olmaz arkadaşım.
eltin büyük konuşmuş.
sen düşürme kendini.
sakın ola da evlat üzeerinden yapmaya çalıştığı bu yarışa dahil olma.
bırak kendi haline.
Allaha havale edeceksin.
evlatlar birer emanettir,can veren de Allah'tır.
Hayırlısını iste sen kendi adına o kadar.
Bir gun gorumce, bir gun zar, bir gun elti... sayiyla mi gonderiyolar anlamadim :126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?