Esinle niye onun yaninda kavga ediyosun ki:26:
Bi de madem bebek denemesi yaptiniz olmadi, neden orda burda dillendiriyorsun? Sen de bi alemsin yani.
Eltin kiskaniyor olabilir seni. Mesafe koymak en guzeli.
cok art niytli bi eltim var onu yok sayamyorum onu takmak istemyorum bile cok kiskanc herseyi kiskanyo her biarya geldgimzde gozu esimle benim ustumde biz nezman tartssak dunyalr onun olyo resmen bunuda cok belli edyoo herksin ona daha cok ilgi gstrmsni beklyo hep o anlatsin o dinlensin ortamda istyo suanda hepsini bi kenara biraktim bi seklde gozardi etmye calsyorum ama suan icin en kafama taktgim cok baska bebek istyorum bikac aydr bebsimde olmyo buda onu bilyo we suanda ben bebis istedikten sonra ikincye gebe kaldi brincisde kucck dha we kesinle bebek istemyoken nedense birden karar werdi we suanda bana bildgin kisir muamelesi yapyo kendini. Cok sansli oldgnu hemen cock sahbi olabldgini flan solyo seni beklerken ben gebe kaldim nasip iste benmi cok byutyorum benmi cok art niytlyim takmimm diorum ama dyanamyorum
Dilendrmek icin deil dertlsmek icindi
Bu devirde derdini kimseye anlatmayacaksin. Eltinle dertlesilmeyecegini anlamissindir insallah.
Ne bileyim ben boyle biseyi fark ettigim an gorusmeleri azaltirim ve sirlarimi da paylasmam. Bu kadar zor bisey olamaz bu:26:
bu insanlar nedne böyle oluylar bilmiyorum benim eşimin anne babası yok 6 kardeşler eşim en büyükleir okadar üzerlerine titrer ama onlar eşimin herşeyini kıskanır çekemezler herhalleriyle belli ederler alalhım ıslah eylesin zorla 3 yıldan sonra aşılamayla hamile kaldım asla sevindiklerini hissetmedim hatta eşimin küçüğü olan kaynımında henüz çocuğu yok onlarda çok istiyolar hatta çok dua ettim hmileyken onlara
kaynım ve eltim kıskanç kıskanç davrandı çocuğm düştü aramadılar bile
Benimki direk arardi ama ayrintilari ogrenmek icin direk birinci agizdan asla bekleyemez ole konularda rabbim sana ins en hayirli zamanda nasip etsinn saglikli nurtopu gibi bebis
4 gün oldu eltim bugün aradı o da doktorun numarasını falan almak için tedaviye başlayacaklarmış daha 2 aylık evliler resmi nikahları bile yok
ben ağladım telde diyo neden düşmüüş vs diyo hala banasorular soruyor teselli vereceğine
bize gelmişlerdi hamileyken heyecanla anlattım allah sanada nasip etsin daha 2 aylık evlisinz dedim sancımm ve lekem vardı oturuyoruz ya ben hep diyorum çok korkuyorum bişey olacak diye allahım inşallah herşey yolunda gider diyorum amin inaşşalh bile demiyor yüzüme salak salak bakıyor kıskanç kıskanç sancım olduğı düşük rsikim olduğu halde kıçını kaldırıp bana yardımcı olmuyor ben yemek hazırlyrm ohalde eşim sen dokunma ben yaparım diyo yok ben yaparım vs demiyor hiç
zaten uzun süre çocuğu olmayan birisi olsa yanında bu konuyu konuşmam bile ben okadar düşüncessiz değilim allah herkesi kalbince iflah etsin ama böyle kötü insanların işleri hep yolunda gidiyor nedense
sağol canım güzel dileklerin için
Agzina saglik cok teskkr ederim ben gercekten isanlardan akil almakk icin yazdimm belki benim yaptgim yansltr die insanlar dalga gecyoo cok ilginc
Bosver takma kafana.. Insallah hayirlisiyla seninde bir bebegin olur. Benimde senin gibi eltim var ama bize uzak oturuyor.
Dilendrmek icin deil dertlsmek icindi
Hemde nasil yolunda gidiyo malasefki. Allah cok buyukk iikide ekmegimizi nasibimizi rabbim veeriyo kullarina kalsak yanmistik o diledigi kadar fesatlansin vardir yazilan bi vakti elbet
Merhaba canım bende seninle aynı durumdayım fakat ben sadece eltimle değil onun 10 yaşındaki kızıylada uğraşıyorum henüz 10 aylık evliyim ama eşimle sevgili olduğumuzdan beri sürekli beni kıskanıyor arkamdan dedikodumu yapıyor bizde bebek istiyoruz bebek istediğimizi duyunca 10 aradan sonra çocuk yapmaya karar verdi ve beraber 1 hafta arayla hamile kaldik ve ben bebeğimi düşürdüm oda bayramda doğum yaptı hastanede onun yanında ben vardım ben ona iyilikle yaklaşmaya çalışıyorum ama o hastanede bebeğini benden kıskandı belli etmesede ben anladım. Bence sende iyilikle yaklaşmaya çalış bırak o yaptigindan utansin.
Bi görümceyle bide eltiyle dertleşme zamanında geri silah olarak sana döner
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yemein ederim onların pis nefesi yüzünden düştü benim bebeğim
Bende kotulukk yapmiyorum hep sakin yaklasyorum ona ama icten ice cokta kizyorum ya. Raabim sanada nasip etsin ins o istedigi kadar kiskansin dursun benimkide cok kiskanyo utanmasa olmasa mutlu olcam dicekk
İnşallah allah isteyen herkeze nasip etsin. Bende çok kızıyorum sadece ona değil kizinada kızı annesinden beter kayınvalidemle aramızi bozmaya çalışıyor annemlerlede eşimin arasini bozmaya çalışıyorlar işte bende şuan uzakta yapıyorum onunla ama 1 ay sonra onun oturdugu yere taşıncam o zaman ne yapıcam bilmiyorum.
Innss en hayirli zamanda olur gene insanlar nasil seviniyo sen aglarken
Tasinmak zorundamsin pekii gitmesenz olmazmi ozman dha kotu olur sanki hatta suankinden kat kat fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?